- 12 Aralık 2022
- 230
- 136
yaa hadi hayırlı haberler le gel kaç haftalıktın :)Ben yarın kalp atışına gidiyorum inşallah herşey yolundadıryazarım size
6+2 bugün inşallah duyarız artın ya bu stresi daha fazla yaşamayacak gibiyimyaa hadi hayırlı haberler le gel kaç haftalıktın :)
Hadi inşallah canım benim duy da rahatla:)6+2 bugün inşallah duyarız artın ya bu stresi daha fazla yaşamayacak gibiyim
İnşallah yaHadi inşallah canım benim duy da rahatla:)
O güzel haberi almanızı can gönülden istiyorumBugün transferin 10.günü
Banada 6 haftalık dedi doktorum. 23 eylül transferimkaç haftalık seninki bende halsizlik koku hassasiyeti bel ağrısı var suan sadece 5+1 benim :-*
sizin transferiniz ne zamandı bana 6 hafta dedi doktorum ama çoook halsizimMide bulantısı çok şükür yaşamıyorum arada öğürme oluyor sadece bişeyden tiksindikçe
Baş dönmesi aşırı oluyor ve sürekli uyku halindeyim bel ağrısı bacak ağrısı çekiyorum günlük yaşantımı etkileyen bir durum yok sadece kendimi hep yorgun hissediyorum canım bugün tam 5+0 benimde
8 Ekim :)Merhaba. Ben 8 Eylül de transfer oldum. 2 adet 5.gün taze transfer. 6.7.8. Günler idrar testlerim fotoğraftaki gibi. İkisi tutmuş olabilir mi ?
Maşallah Allah bizlere de nasip etsin inşallahBen yarın kalp atışına gidiyorum inşallah herşey yolundadıryazarım size
Aminnn amin Allah hepimizin yüzünü güldürsün:) siz ne zaman gideceksiniz belli mi ne aşamadasınız :)Maşallah Allah bizlere de nasip etsin inşallah
Normal canım bende keseyi gördüm 2 hafta sonraya kalp atışını dinleriz dediKalbi kac haftalikken duydunuz acaba? Bugun ben de ilk kontrolüne gittim ve keseyim gorduk. Kalp atışı için tam 1 hafta sonraya randevu verdi doktor.
Canım yaptin mi testVeririm canmm
Ben keseyi gördüm bebegim suan 7+3 kalbini 26 ekimde dinleyeceğiz inşallah:)Kızlar nasılsınız durumlar nasıl sesiniz çıkmıyor var mı kese kalp atışı gören duyan
Ne kadar geç vermişler kalp atışı randevusunu beklemek çok zorBen keseyi gördüm bebegim suan 7+3 kalbini 26 ekimde dinleyeceğiz inşallah:)
Bende 30 Eylül de oldum30 Eylül de oldu canım
Canimcim hayirli haberler ins yaz hemenBen yarın kalp atışına gidiyorum inşallah herşey yolundadıryazarım size