İnşallah tutunmuşlardir.bizeBende sürekli elimi karnıma koyuyorum dua ediyorum benimlesiniz yavrularım diyorum bide çok duygusallaştim ya berbat bi durum ama bugün sanki adet ağrısı gibi coookk hafif sancı geliyor saniyelik gidiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah tutunmuşlardir.bizeBende sürekli elimi karnıma koyuyorum dua ediyorum benimlesiniz yavrularım diyorum bide çok duygusallaştim ya berbat bi durum ama bugün sanki adet ağrısı gibi coookk hafif sancı geliyor saniyelik gidiyor
Amin inşallahdiğer denemelerimde ağrım hiç olmuyordu veya 6. günden sonra başlıyordu ve lekelenmeye başlıyordum ve sonra negatif..ben yerleşme kanaması diye düşünüyordum ama adet kanaması oluyordu..ama bu sefer transfer sonrasında başlayan ve 4 gün süren ağrım oldu..5 ve 6.günler rahattım sonrasında 7 ve 8.günlerde hatta 9.günde de ağrım oldu..6.günden sonra açken bulantı olmaya başladı, diğerlerinde hiç olmamıştı ve gece ayaklarım yanıyor müthiş şekilde..farklı olarak böyle..diğer işte göğüslerde hassasiyet, şişlik, genel olarak karın bölgesinde şişkinlik falan hepsinde vardı..Rabbim isteyen emek veren her kadına hepimize nasip etsin evladını kucağına almayıMaşallah harikasın inşallah sağlıkla kucağına alırsın Amin.Neler hissettin peki bu süreçte ?Belirti olarak? Diğer denemelerinden farklı bir şey var mıydı?
Ben hiç dinlemedim bu sefer..bundan önceki 5 transferimde de dinlendim, sadece yürüyüş yaptım..ama bunda sadece transfer günü dinlendim ve ertesi gün işe gittimHerkes evde mi işe giden oldu mu transfer sonrası?
Aticam zaten transfer sonucunu bekliyorum o zaman Google yorumlarina da yazacağımAyy gerçekten mi en yüksek kalite. Şimdi bu sonucunuzu alıp o cahil doktora gösterin. Resmen kendi beceriksizliğini size atmış şaka gibi
Merhaba Doğal siklus transfer mi olacaksınız acaba?Herkese merhabalar, ben de dondurulmuş embriyo transferi olacağım 2.adetimle birlikte doktora gittim bir haftalık gonal f 50 ve greenfol başlattı pazartesi tekrar kontrole gideceğim 24-26 eylül gibi transferini yapacağını söyledi Rabbim hepimize yardımcı olsun.
Transfer sürecinde nelere dikkat ettiniz önerileriniz varsa paylaşabilir misiniz
Ben çarşamba transfer oldum geçen hafta. Hiç yatmadım.Öğretmenim ve çarşamba, perşembe, cuma okula gitmedim. Evde günlük hayatıma devam ettim. Pazartesi itibariyle de okula başladım. Hareketsiz kalmak iyi değilmiş zaten. Rahim bölgesine kan akışı sağlanması için hareket lazımmış.Herkes evde mi işe giden oldu mu transfer sonrası?
5inci gün çift transferNormal canım bence.3. gün embriyosu mu 5. Gün mü? O da değiştirebiliyor. Senin rahmin yeterli kalınlığa ulaşmıştır 15 gün yeterlidir mesela o da olabilir.
Hayırlı olsun canım bende 6 eylülde oldum günler geçmiyorKızlar ben de bugün sabah transfer oldum. Umarım hepimiz için çok güzel sonuçlar olur
Belirti varmıHayırlı olsun canım bende 6 eylülde oldum günler geçmiyor
Merhaba benimde 1. Günüm dün akşam 18:05 de transferim gerçekleştiKızlar an itibariyle transfer oldum.Benimle aynı gün transfer olan var mıııı?
Ben gitmedim ise dinleniyorumHerkes evde mi işe giden oldu mu transfer sonrası?
Gözün aydın hayırlı olsun inşallahMerhaba benimde 1. Günüm dün akşam 18:05 de transferim gerçekleşti
Yapma canım bence çok erken. En erken 8.günü yap benceGünler geçmiyor belirti de yok ben de bugün transfer günü dahil 5. Günüm .erken gebelik testi yarın yapsam mı napsam