- 16 Mayıs 2018
- 80
- 35
- 34
Merhaba, yıkama sonrası değerler düşüyor. Doktor uygun görmese yapmazdı. İnşallah tutarMerhaba,ben de bugün aşılama oldum yani her zaman normal dedikleri siperm sayımız bugün iyi çıkmadı, doktorum yine de aşılama yaptı inşallah tutar.
Valla bilmiyorum çok moralim bozuldu yarım milyon dedi. Olmasa direk tüpbebek dedi. Aslında tedavisiz 7 yaşında bir oğlum var ama 4 yıldır istiyoruz olmuyor.Merhaba, yıkama sonrası değerler düşüyor. Doktor uygun görmese yapmazdı. İnşallah tutar
Hayırlısıyla olur inşallah çok fazla üstüne düşünmemek lazım aslında ama düşünmeden de edemiyor insanMerhaba,ben de bugün aşılama oldum yani her zaman normal dedikleri siperm sayımız bugün iyi çıkmadı, doktorum yine de aşılama yaptı inşallah tutar.
Öyle valla Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın.Hayırlısıyla olur inşallah çok fazla üstüne düşünmemek lazım aslında ama düşünmeden de edemiyor insan
Bu arada devlette toplam sayı 5 milyonun altındayken direkt tüp bebeğe başlanıyor diye biliyorum ben. Toplam sayı mı yarım milyon yoksa normal hareketli olan mı?Valla bilmiyorum çok moralim bozuldu yarım milyon dedi. Olmasa direk tüpbebek dedi. Aslında tedavisiz 7 yaşında bir oğlum var ama 4 yıldır istiyoruz olmuyor.
Aslında ben Hollanda da yaşıyorum, burada da olumsuz bir durum olsa boşa ilaç vermezler. Normal sayı yüksek daha önce verdik 20 milyonun üstünde çıktı bugün doktor yıkanmış hareketli yarım milyon dediBu arada devlette toplam sayı 5 milyonun altındayken direkt tüp bebeğe başlanıyor diye biliyorum ben. Toplam sayı mı yarım milyon yoksa normal hareketli olan mı?
Anladım canım. Sayı kötü değil bence benim aşılamam yıkama olmadan yapıldı ama işe yarar 100 bin sperm vardı sadece. Bekliyoruz bakalım inşallah hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alırız bebişleriAslında ben Hollanda da yaşıyorum, burada da olumsuz bir durum olsa boşa ilaç vermezler. Normal sayı yüksek daha önce verdik 20 milyonun üstünde çıktı bugün doktor yıkanmış hareketli yarım milyon dedi
İnşallah size dua edeceğimAnladım canım. Sayı kötü değil bence benim aşılamam yıkama olmadan yapıldı ama işe yarar 100 bin sperm vardı sadece. Bekliyoruz bakalım inşallah hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alırız bebişleri
Teşekkür ederimmİnşallah size dua edeceğim
Sonucunuzu burada paylaşır mısınız umut olur.Teşekkür ederimmben de hep dua ediyorum hepimiz için
Benim Henüz çok yeni 2 gün önce aşılama oldumSonucunuz çıktı mı
İnşallah hayırlı sonuçlar alırsınız ben de olcam Ekim adetim de dikkat etmek gereken bir şey var mıBenim Henüz çok yeni 2 gün önce aşılama oldum
Umarım olumlu sonuç alırsınız.Cumartesi günü aşılama yaptıracağım umarım hepimiz hayırlı sonuçlar alırız
Dikkat edilmesi gereken bir şey Yok aslında, ama ben beslenmeme dikkat ettim.İnşallah hayırlı sonuçlar alırsınız ben de olcam Ekim adetim de dikkat etmek gereken bir şey var mı
İnşallah hepimiz olumlu sonuçlar alırız, benim doktorum iğne saatlerine çok dikkat etmem gerektiğini söylemişti. Özellikle çatlatma iğnesi saatine.İnşallah hayırlı sonuçlar alırsınız ben de olcam Ekim adetim de dikkat etmek gereken bir şey var mı
NegatifMutlaka haber verin bize
Negatif olduHadi yarın güzel haberlerinizi alırız inşallahbende yarın iğne yaptıracam 3 ekim test günüm şimdiden çooook uzun geliyor bana