Benin miEvet sizin testinizide gördüm bence sizinki pozitif. Benimki günüme göre de silik kaset testte çok silik o yüzden bilemedim ama tabi Rabbim bilir bakalım pek umudum yok ama hayırlısı
Bu erken gebelik testi bide normal yaptım onda varla yok arası bişey çıktı hayırlısı olsun artık. Bugün ağlamaktan helak oldum yarın kesin belli olurErken gebelik testi mi normal test öi yaptın canım geç tutunma olabilir @gunes030 dediği gibi umudunu yitirme çizgi var çünküüü
Evet sizinBenin mi
Ağlamayın canınızı sıkmayın inşallah yarın değer güzel gelecekBu erken gebelik testi bide normal yaptım onda varla yok arası bişey çıktı hayırlısı olsun artık. Bugün ağlamaktan helak oldum yarın kesin belli olur
Çok teşekkür ederimOy kasallah çok sevindim
Aminn amin inşallah güzel bir sonuç görürüm. Rabbim bizimde yüzümüzü güldürsünAğlamayın canınızı sıkmayın inşallah yarın değer güzel gelecek
Ayy inş canım inşEvet sizinbir önceki mesajda alıntı yapmayı unutmuşum
Benimde aynı malesef dolgun şişmişti baya ve ağrısı vardı. 2 gün önce dolgunluğu gitti hafif ağrı var sadece. Kasik agrimda azaldı baya bende aynı şeyi düşünüyorumAyy inş canım inşama sizde nasıl benim göğüslerim transfere kadar hep ucu her yeri ağrıyor acıyordu şimdi acısı geçti dokunuyorum çok çok minik hassastık varla yok arası acaba tutunmadı mı böyle göğüs ağrısı hassasiyeti gitti diyorum
Resmen aynı şeyleri yaşıyoruz aynısı yani kaşık ağrımda öyle arada hissediyorum. Eşime dedim tutmadı mı acaba diyeBenimde aynı malesef dolgun şişmişti baya ve ağrısı vardı. 2 gün önce dolgunluğu gitti hafif ağrı var sadece. Kasik agrimda azaldı baya bende aynı şeyi düşünüyorumbı yandanda ilaçlardandir belki diyorum
Sizin daha test gününüze var ona rağmen silik çizgi çıkmış. Sizde pozitif düşünün pozitif olsun. Ben biraz bakmıştım bu şekilde belirtileri geçip pozitif gören vardı o yüzden güzel düşününResmen aynı şeyleri yaşıyoruz aynısı yani kaşık ağrımda öyle arada hissediyorum. Eşime dedim tutmadı mı acaba diye
Birde bu gece sabaha kadar sol popomun kemiği ağrıdı bir kaç saat ayağımı hep şekil değiştirdim sürekli.Benimde aynı malesef dolgun şişmişti baya ve ağrısı vardı. 2 gün önce dolgunluğu gitti hafif ağrı var sadece. Kasik agrimda azaldı baya bende aynı şeyi düşünüyorumbı yandanda ilaçlardandir belki diyorum
Tek tesellim hepimizin yüzü gülsün sağlıklı evlatlarımız olsun diyorum çok zor süreçlerSizin daha test gününüze var ona rağmen silik çizgi çıkmış. Sizde pozitif düşünün pozitif olsun. Ben biraz bakmıştım bu şekilde belirtileri geçip pozitif gören vardı o yüzden güzel düşünün
Aminn canımAminn amin inşallah güzel bir sonuç görürüm. Rabbim bizimde yüzümüzü güldürsün
Amiiin öyle gerçekten süreç çok yoruyor hele sonucu negatifse. O yüzden en guzeli güzel pozitif dusunmek ben bu yüzden 12. Güne kadar hiç test yapmamıştım.Tek tesellim hepimizin yüzü gülsün sağlıklı evlatlarımız olsun diyorum çok zor süreçler
Ben de işte bi an hadi yapayım dedim ama eşim yapan bir daha dedi Salı günü iş çıkışı gidip kan vereceğim Rabbim nefes verdiyse inş hayırlı haberler almak nasip olurAmiiin öyle gerçekten süreç çok yoruyor hele sonucu negatifse. O yüzden en guzeli güzel pozitif dusunmek ben bu yüzden 12. Güne kadar hiç test yapmamıştım.
Bende bı ara yapmak istedim ama eşim yaptırmadı. Yokk hayır agrimiyor benim hiç bir fikrim de yok bilemedim yaniBen de işte bi an hadi yapayım dedim ama eşim yapan bir daha dedi Salı günü iş çıkışı gidip kan vereceğim Rabbim nefes verdiyse inş hayırlı haberler almak nasip olursizin poponuzun kemiği ağrıyormu benim dün gece uyurken beş ağrı girdi aaarlerce gitti hep ayağımı nereye koyacağımı şaşırdım Şuan yine başladı aynı şekilde
Genital akıntınız var mı benim Progesteron alınca oluyor diğer türlü olmuyor onu dışarı attıktan sonra. Neyse bakalım. Ben eşim yokken yaptım işteyken :)Bende bı ara yapmak istedim ama eşim yaptırmadı. Yokk hayır agrimiyor benim hiç bir fikrim de yok bilemedim yani
Ben günde 3 progestan alıyorum o yüzden sanırım sürekli akıntım oluyor ilac çıkıyor ama akıntıya dikkat etmedim açıkçası. Varsada karışıyordur sanırımGenital akıntınız var mı benim Progesteron alınca oluyor diğer türlü olmuyor onu dışarı attıktan sonra. Neyse bakalım. Ben eşim yokken yaptım işteyken :)
Bende öyle 3 tane alıyorum anladım canım bakalım haberleşelim inş güzel haberler veririmBen günde 3 progestan alıyorum o yüzden sanırım sürekli akıntım oluyor ilac çıkıyor ama akıntıya dikkat etmedim açıkçası. Varsada karışıyordur sanırım
İnşallah bekliyorum güzel haberlerini bende güzel bir haber yazarım inşallahBende öyle 3 tane alıyorum anladım canım bakalım haberleşelim inş güzel haberler veririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?