aminnnKızlar hepınızımın tedavisi inşallah olumlu olur rabbim hepımıze nasip etsin birbirimize dua edelim Allahım emeklerimizin karşılığı olarak civcivlerimizi nasip edecektir inşallah bende transfer oldum 7 ci gündeyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aminnnKızlar hepınızımın tedavisi inşallah olumlu olur rabbim hepımıze nasip etsin birbirimize dua edelim Allahım emeklerimizin karşılığı olarak civcivlerimizi nasip edecektir inşallah bende transfer oldum 7 ci gündeyim
Insallah canmm tavsien icin cokk saolÖncelikle hayırlı olsun inşallah pozitif haber alırsın merkeze gittikten sonra suyunu iç ayninden merkeze gider gitmez hemen işlem için almıyolar merkeze varınca azar azar suyunu iç iki pet su yeterli olacaktır zaten arada bi muayene edip bakıyolar canım çok çok su ip sıkışma işlem sırasında bi problem yaşama zaten transferden sonra 5 dk çık bekle işe sonra bişey olmuyor kendini sıkma tabi serbest bırak çok içme suyu migde bulantısı yaşarsın
Çıktı Allah a şükürler olsun şu an hamile gözüküyorum değeri takip etmem gerekecek galiba doktorla konuşucam
çok teşekkür ederim.Senden de cuma güzel haber bekliyorum sağ ol canım benimÇok sevindim inşallah feğerlerin güzel artarak devam eder
Gözün aydın canım Kaçıncı gün kaç çıktı değerin?Çıktı Allah a şükürler olsun şu an hamile gözüküyorum değeri takip etmem gerekecek galiba doktorla konuşucam
Çok teşekkürler 123 çıktıGözün aydın canım Kaçıncı gün kaç çıktı değerin?
İnşallah bu kez bari iyi haber almak istiyorumİnşallah tutunacak sana Allah ın izniyle
alacaksın inşallah dualarım tüm bekleyenlerle.. :)İnşallah bu kez bari iyi haber almak istiyorum
Bende bugün kontrole gittim 21 ine kadar estrofem e devam etti dedi cumartesi tekrar kontrole gideceğimbugun bende kontrol için gittim 23 üne kadar estroferm devam dedi o gun kan alacaklar gün belli olacak inşaallah :-*
senınle hemen hemen aynıyız rabbim hepimize güzel sonuç nasip etsn :)Bende bugün kontrole gittim 21 ine kadar estrofem e devam etti dedi cumartesi tekrar kontrole gideceğim