- 12 Temmuz 2016
- 4.157
- 6.052
- 31
Yumurtlama oncesinde oluyor 1 veya 2 gun once gibi.. Ama akintiniz oldugunda iliski oneriliyorArkadaslar bu şeffaf uzayan akinti yumurta catladiktan sonra mi oluyor du yoksa oncesinde mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yumurtlama oncesinde oluyor 1 veya 2 gun once gibi.. Ama akintiniz oldugunda iliski oneriliyorArkadaslar bu şeffaf uzayan akinti yumurta catladiktan sonra mi oluyor du yoksa oncesinde mi?
Insallah gonlunden gecenlere kavusursun Arkadasiminda gebelige bagli pihtilasma sorunu vardi hamile kaldigindan itibaren coraspin+ kan sulandirici igne kullandi bu durumda mumkun oldugu kadar erken ogrenmek faydali kanimca.. Kimyasal gebelik ise pihtilasmaya bagli degil diye biliyorum ama doktorun bisey soyledi mi bu konuyla alakali? Kimyasal olmasi vucudun ben bundan daha iyisinide yaparim demesi olarak soyleniyormerhaba,
bat 17 Eylül.
27 yaşındayım 2 yıldır evliyiz 4 kere kimyasal gebelik yaşadım rahim filmi çekildi tüm gerekli kan testlerimi yaptırdım genetik testinde pıhtılaşma çıktı 4.kimyasalı bu ay yaşadım yeni bir doktora gittim kan sulandırıcı olarak coraspirin ve folik asit olarak folbiol kullanıyorum eylül ayında adet olunca gidip yumurtalara bakacağız dedi bekliyoruz inşallah hepimiz güzel haberler alırız bu yıl çok zor geçti çok sevdiğim insanların kaybı çok üzdü artık güzel şeyler olsun diliyorumm
Ben kız bebek istedigim icin takvimin verdigi yumurtlama tarihinden 2 gün once kestim iliskiyiYumurtlama oncesinde oluyor 1 veya 2 gun once gibi.. Ama akintiniz oldugunda iliski oneriliyor
Ne kadar etkili o yontem bilmiyorum valla bana sanki ne yaparsam yapayim hep erkek olcakmis gibi geliyoBen kız bebek istedigim icin takvimin verdigi yumurtlama tarihinden 2 gün once kestim iliskiyi
Mantik suzgecinden gecirince en etkilisi bu gibi gorunuyor arastirmalarima gore. Tabi en basta Rabbimin takdiri tabiki. 3 oğlum oldugu icin bende boyle bir yonteme başvurdum. Ilķ denemem bakalim hakkimizda hayirlisi olsun. Bu arada boyle planli programli hamile kalmak cok zormus. Allah tum isteyen kullarina en kisa surede nasip etsin.Ne kadar etkili o yontem bilmiyorum valla bana sanki ne yaparsam yapayim hep erkek olcakmis gibi geliyo
Beklenen adet tarihi canım. Ornegin benim 8 Eylul de olmam gerekiyor ki umarim olmam Allah kolaylikla bebisini kucagina almayi nasip etsinKizlar cahilligimi mazur gorun fakat bu bahsettiginiz "bat" ne demek? :)
30 yasindayim
Eylul ayinda ilk denememiz olacak.
Insallah istediginiz gibi olur insanin kizinin olmasi bambaska biseyMantik suzgecinden gecirince en etkilisi bu gibi gorunuyor arastirmalarima gore. Tabi en basta Rabbimin takdiri tabiki. 3 oğlum oldugu icin bende boyle bir yonteme başvurdum. Ilķ denemem bakalim hakkimizda hayirlisi olsun. Bu arada boyle planli programli hamile kalmak cok zormus. Allah tum isteyen kullarina en kisa surede nasip etsin.
nti yumurta catladiktan sonra mi oluyor du yoksa
kimyasallar için sağlıksız olacak bebekler kendilerini imha ederler vücut izin vermez tarzında söyledi bunu gittiğim bir çok doktor dedi ama kimyasalların pıhtılaşmaya bağlı olmadığını hiç duymadım araştıracağımInsallah gonlunden gecenlere kavusursun Arkadasiminda gebelige bagli pihtilasma sorunu vardi hamile kaldigindan itibaren coraspin+ kan sulandirici igne kullandi bu durumda mumkun oldugu kadar erken ogrenmek faydali kanimca.. Kimyasal gebelik ise pihtilasmaya bagli degil diye biliyorum ama doktorun bisey soyledi mi bu konuyla alakali? Kimyasal olmasi vucudun ben bundan daha iyisinide yaparim demesi olarak soyleniyor
Doktor bilir tabi yine danismak lazim oyleyse erken onlem almak gerekkimyasallar için sağlıksız olacak bebekler kendilerini imha ederler vücut izin vermez tarzında söyledi bunu gittiğim bir çok doktor dedi ama kimyasalların pıhtılaşmaya bağlı olmadığını hiç duymadım araştıracağım
Kızlar aşırı terleme baş ağrısı da eşlik ediyorArkadaşlar şiddetli bacak ağrısı yaşayanınız var mı ? Herhangi bir ters hareket spor vs yapmadım ama üst bacaklar çok ağrıyor acıyor. Var mı böyle bir şey yaşayan ?
Coraspirini doktor mu önerdi merak ettim kanla ilgili sıkıntınız mı var yoksa korono nedeniyle mi kullanıyorsunuzBen kullanıyorum bu ay başladım,coraspin de alıyorum gün aşırı
sağlık ocaklarında verebilirsin sabah 8.30 ve 10 arası, ertesi gün çıkıyor.. özlede çok para alıyorlarmış hormon testlerine..hormon testine gerek yok diyorlar ben nasıl yaptırabilirim özelde kafama göre gidip yaptırabilir miyim acaba? Veya söyledikleri gibi kafama çok mu takıyorum