Bugün transfer hariç 6.günüm bel ağrısı ve ara ara kasık ağrılarım varSizin kaçıncı gününüz belirti varmıydı peki ?
Aminn hepimize inşallah canımmAhh güzel kalbinizden öpüyorum teşekkür ederimRabbim hepimize tattırsın evlat sevgisini inşallah
Öyle canım merak etme erken test yapıp aklını bulandırmışsın sadece pozitif düşün pozitif olsun inşallahİnşallah öyledir canım bekleyeceğim insallah test günüme kadar artık şnsallah herşey güzele döner
İnsallah kuzucumÖyle canım merak etme erken test yapıp aklını bulandırmışsın sadece pozitif düşün pozitif olsun inşallah
Bugun pazar zaten zor olur aslinda herhangi bir acile gidip te verilebilir, sizin sistem nasil bilmiorum ben x bi yerde yaptirip dr uma haber verdim direkSalı günü canım 8inde hastane çok uzak bana eşimde işi için eğitimde izin alması mümkün değil acaba buralarda yapıp sonuç bildirsem olur mu ki ?
Canim hakkinizda hayirlisi olsun insallah evladina saril simsıkıKızlar cuma gün ki testimde çok silikte olsa vardı ama bugün bende ilk idrarla yaptim tekrar ve sonuç malesef.. baya modumm düştü yarın test günüm
Ah öyle yaptım çok şükür ki Rabbim bir evlat verdi ama insan işte.. yarın pozitif alırsam şaşırcam zaten bakalım hayırlısı sağol canım benimCanim hakkinizda hayirlisi olsun insallah evladina saril simsıkı
Merhaba siz kacıncı gün kaçla öğrendiniz acaba? Benim 8. Gün 12 çıktı betam çok tedirginimTamam canım bizde 5+3 teyiz beta değerlerimizde hemen hemen aynıydı seninle
Merhaba ben 7.gün 36 ile öğrendim. 9.gün 95 oldu 10.gün 216Merhaba siz kacıncı gün kaçla öğrendiniz acaba? Benim 8. Gün 12 çıktı betam çok tedirginim
Anladım devamı da sağlıkla gelir inşallahMerhaba ben 7.gün 36 ile öğrendim. 9.gün 95 oldu 10.gün 216
Bence var 3. Gün ya aslında 10. Gün testi gibi düşün beşinci güne göre hesaplayınca. Ben geçen yıl doğal yoldan gebe kalmıştım ilk test yaptım belli ama kıpkırmızı çıkmadı bundan bir tık daha koyuydu 145 çıkmıştı kan testimde. Bence var gönlünüzü ferah tutun yarın bence kan tahlili yaptırın hayırla sağlıkla gelsin miniğiniz. Bende sizin gibiyim dün yaptım gölge var gibi çıktı ama emin olamadım 5. Gün embriyosu 7. Günde yaptım bendeEki Görüntüle 3487347
Herkese merhaba 3.gun embriyosu transfer edildi bugün 12.gunum yarın test günüm. Bu şekilde çıktı ama kaset testte varla yok arası hayalet çizgi çıktı fotoda belli bile olmuyor. Olsaydı daha koyu çıkardı sanırım. Başına gelen oldu mu. Negatif sanırım çok üzgünüm
Bencede var görünüyor canım geç tutunmuş olabilir kanda bile düşük olabiliyor böylelikle testlere istediğin çizgi goremeyebilirsin ama lütfen umutsuzliga kapılma duacınım yarın güzel haber alırsın inşallahEki Görüntüle 3487347
Herkese merhaba 3.gun embriyosu transfer edildi bugün 12.gunum yarın test günüm. Bu şekilde çıktı ama kaset testte varla yok arası hayalet çizgi çıktı fotoda belli bile olmuyor. Olsaydı daha koyu çıkardı sanırım. Başına gelen oldu mu. Negatif sanırım çok üzgünüm
Ayy Allah razı olsun. İnşallah geç tutunma falandır.Bencede var görünüyor canım geç tutunmuş olabilir kanda bile düşük olabiliyor böylelikle testlere istediğin çizgi goremeyebilirsin ama lütfen umutsuzliga kapılma duacınım yarın güzel haber alırsın inşallah
Erken gebelik testi mi normal test öi yaptın canım geç tutunma olabilir G gunes030 dediği gibi umudunu yitirme çizgi var çünküüüEki Görüntüle 3487347
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?