Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde ucuncu gunum. Hic belirtim yok. Carsamba oldu dondurulmus transferimHerkeste aynı olmuyor biliyorum ama belirti yaşayan var mı acaba bugün benim 3. Günüm çok erken belirti için ama bazıları ilk günden kasık ağrısı va yazıyor da sizlerde var mı?
MERHABAA BENİMDE ÇARŞAMBA BELLİ OLACAK SANIIRIM ÇOK HEYECAN ŞİMDİ KALİTESİ NEDİR BENİMDE 5AA :)Merhabalar kızlar bende Eylül transferi bekleyenlerdenim 19 ağustosta ilk transferim olmuştu 5. Gün ab kalite embriyoydu ancak negatif sonuçlandı. Hiç beklemeden doktorum 2. Transfer için başlayabileceğimizi söyledi şimdi 2. Kez kavuşmak için hazırlanıyoruz çarşamba günü transfer günüm belli olacak inşallah hepimiz hayırlı haberler alırız
Ben doğal siklus embriyo transferi oldum. Bu yüzden doğal döngüde yumurtamın çatlaması beklendi. Adetin 21. günü olmuştumMerhabalar herkese güzel sonuçlar diliyorum ben de bugün kontrola gittim 25 eylül transfer günüm daha önce de yazmıştım kardeş için deniyoruz Allah nasip ederse adetten kaç gün sonra transfer oldunuz ya da oluyosunuz sorabilir miyim diğer gebeliğimle farklı bi süreç yaşıyoruz da
Ben 21.günü transfer oldum..dondurulmuş 5.gün embriyoları transfer edildiMerhabalar herkese güzel sonuçlar diliyorum ben de bugün kontrola gittim 25 eylül transfer günüm daha önce de yazmıştım kardeş için deniyoruz Allah nasip ederse adetten kaç gün sonra transfer oldunuz ya da oluyosunuz sorabilir miyim diğer gebeliğimle farklı bi süreç yaşıyoruz da
Maşallah ikiz mi pekiKızlar hayırlı günler transferinin 13. Günü değerim 2006 çıktı.
İnşallah sanki tutunmuş gibi Ben de yarın kan vereceğim .Dilerim benim de yüksek çıkar Amin.Sizin de Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin AminVallahi ben iki embiriyo koydum inşallah tutmuştur
Hayırlı olsun ikiz gibi duruyoKızlar hayırlı günler transferinin 13. Günü değerim 2006 çıktı.
Yani stres yaptim bir oncekini 17.gun koymustu bu boyle gec koycam diyince sasirdim 22. Gun oluyor sat i da sayincaBen 21.günü transfer oldum..dondurulmuş 5.gün embriyoları transfer edildi
Anladim hayirli olsun insallah stres oldum ben de dr ayni gerci ama surec farkli olucakBen doğal siklus embriyo transferi oldum. Bu yüzden doğal döngüde yumurtamın çatlaması beklendi. Adetin 21. günü olmuştum
Bir bilgim yok ama bu deger icin dr unuz ne dedi ne zaman kontrol cagirdiİnşallah dualarınıza katın benide kızşar dış gebelik dedi bir kaç arkadaş dış gebelikte değerler çok mu
Dış gebelikte gebelik gibi oluyor değerler..ikiz gibi seninkiİnşallah dualarınıza katın benide kızşar dış gebelik dedi bir kaç arkadaş dış gebelikte değerler çok mu