Gebeliğe Hazırlık Eylül 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
merhaba,

bat 17 Eylül.
27 yaşındayım 2 yıldır evliyiz 4 kere kimyasal gebelik yaşadım rahim filmi çekildi tüm gerekli kan testlerimi yaptırdım genetik testinde pıhtılaşma çıktı 4.kimyasalı bu ay yaşadım yeni bir doktora gittim kan sulandırıcı olarak coraspirin ve folik asit olarak folbiol kullanıyorum eylül ayında adet olunca gidip yumurtalara bakacağız dedi bekliyoruz inşallah hepimiz güzel haberler alırız bu yıl çok zor geçti çok sevdiğim insanların kaybı çok üzdü artık güzel şeyler olsun diliyorumm
Insallah gonlunden gecenlere kavusursun 😊 Arkadasiminda gebelige bagli pihtilasma sorunu vardi hamile kaldigindan itibaren coraspin+ kan sulandirici igne kullandi bu durumda mumkun oldugu kadar erken ogrenmek faydali kanimca.. Kimyasal gebelik ise pihtilasmaya bagli degil diye biliyorum ama doktorun bisey soyledi mi bu konuyla alakali? Kimyasal olmasi vucudun ben bundan daha iyisinide yaparim demesi olarak soyleniyor 🤔

Bende bugun yumurtluyorum sanirim ama yatili misafirlige gidicez -1 gun kacirdik 😁

Ne kadar etkili o yontem bilmiyorum valla bana sanki ne yaparsam yapayim hep erkek olcakmis gibi geliyo 😁
Mantik suzgecinden gecirince en etkilisi bu gibi gorunuyor arastirmalarima gore. Tabi en basta Rabbimin takdiri tabiki. 3 oğlum oldugu icin bende boyle bir yonteme başvurdum. Ilķ denemem bakalim hakkimizda hayirlisi olsun. Bu arada boyle planli programli hamile kalmak cok zormus. Allah tum isteyen kullarina en kisa surede nasip etsin.

Mantik suzgecinden gecirince en etkilisi bu gibi gorunuyor arastirmalarima gore. Tabi en basta Rabbimin takdiri tabiki. 3 oğlum oldugu icin bende boyle bir yonteme başvurdum. Ilķ denemem bakalim hakkimizda hayirlisi olsun. Bu arada boyle planli programli hamile kalmak cok zormus. Allah tum isteyen kullarina en kisa surede nasip etsin.
Insallah istediginiz gibi olur insanin kizinin olmasi bambaska bisey 😍

Merhaba kızlar, bizde eşimle çocuk sahibi olmak istiyoruz. Rabbim isteyen herkese bebeğini sağlıkla dünyaya getirmeyi nasip etsin. Yaşım 27 ilk gebeliğim olacak, 3 aydır deniyoruz.
Folita kullanıyorum.
BAT 14.09.2021
Güzel haberlerle gelelim inşallah

nti yumurta catladiktan sonra mi oluyor du yoksa

Insallah gonlunden gecenlere kavusursun 😊 Arkadasiminda gebelige bagli pihtilasma sorunu vardi hamile kaldigindan itibaren coraspin+ kan sulandirici igne kullandi bu durumda mumkun oldugu kadar erken ogrenmek faydali kanimca.. Kimyasal gebelik ise pihtilasmaya bagli degil diye biliyorum ama doktorun bisey soyledi mi bu konuyla alakali? Kimyasal olmasi vucudun ben bundan daha iyisinide yaparim demesi olarak soyleniyor 🤔
kimyasallar için sağlıksız olacak bebekler kendilerini imha ederler vücut izin vermez tarzında söyledi bunu gittiğim bir çok doktor dedi ama kimyasalların pıhtılaşmaya bağlı olmadığını hiç duymadım araştıracağım

kimyasallar için sağlıksız olacak bebekler kendilerini imha ederler vücut izin vermez tarzında söyledi bunu gittiğim bir çok doktor dedi ama kimyasalların pıhtılaşmaya bağlı olmadığını hiç duymadım araştıracağım
Doktor bilir tabi yine danismak lazim oyleyse erken onlem almak gerek 👍

Arkadaşlar şiddetli bacak ağrısı yaşayanınız var mı ? Herhangi bir ters hareket spor vs yapmadım ama üst bacaklar çok ağrıyor acıyor. Var mı böyle bir şey yaşayan ?

Arkadaşlar şiddetli bacak ağrısı yaşayanınız var mı ? Herhangi bir ters hareket spor vs yapmadım ama üst bacaklar çok ağrıyor acıyor. Var mı böyle bir şey yaşayan ?
Kızlar aşırı terleme baş ağrısı da eşlik ediyor

Benide ekleyin. 2aydır korunmasız ilişki yaşıyoruz. Bat 19eylül. İnşAllah hamilelik haberlerimizi yakında alırız🙏🏼🤲🏻

Pinky93 Pinky93 Merhaba ben de listede yerimi alayım. 4. Denememiz olacak yaş 31 bat net olmamakla birlikte 24 Eylül diyelim. Bu süreçte 1 düşük ve kürtajım oldu. Kürtaj sonrası 2. Denemem olacak.

kan pıhtılaşmasında bir genimde heterozigot çıktı fakat doktorlar düşüpe sebep olmayacağını önlem amaçlı gebelik olursa kan sulandırıcı başlayacağımızı söyledi. Genetik test, hsg filmi ve spermiyogramda sorun yok çok şükür. Nasipte varsa gelmesini bekliyoruz inşallah 🙏

Pinky93 Pinky93 beni de eklermisiniz.
Mart nisan mayısa 3 ay denedim sonra covıt aşısı oldu 3 ay da ara verdim denemeye. BAT 5 Eylül. BATdan sonra deneyeceğim inşallah. Yaş 32. Folik asit folbiol kullanmaya başladım bu ay. Vitamin alıyorum ayrıca. Hayırlısı bakalım🌸🌸

Gerçekten de dizi ve filmlerdeki gibi ha diyince olsa keşke.. Hele ki ilk çocuk denemelerinde benim gibi hepimiz bekleyip duruyoruz her ay sabırsızlıkla.. sat 21 ağustos'tu.. yarın çalışmlara devam.. ah bu ay tutsa, tam 1. evlilik yıldönümü hediyemiz olucak.. Allah hepimizin gönlüne göre versin hanımlar

X