• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi eylül anneleri bebişlerimizin hareketleri nasıl ?

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri

feyza25

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2009
912
5
116
Diğer
evet eylül anneleri bebeişlerin hareketleri nasıl hadi bahsedelim...

Ben bazen arada pıt pıt lar hissediyorum birde seğirme gibi bişey...

Sizinkiler nasıl ?:CüvCüv::emir_bebek:

Bende üç bebek var...ama ben şu ana kadar hiç bişey hissetmedim...Hissetmek için bekliyorum heyecanlanıyorum...

ya bende hiç bişey hissetmiyorum... bebeğim burdayım dese ya artık... ultrasona girdiğimde inşallah hareket eder bu defa... bence sürekli uyuyolar, ondan bişey anlamıyoruz galiba :)

canlarım saten 20 haftalıktan önce bişey hissedemezmişiz ama erkek bekler daha önceler hareket etmeye başlıolarmış.bizim hissettiklerimiz bağırsaklarımızın hareketleriymiş bebğimiizn değil yani.:CüvCüv:

ben hissediyorum özellikle müzigin sesini acınca oynuyor o oldugundan eminim tuhaf bişey çünkii:)

slm kızlar:CüvCüv:yaa bende çok fazla bişey hissetmiyorum.sürekli içimde kıpır kıpır olsun istiyom isterse tekmelerden canımı yaksın hiç umurumda deil:1rolleyes:

Oğlum günlük yalnız 1 kez burdayım diyor dün demedi aklım gitti şükür 5 dk önce hisseetirdi yine kelebek bir kez kanat çırptı ve kaçtı:ecrin_bebek:

Ben baya baya hissediyorum hatta göbeğimi inceledim bir müddet seğirme olduğu esnada göbeğim yükseldi.. Zaten hareketler bebişin mi değil mi gerçekten tekmelediğinde anlıyorsun...:CüvCüv:

Ben baya baya hissediyorum hatta göbeğimi inceledim bir müddet seğirme olduğu esnada göbeğim yükseldi.. Zaten hareketler bebişin mi değil mi gerçekten tekmelediğinde anlıyorsun...:CüvCüv:

evet ayırt ediliyorrrrr masallahhhh bebişlereeee:)

17+5 günlük hamileyim çok nadir hissediyorum bebişimin hareketlerini .bebek hareketlerinde cinsiyet farketmiyo bence ben erkek bebek bekliyorum harketlerini çok iyi hisdebilmiş dilim.anlamadım benim pipiş mi çok ağır takılıyor:)bıcır bıcır tabi ama henüz iyi derece hissetmem için bir 20 haftayı beklemek lzım kızlar:)

17+4 haftalik hamileyim ve iki gundur aksamlari hissedebiliyorum hareketlerini pit pit ediyor sanki icimde...bagirsak hareketlerim cok fazla benim bebeyi hissedemem diyordum ama zamani gelince hissediliyor iciniz rahat olsun :)))))

Ben 2 haftadır hissediyorum oğlumu.Ve babası da artık sert tekmeleri hissedebiliyor.Sonra birbirimize bakıp gülüyoruz.Bu duygunun tarifi yok.

ben de 21+3 teyim ve yaklaşık 1 aydır hissediyorum oglumu hatta artık tekme attıgında dısrıdan görebiliyoruz.çok hosuma gidiyor yha:asigim:

ben 3 bucuk aylıkken başladım hissetmeye 4 aylıkken eşimin eline vuruyordu şimdi baya baya iyi şuan bile kıpırdıyor allah nazardan saklasın ama herkesin o şekilde olcak diye bir şey söz konusu değil tabi.

ben 4 aylık olduğundan beri hissediyorum ki cok güzel müthiş bir duygu, ilk bebeği olanlara göre erken bir zaman, ama kişiden kişiye göre değişiyormuş

bende 2 haftadır hıssedıyorum cok guzel bı duygu hatta esımde elını koyuyo hıssedıyo cok guzel bı duygu
heran oynasın ıstıyorum gecen gun 2 tane cıkolata yedım nasıl oynuyoo ınanılı gıbı degıl

Back