- 14 Temmuz 2021
- 1.591
- 1.077
- 30
orası öyle her ay akışına bırakıyorum zaten de yine de sanki hiç olmayacakmış gibi hissediyordum normalde bu ay o yok tek çizgiyi görünce değişir fikirlerim büyük ihtimalleümitlenmek yerine akışına bırakın.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
orası öyle her ay akışına bırakıyorum zaten de yine de sanki hiç olmayacakmış gibi hissediyordum normalde bu ay o yok tek çizgiyi görünce değişir fikirlerim büyük ihtimalleümitlenmek yerine akışına bırakın.
Evet doğru canım ilk evliliğimden. Eşimin de önceden var ama. O zaman bizimkini karşılamaz öyle mi? Demek ki çocukları olabiliyor mantığı yani?Sziin oğlunu ilk evlilikten miydi, yanlış hatırlıyorsam kusura bakmayın lütfen. Çünkü çocuğu olanlara devlet ücretsiz bu hakkı v ermiyor
inşallah ekime ışınlanmayız da buradan hamileler topiğine ışınlanırız :)Merhabalaar ağustostan buraya ışınlandım Pinky93 topiğin hayırlı olsunn. Bat 13 eylül, yaş 31, deneme kaç bilmiyorum artık
Aaayyy inşallaaaah yazın rehavetiyle son topikler pek verimli ilerlemedi sanki. Eylüle güveniyoruminşallah ekime ışınlanmayız da buradan hamileler topiğine ışınlanırız :)
aynen bende öyle düşünüyorum umudumuz eylül bu ay çok düzenli yapıyorum ovülasyon testini de hadi hayırlısı diyelim ve bakalım kimi hamişler topiğine uğurlayacağız. :)Aaayyy inşallaaaah yazın rehavetiyle son topikler pek verimli ilerlemedi sanki. Eylüle güveniyorum
Yok bu evliliğinizden hiç çocuk olmadığından karşılar öyle biliyorum kaç senelik evlisiniz 3 sen evlilik şartı var bir deEvet doğru canım ilk evliliğimden. Eşimin de önceden var ama. O zaman bizimkini karşılamaz öyle mi? Demek ki çocukları olabiliyor mantığı yani?
Ahahahah seni yerim yaa süreye de belirsiz yazmış gerçekten sabır: kalmadıKızlar selam listeyi ekledim
Belirsiz olsun moralini bozma diye öyle yazdımAhahahah seni yerim yaa süreye de belirsiz yazmış gerçekten sabır: kalmadı
yani çatlama günü belli değil ise son ilişkinin üzerinden 11 gün geçmesi gerekiyor dedi bize doktor (gerçi bize gün aşırı olmalı her gün yapmayın kesinlikle demişti)Kızlar size bir soru 11-12-13-15-16sında ilişki oldu hamilelik oluştuysa ne zaman kan vermem gerekir? Kafam bu konuda çok karışık
bize de gün aşırı yapın dedi biz tavşanlar gibi =/yani çatlama günü belli değil ise son ilişkinin üzerinden 11 gün geçmesi gerekiyor dedi bize doktor (gerçi bize gün aşırı olmalı her gün yapmayın kesinlikle demişti)
gün aşırı en sağlıklı olanı diyor tıp ama biz acaba olmaz denk gelmez diyoruz işte ama biz gün aşırıyı bile zar zor yapıyoruz size helal olsun diyorum :)bize de gün aşırı yapın dedi biz tavşanlar gibi =/
Valla şimdi sıkıldı ama eşim o 1 haftalık bişeydigün aşırı en sağlıklı olanı diyor tıp ama biz acaba olmaz denk gelmez diyoruz işte ama biz gün aşırıyı bile zar zor yapıyoruz size helal olsun diyorum :)
Valla şimdi sıkıldı ama eşim o 1 haftalık bişeydi
İyi bari 2 yıldır evliyiz. Zaten tüpten önce 3 kere aşılama şartı da var bildiğim kadarıyla. Neyse henüz erken zaten, inşallah gerek kalmaz. Az önce peçeteye açık pembe akıntı geldi. Reglim başlayacak galiba batma gibi ağrım da var çok. Bi an acaba yerleşme kanaması olabilir mi dedim ama çatlatma iğnesinden sonra bu kadar geç olamaz heralde.Yok bu evliliğinizden hiç çocuk olmadığından karşılar öyle biliyorum kaçt senelik evlisiniz 3 sen evlilik şartı var bir de
olacaksa olsun bitsin hayırlısıylaaaa...İyi bari 2 yıldır evliyiz. Zaten tüpten önce 3 kere aşılama şartı da var bildiğim kadarıyla. Neyse henüz erken zaten, inşallah gerek kalmaz. Az önce peçeteye açık pembe akıntı geldi. Reglim başlayacak galiba batma gibi ağrım da var çok. Bi an acaba yerleşme kanaması olabilir mi dedim ama çatlatma iğnesinden sonra bu kadar geç olamaz heralde.
Evet gerçekten ikilemde kalmak berbat bişey.. Bi an önce gelsin de biz de işimize gücümüze bakalımolacaksa olsun bitsin hayırlısıylaaaa...