Eylül 2024 transfer bekleyenler❤️

Hocam yaban mersini tüketin çok iyi geliyor yine de doktorunuza da danışın tabi
Teşekkür ederim sağolun 🌹onu bulunduğum yerde bulamayabilirim 😔 yinede teşekkürler 💐
doktorum tek kullanımlık ilaç verdi suya katılıp içilen bugün kullanacam faydasını görürüm inşallah 🤲
Haziranda transfer olmuştum tutmuştu fakat 8 haftalıktı kalbi durdu kürtaj oldum temmuz ayinda o zamanda gebelik döneminde idrar yolu enfeksiyonu oluyordum her hafta 😔 o kadar temizliğe dikkat ediyorm ama nerden bulaşıyor anlamıyorum ya , şimdi yine başladı korkuyorum devam ederse diye

Şu an beni anlayan tek kişi sensin. Yani benim ailemde olmak istemezdiniz eminim.
Çok baskıcı bir ailede yaşıyoruz.
Bu gün gittim ve yaptırdım Allah aff etsin günahımı. Bazen insanlar başkalarınin baskıları için hayatlarında doğru kararlar veremiyor.
İster çocuk konusunda. İster evlilik . Benmi zayıfım hep birileri ne der diye yaşadim. Evliliyimi bile aile baskısıyla kurdum. O nə der bu ne der diye yaşiyorum hayatımı. Ve bu durum çok kötü bir şey.
Çok zayıf ve acizim sanırım.
Zayif ve aciz degilsin sadece uzgunsun eminim cok.uzgunsun bpyle olsun tabiki istemezdin ama laf anlamaz geri zekali insanlardanda nefret ediyorum baskici geri kafali ama hayatinda gercekleri ne diyeyim.cok gecmis olsun bebegini ve kendini kotu umarim skntisiz alirsin bebegini kucagina

Şu an beni anlayan tek kişi sensin. Yani benim ailemde olmak istemezdiniz eminim.
Çok baskıcı bir ailede yaşıyoruz.
Bu gün gittim ve yaptırdım Allah aff etsin günahımı. Bazen insanlar başkalarınin baskıları için hayatlarında doğru kararlar veremiyor.
İster çocuk konusunda. İster evlilik . Benmi zayıfım hep birileri ne der diye yaşadim. Evliliyimi bile aile baskısıyla kurdum. O nə der bu ne der diye yaşiyorum hayatımı. Ve bu durum çok kötü bir şey.
Çok zayıf ve acizim sanırım.
Ben çok üzüldüm inşallah kalan yavrunu hayırlısıyla sağlıkla bağışlasın Rabbim sana. Ama senden bir ricam var . İçinde bulunduğun durumun zorluğunun farkındayım. Eşin nasıl bir insan bilemem. Ama önceki yazdıklarından da benim takıldığım bazı noktalar var buna değinmek isterim. Birincisi sen eşim sağolsun tüp bebekte bana destek oldu demişsin sanki lütuf gibi bak bu bebek ikinizin hani o sana iyilik etmiyor ikiniz için bir yola girdiniz ve sen bir sürü ilaç kullanarak daha çok fedakarlık yapıyorsun unutma kendini eksik kapatır gibi hissetme asla ama asla . İkincisi bizler bu zamanda eğer çocuk büyüteceksek bu sorumluluğu alacaksak daha cesur ve güçlü olmalıyız sen asla aciz değilsin. Duymadık kabul etmiyoruz bunu. Her sabah uyandığında her gece uyumadan ben çok güçlüyüm şükürler olsun diyeceksin ve buna da canı gönülden inanacaksın. Ben sana eşinle ters düş demiyorum yapma zaten. Ama kendini annen bile olsa bak annen bile çocuğun bile olsa asla ezdirme . Kaldı ki eş akraba falan falan yani. Saygısızlık etmeden de asileşmeden de kendini koruyabilirsin. Hayır demeyi öğren. Öğren ki çocuğun da öğrensin. Çünkü senden öğrenecek bitanem

X