Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Catlatma ignesi oldunuz mu on gun etkisinin gecnesi gerekiyormus yaniltici oluyomus uzmek istemem sizi tabi ama yoksa teste gore var gozukuyor ins dogrudurMerhaba. Ben 8 Eylül de transfer oldum. 2 adet 5.gün taze transfer. 6.7.8. Günler idrar testlerim fotoğraftaki gibi. İkisi tutmuş olabilir mi ?
Çatlatma iğnesi oldum. Üstünden 14 gün geçince yaptım. Umarım onun etkisi değildir.Catlatma ignesi oldunuz mu on gun etkisinin gecnesi gerekiyormus yaniltici oluyomus uzmek istemem sizi tabi ama yoksa teste gore var gozukuyor ins dogrudur
Bana da 21 ine verdi canım bende düşündüm erken gitsek görünebilir ama rast gele bi doktora vajinal muayene olup riske atmak istemedim yaBende 30 Eylül de oldum keseyi görmeye gittiniz mi 25 Ekim dedi doktor bana erken gitsek belli midir acaba
Bende oluyor ya neden acaba sebebini bulamadım bir yerdeArkadaşlar sizde de uykuya dalacakken vücudunuz da seğirme ya da ani irkilme gibi bişey oluyor mu?
Hayırlısı olsun canım inşallah normalde 6 haftalıkken duyuluyor diye duymuştum biraz geç vermiş sanki beklemek çok zor Allah hayırlı haberler nasip etsin inşallahBen keseyi gördüm bebegim suan 7+3 kalbini 26 ekimde dinleyeceğiz inşallah:)
Ay çok sinir bozucu bir şey ya dün gece uyutmadı her uykuya dalmamda aynı şeyBende oluyor ya neden acaba sebebini bulamadım bir yerde
Evet bende ondan korkuyorum. Bekleyelim bakalım inşallah hepimizde güzel haberler alırızBana da 21 ine verdi canım bende düşündüm erken gitsek görünebilir ama rast gele bi doktora vajinal muayene olup riske atmak istemedim ya
Bende sürekli aynı şeyi yaşıyorum sebebi ne acabaAy çok sinir bozucu bir şey ya dün gece uyutmadı her uykuya dalmamda aynı şey
İnşallah canım güzel haberler alalım hep birlikte ama insan sabredemiyorEvet bende ondan korkuyorum. Bekleyelim bakalım inşallah hepimizde güzel haberler alırız
Cnm benim hayırlısı olsun inşallah tutunsun annesine şimdiki kucağına almayı nasip etsin inşallah. Bend bekliyorum bugün 3. Günün transferinKızlar 6+3 den sesleniyorum kalp atışını vajinal olarak duyduk
En çok tek mi çift mi diye merak ediliyor sayılı gün çabuk geçer umarımİnşallah canım güzel haberler alalım hep birlikte ama insan sabredemiyor
Beklemek çok zor ama günlerdir bekliyoruz inşallah pozitif sonuçlar alırsınızCnm benim hayırlısı olsun inşallah tutunsun annesine şimdiki kucağına almayı nasip etsin inşallah. Bend bekliyorum bugün 3. Günün transferin
İnşallah cnm benim Rabbim yüzümüzü güldürsün inşallahBeklemek çok zor ama günlerdir bekliyoruz inşallah pozitif sonuçlar alırsınız
Kızlar ben daha kese görmeye bile gitmedim ama herşey kokuyo bana. Acayip acayip kokular alıyorum acıkıyorum ama hiç bişeyi doğru düzgün yiyemiyorum. Ağzımda acı bir tat var berbat. Tavuk yaptı ablam bi lokma yiyeyim dedim tadı zehir gibi geldi şimdiden normali mi bunlar ya
10. Günümüzdeyiz belirti olarak halsizlik ve arada arada regl olucakmışım gibi bir his var onun dışında her zamanki benim cumartesi günü test günümAminnn amin Allah hepimizin yüzünü güldürsün:) siz ne zaman gideceksiniz belli mi ne aşamadasınız :)
Gerçekten öyle tek embriyo transferi yapıldı bana ama değerlerim yüksek olduğu için doktor acaba bölündü mü ihtimalini düşündüEn çok tek mi çift mi diye merak ediliyor sayılı gün çabuk geçer umarım
Ay çok sevindim canım hayırlısı olsun inşallahKızlar 6+3 den sesleniyorum kalp atışını vajinal olarak duyduk
Oh cok sukurr masallahKızlar 6+3 den sesleniyorum kalp atışını vajinal olarak duyduk