- 20 Temmuz 2024
- 278
- 147
- 27
Insallah canmmAminn canım İnşallah darısı sana olsun herkeste belirti olmak zorunda değil diyorlar bekleyecek misin çarşambaya kadar
Güzel sonuçlar alırsın inşallah haber ver banadaInsallah canmmevett canmm carsamba yapicam testi
Veririm canmmGüzel sonuçlar alırsın inşallah haber ver banada
Canım vajinadan mı muayene oldun. Ben endişeleniyorum vajinal muayenede17. günde gördüm canım gayet netti 8.5-9 mm dedi hatta
Bence hiç endişelenmeyin benim doktorum özellikle dedi vajinal yapacaz diyeCanım vajinadan mı muayene oldun. Ben endişeleniyorum vajinal muayenede
Evet transfer sonrası tutunması amacıyla ilaç yazılıyor. Zorlu bir süreç ilaç kullanımı maalesef rabbim herkesin yar ve yardımcısı olsun. Kolaylıklar dilerim size de. Güzel haberlere inşallahBirçok ilac ve iğne kullanacaksın canım
Bizde 6+ 6 yiz teyzesi saglikla aliriz insallah kucagimiza kalp atimi dinledinmi caninMerhaba canım bende 9. Gün kan vermiştim betam 50 çıkmıştı şuan 6+6 olduk çok şükür
Aminn inşallah canım 12 Ekimde ilk kontrole gittim keseyi gördük ama kalbini dinletmedi daha cok küçük dedi. 26 ekim de tekrar gideceğim o zaman bakarız dediBizde 6+ 6 yiz teyzesi saglikla aliriz insallah kucagimiza kalp atimi dinledinmi canin
Bende ilk muayenemi alttan oldum karnımdan bakmadılarCanım vajinadan mı muayene oldun. Ben endişeleniyorum vajinal muayenede
yolk kesesi ni de gördünüz mü acaba? ben de siiznle aynıyım kalbi ben de duymadımKızlar ben kontrole gittim keseyi gördük ama kalp atışı yoktı 5+4 deyiz biraz korktum kalp atışı yok diye
Bende 26 sinda dinlemeye gidicem insallahAminn inşallah canım 12 Ekimde ilk kontrole gittim keseyi gördük ama kalbini dinletmedi daha cok küçük dedi. 26 ekim de tekrar gideceğim o zaman bakarız dedi
Doktor çok net birşey söylemedi bana açıkçası ondan korktum zaten kalp atışını duymamız gerekiyordu dedi korkuttu beni biraz. Ama tüp bebek doktorumu aradım o daha erken demişti. Yolk a gelince onun hakkında birşwy demedi kese var dedi bu perşembe tekrar gideceğim herşeyi daha net sorarım artık inşallah kalp i de duyarızyolk kesesi ni de gördünüz mü acaba? ben de siiznle aynıyım kalbi ben de duymadım
transfer tarihiniz neydi? beni 10 gün sonraya çağırdı bugundü kontrolüm, 10 gün sonra gel kalp atısı için dediDoktor çok net birşey söylemedi bana açıkçası ondan korktum zaten kalp atışını duymamız gerekiyordu dedi korkuttu beni biraz. Ama tüp bebek doktorumu aradım o daha erken demişti. Yolk a gelince onun hakkında birşwy demedi kese var dedi bu perşembe tekrar gideceğim herşeyi daha net sorarım artık inşallah kalp i de duyarız
22 siydi bende biliyorum erken olduğunu bu normal kadın doğumcular biraz değişik bakıyor olaya tüp bebek merkezi başka ilde uzak diye gitmemiştim sonradan pişman oldum.transfer tarihiniz neydi? beni 10 gün sonraya çağırdı bugundü kontrolüm, 10 gün sonra gel kalp atısı için dedi
5.gün embriyosumuydu peki. Evett hepsi farklı. Tüp bebek doktorum daha temkinli, ben de tahlillerimi başka bir hastanede yaptırdım ordaki doktor her değerimde aaa süperdiyordu halbuki çok da yavaş artıyordu değerim. Tüp bebek doktrorum dur bakalm kalbini duycaz duysak da ilk 12 hafta kritik he zaman diyor. Anlayamadım ben de sevincez mi sevinmicez mi ne yapacağız. İnşallah sağlıkla alırız kucağımıza22 siydi bende biliyorum erken olduğunu bu normal kadın doğumcular biraz değişik bakıyor olaya tüp bebek merkezi başka ilde uzak diye gitmemiştim sonradan pişman oldum.
Evet 5. Gündü bence doğurana kadar sevinemeyeceğiz zaten ben sürekli düşünüyorum 9 ve 12. Haftada kayıplarım var ben biliyorum hep tedirgin olacağım5.gün embriyosumuydu peki. Evett hepsi farklı. Tüp bebek doktorum daha temkinli, ben de tahlillerimi başka bir hastanede yaptırdım ordaki doktor her değerimde aaa süperdiyordu halbuki çok da yavaş artıyordu değerim. Tüp bebek doktrorum dur bakalm kalbini duycaz duysak da ilk 12 hafta kritik he zaman diyor. Anlayamadım ben de sevincez mi sevinmicez mi ne yapacağız. İnşallah sağlıkla alırız kucağımıza
benm ilk denemem, ben bile sevinilmemesi gerektiğini bu süreçte o kadar iyi anladım ki, kimaysal gibi başladı değerlerim inşallah dış gebelik değildir olcaksa kimyasal olsun derken keseyi gördük vs. Sizi durum tabii çok daha acı tecrübelerle dolu. İnşallah sağlıkla kucaklarsınız.Evet 5. Gündü bence doğurana kadar sevinemeyeceğiz zaten ben sürekli düşünüyorum 9 ve 12. Haftada kayıplarım var ben biliyorum hep tedirgin olacağıminsanlar bir beta ile hamileyiö diyor seviniyor biz hiç öyle sevinemiyoruz