- 14 Haziran 2024
- 850
- 377
- 26
Diğerinde neden transfer olmadınızBenim ikinci denemem ama ilk transferim olacak. İlki samsun da Medicalpark da oldu maalesef. Hatırlamak bile istemiyorum ikincisi Ankara da
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Diğerinde neden transfer olmadınızBenim ikinci denemem ama ilk transferim olacak. İlki samsun da Medicalpark da oldu maalesef. Hatırlamak bile istemiyorum ikincisi Ankara da
Yanlış tedavi yüzünden surecim çöp oldu kist varken ignelere basladilar iğneler kisti buyuturken yumurta kalitesini dibe indirdi. Catlatma iğnesinin saatini yanlış ayarladiklari için yumurtalar opu öncesi catlamiati. Opudan önce yumurta sayısı 15 iken opudan çıkınca 5 adet dediler. 3 tanesi boş çıktı 2 si de 3.gunu gelemedi. zaten Dr da siz bana kaliteli yumurta veremezseniz ben size bir şey yapamam gibi bir sacma açıklama yaptı.Diğerinde neden transfer olmadınız
Neee tam bir saçmalık çok üzüldüm sizin için. Siz kaliteli yumurta veremezsiniz nedir ya salak mı o? Menopozu başlayan kadınlardan bile bir iki adet sağlıklı yumurta çıkıyo. Cahil doktor.. hiç üzülmeyin bu defa güzel olcak eminimYanlış tedavi yüzünden surecim çöp oldu kist varken ignelere basladilar iğneler kisti buyuturken yumurta kalitesini dibe indirdi. Catlatma iğnesinin saatini yanlış ayarladiklari için yumurtalar opu öncesi catlamiati. Opudan önce yumurta sayısı 15 iken opudan çıkınca 5 adet dediler. 3 tanesi boş çıktı 2 si de 3.gunu gelemedi. zaten Dr da siz bana kaliteli yumurta veremezseniz ben size bir şey yapamam gibi bir sacma açıklama yaptı.
İnşallah civcivlerimiz bize tutunmusturBen dün oldumm aminnn inşallah canım
Salak valla. İkinci tedavim de doğru teşhis ve yöntemle 4 adet 5aa embriyom oluştu. İnşallah bu sefer pozitif sonuçlar alırız ☘Neee tam bir saçmalık çok üzüldüm sizin için. Siz kaliteli yumurta veremezsiniz nedir ya salak mı o? Menopozu başlayan kadınlardan bile bir iki adet sağlıklı yumurta çıkıyo. Cahil doktor.. hiç üzülmeyin bu defa güzel olcak eminim
Bende bahçelievler memorıal de yaptırdım. Güzel haberler veririz birbirimize inşallahMomart tüp benek merkezi Bağlarbaşı istanbuldayım canım ben evet 21 eylülde testim aramızda bı gün var ayyyyy hadiii inşallah canım
Maşallah harikasın inşallah sağlıkla kucağına alırsın Amin.Neler hissettin peki bu süreçte ?Belirti olarak? Diğer denemelerinden farklı bir şey var mıydı?Merhaba arkadaşlar..9.gün bhcg değerim 41 di. Bugün 11.gün 95 geldi 6.denemede ilk defa pozitif gördüm..halâ inanamıyorum
Aminnnnnnnnnnn rabbim sesimzisi duysunnnn daha erken ama bizim için normal belirti varmı bişey hissediyormusun ben ne bilim sanki tuhafım başım catlıyor arada bir gripmişim acaba onuda çözemedim heyecandanİnşallah civcivlerimiz bize tutunmustur
Hadi gözün aydın benimde 2nci deneme rabbim kucağımda nasip etsin inşallah belirtilerin nelerdi ilk günden itibarenMerhaba arkadaşlar..9.gün bhcg değerim 41 di. Bugün 11.gün 95 geldi 6.denemede ilk defa pozitif gördüm..halâ inanamıyorum
Hadi hayırlı olsun bu topik hepimize uğur getirsin inşallahmerhabaa kızlarr ben de bugun transfer hazırlığı için gittim estroferm verdi sabah ogle aksam 8 gün kullanacağım 18.nde kontrol var :-*
Tutunduğunu hissediyorum bebisimin ama belirtim yok sanırım bazen karnıma iğne batar gibi oluyor bide belim ağrıyor bazen ama ilaçların etkisinden de olabilir tabiAminnnnnnnnnnn rabbim sesimzisi duysunnnn daha erken ama bizim için normal belirti varmı bişey hissediyormusun ben ne bilim sanki tuhafım başım catlıyor arada bir gripmişim acaba onuda çözemedim heyecandan
Bende sürekli elimi karnıma koyuyorum dua ediyorum benimlesiniz yavrularım diyorum bide çok duygusallaştim ya berbat bi durum ama bugün sanki adet ağrısı gibi coookk hafif sancı geliyor saniyelik gidiyorTutunduğunu hissediyorum bebisimin ama belirtim yok sanırım bazen karnıma iğne batar gibi oluyor bide belim ağrıyor bazen ama ilaçların etkisinden de olabilir tabi
inşallah aminnnnn :)Hadi hayırlı olsun bu topik hepimize uğur getirsin inşallah
Ayy gerçekten mi en yüksek kalite. Şimdi bu sonucunuzu alıp o cahil doktora gösterin. Resmen kendi beceriksizliğini size atmış şaka gibiSalak valla. İkinci tedavim de doğru teşhis ve yöntemle 4 adet 5aa embriyom oluştu. İnşallah bu sefer pozitif sonuçlar alırız ☘
Son gördüğüm adetten 17 gün sonra yapıldı banaYaaaa kızlar bide bişey çok meraket ediyorum şimdi adete kaç gün kala transfer oluyor mesela benim dün transferdi adetime 7 gün vardı bugün 6 gün işte normalmi
Hımmm ozaman canım benim adetim bittikten 15 gün sonra yerleştirdik normal dimi ne bilim şuan adetıme 6 gün var işteSon gördüğüm adetten 17 gün sonra yapıldı bana
Normal canım bence.3. gün embriyosu mu 5. Gün mü? O da değiştirebiliyor. Senin rahmin yeterli kalınlığa ulaşmıştır 15 gün yeterlidir mesela o da olabilir.Hımmm ozaman canım benim adetim bittikten 15 gün sonra yerleştirdik normal dimi ne bilim şuan adetıme 6 gün var işte