İnş inş arkadaşım hepimiz güzel haberler verelim hep beraber diğer sürece geçelimİnşallah bekliyorum güzel haberlerini bende güzel bir haber yazarım inşallah
Canım progestan iğne vuruluyor musunKızlar böyle kanamam oldu korkuyorum
Hangi iğneden verdiFotoğrafı iki defa atdim yanlışlıkla. Kimlerde oldu böyle kanama? Lütfen yazın. Doktor iğne verdi.
Evet vuruyorumCanım progestan iğne vuruluyor musun
Proluton depot 500mgHangi iğneden verdi
Benim de transferim ekim ayında. Benim sürecim mayısta başladı. Daha önce anatolia ankarada tüp bebek denemiştim. Yumurtalar 5. Günü gormedi. Sonra prf dr seyit temel ceyhanla başladım. Mayıs ayında Bana önce amprik tedavi ve 1 adet vitamin verdi. Temmuzda opu sonrası 5. Gün 4 embiryom oldu. Pgt ile kaliteli ve temiz geldiler. Sonra histeroskobi oldum ağustosta. Şimdi Allahın izniyle transferimiz var. Çok iyi hissediyorum rabbimjn izniyle bebeklerimi kucaklamak istiyorum. Transfer öncesi lenfosit aşısı oldum. Size öneririm ankarada yaşayanlar için. Çok profesyonel bir doktor. Anatolia Hakan Yaralıda iyiydi. Ama onun vitaminlere inancı yok. Benim orda 12 yumurtadan 10 u olgundu ama döllenmedi. Ayrıca bu tüp bebek sürecimde doktor piezzo tekniği uyguladıklarını söyledi. Sonuçta 4 adet iyi kalite iyi genetikli embiryolarim oluştu. Paketli gıda yemedim organik beslendim. Öyle beslenmeye devam ediyorum. Rabbim emeklerimizin karşılığını versin. Yumurta kalitesi düşük olanlar için prf dr seyit temel ceyhan hocayı şiddetle öneririm.
Doktora gitmişsin cnm baktı mı kanama alanı var mıymış içerde. zaten o iğneyi veriyorlar dinlen çok yorma kendiniFotoğrafı iki defa atdim yanlışlıkla. Kimlerde oldu böyle kanama? Lütfen yazın. Doktor iğne verdi.
Gittin mi canım hastaneye ne zaman oldu bu şekilde kanaman ve hâlâ devam ediyor mu ayagini uzatıp yat biraz bende lekelenme yaşadım hala yasiyorum daFotoğrafı iki defa atdim yanlışlıkla. Kimlerde oldu böyle kanama? Lütfen yazın. Doktor iğne verdi.
Evet bende toplamadan sonra histeroskobi oldum ama bende polip vardı. Histeroskobj Rahim içine detaylı bakılmasını sağlıyor.Merhaba ben de temel hocaya basladim tüp bebek tedavisi için hocam bana da yumurta toplama işleminden sonra histeroskobi olmam gerektiğini söyledi siz yaklaşık 1 ay sonra olmuşsunuz bu şekilde mi oluyor acaba süreç?
Tamam canım o keser kanamayı sen hiç merak etmeProluton depot 500mg
Korkma canım iğne durdurur Allah’ın izni ile kanamayı. Buraları çok okudum inceledim kimisinde 3 aylık olana kadar ara ara hep kanamalar olmuş. Stres yapma uzan dinlen Rabbim korusun sizi inşallahKızlar böyle kanamam oldu korkuyorum
Uyuyorum. Akşam kırmızıya yakın pembe duru kanamam. Oldu baya biraz pet ıslandı. İyneyi vurduktan sonra kesildi. Akşam dan beri koyu kahverengi içinde küçük pihtilar geliyor. Normalmi sizce? Ama ağrım yok. Yani düşük olsaydı ağrım olurdu. Doktorum dedi tüp bebek tedavisi ile hamile kalanlarda oluyor. Yani yinede korkuyorum. Birazdan yine ariyicam doktoruGittin mi canım hastaneye ne zaman oldu bu şekilde kanaman ve hâlâ devam ediyor mu ayagini uzatıp yat biraz bende lekelenme yaşadım hala yasiyorum da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?