Zaten transfere başladığın zaman ilaçlar hesaplanıyor ben adetimin 4 günü Estroferm kullandım adetim bitince estrofem adeti kesiyor bu arada herneyse daha sonra Tam 10 günunnsonunda doktorum prograf hap prednol hap Progestan dex iğne Progestan fitil folık asit vitamin cilğmira diye bi bant coraspin hap oksapar iğne bunları kullandırdı Halada kullanıyorumÇok tesekur ederim tavsiyeleriniz için sizin dediğiniz gibi yapacam inşallah peki transfere yakın hangi iğne ve ilaçları kullandınız
3. Negatif denemeye kadar araştırmiyoruz diyen Dr ya da merkezle mi devam edeceksiniz. Bu çok saçma bir yaklaşım değil mi ? Yani doktordan bahsediyorum. Yani bu maddi olarak çok yorucu bir süreç psikolojik olarak da çok yıpratıcı. İlk negatiften sonra neden araştırılmalı. Sizce de öyle değil mi? Genetik testleriniz,bağışıklık testleriniz,dna hasarı testiniz, rahim filminiz, polip ya da miyim kontrolü, hormon değerlerinin,tiroid vs vs bakildi mi ? Benim de ilk denemem de olabilir, bir saha deneriz,sonra araştırılır denildi hatta bağışıklık testlerimsen biri pozitif çıktığı halde önemsiz dediler. Ve ikinci drum sayesinde süreç sıfırdan başladı ve güzel ilerledi. Ekim de transfer olacağım inşallah....Merabalar. Dün test günümdü ne yazıkki negatif cıktı. Tek embriyomdu cok üzgünüm elimden hiç bişey gelmiyor. 2.denemeye cok ara vermeyim diyorum bu adeti bitirdikten sonra baslamayı düşünüyorum. Herşey sıfırdan baslıcak. Hiç gücüm yok ama. Doktor hiç bir açıklama yapmadı. 3.denemeye kadar araştırmıyoruz tutmama nedenini dedi. Cok kararsızım istanbul avrupa yakasındaysanız hangi merkezle devam ediyorsınuz.
Allahvrqsı olsun canım
Sizin drunuz kimdi ?Yani tutmayınca tutmuyo işte demekki genetiği bozuktu. Ekimde ikinci transfer inşallah
Kız beraberiz bende 5aa oldumSelamm kızlar bende bugün transfer oldum. İlk deneme 5. Gün 5aa embriyosu inşallah hakkımızda hayırlısı olur. 20 eylül test günüm
İlaçlar çok önemli heleki iğne fitil kullanacaksan birde ilişki yasak ama bol bol dua stres yokTransfer sürecinde nelere dikkat ettiniz önerileriniz varsa paylaşabilir misiniz
Seninde mi 20 eylül test tarihii. İnşallah güzel haberler veriris birbirimizeeKız beraberiz bende 5aa oldumbugün
Hangi hastane de oldunuz acabaKız beraberiz bende 5aa oldumbugün
Ben histeroskopi oldum ekim ayında transfer inşallahSizin drunuz kimdi ?
Momart tüp benek merkezi Bağlarbaşı istanbuldayım canım ben evet 21 eylülde testim aramızda bı gün var ayyyyy hadiii inşallah canımHangi hastane de oldunuz acaba
Bende Ekimde histeroskopi sonrasi transfer olacagim kismetse inşallah pozitif sonuç alırız. Sizin tüp bebek doktorunuz kim?Ben histeroskopi oldum ekim ayında transfer inşallah
Bahçecide ebru Öztürk sizin kaçıncı denemeBende Ekimde histeroskopi sonrasi transfer olacagim kismetse inşallah pozitif sonuç alırız. Sizin tüp bebek doktorunuz kim?
İnşallah bende bugün tranfer hariç 2.gündeyim inşallah bebeğim bana tutunmuştur Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasınRabbim hiçbirinizin emeklerini boşa çıkarmasın inşallah Allah nasip ederse benim de Salı günü saat 10:00’da çift embriyo transferi var Allah’ım emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah Rabbim yar ve yardımcımız olsun Allah bu yola girmiş olan bütün hanım kardeşlerimin dualarını kabul etsin inşallah yavrularını sağ salim kucağına nasip etsin inşallah
Benim ikinci denemem ama ilk transferim olacak. İlki samsun da Medicalpark da oldu maalesef. Hatırlamak bile istemiyorum ikincisi Ankara daBahçecide ebru Öztürk sizin kaçıncı deneme
Ben dün oldummİnşallah bende bugün tranfer hariç 2.gündeyim inşallah bebeğim bana tutunmuştur Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın