HoşgeldinAy ne güzel başlık olmuşAğustos annesiyim ama beni de alın aranıza.Şimdiden aldığım birkaç parça tulum var benim bir de bebek arabası onun dışında videolardan listelerden falan kendime göre bir liste hazırladım.Yavaş yavaş toparlayayım diyorum bazı şeyleri Tulumları genelde 0-3 ve 3-6 ay aldım.Hemen büyüdüklerini söylüyor herkes ama yine de kilosunu bilemediğimiz için şimdilik çok da büyük/küçük almak istemedim.Hastane çıkışlarına bakıyorum ben de.Chakra çok güzel ama gereksiz pahalı bence.1 tane hastane çıkışı alıp hastane için kendim kombin yapmayı düşünüyorum.
Çok güzeller güle güle sağlıkla giydirmek nasip olsun insallahHeh şimdi bunlar kıyafetleri. Çocuğun adını Güneş koyduk ya b*kunu çıkartana kadar sarı giydiricez
Ya isimden değil ama benim en sevdiğim bebeklerde sarıdır erkekde olsa kız d aollsa o sarılardan alıcam inşallahHeh şimdi bunlar kıyafetleri. Çocuğun adını Güneş koyduk ya b*kunu çıkartana kadar sarı giydiricez
Canım göğüs kalkanı ve emzirme yastığını hangilerinden tercih ettin acabaKızlar çok güzel şeyler almışsınız Rabbim kullanmayı nasip etsin
Ben daha kıyafet falan almadım ıvır zıvır topluyorum göğüs kalkanı, emzirme yastığı falan.
Bayıldımm çok güzeller iyi günlerde kullanmak nasip olsun inşallahHeh şimdi bunlar kıyafetleri. Çocuğun adını Güneş koyduk ya b*kunu çıkartana kadar sarı giydiricez
Oooo sen düzdün herseyiBunlar da beşiği, koruması, nevresimi. Erken ama biz artık oda için bekleyemiyoruz.
Öyle oldu bal hanımOooo sen düzdün herseyi
Göğüs kalkanı aventin kapaklı silikon olanını aldım. Emzirme yastığını da ebebekten aldım baby plus marka. Yastığı mağazadan aldım özellikle en kalın olanını seçtim ilk zamanlar yüksek olması çok ise yarıyormuş. Fotoğraf da ekliyim.Canım göğüs kalkanı ve emzirme yastığını hangilerinden tercih ettin acaba
Ayy canım çok sağol hemen kaydedeyim bunlarııGöğüs kalkanı aventin kapaklı silikon olanını aldım. Emzirme yastığını da ebebekten aldım baby plus marka. Yastığı mağazadan aldım özellikle en kalın olanını seçtim ilk zamanlar yüksek olması çok ise yarıyormuş. Fotoğraf da ekliyim.
Gümüş kapak çok iyi diyorlardı arkadaşımda hicbir işe yaramamış bi de çok pahalı. Bu silikon olan daha garanti gibi geldi bana hicbir yere temas etmiyor ya. Fiyatı da gümüşlere göre çok uygun inşallah işimize yararAyy canım çok sağol hemen kaydedeyim bunlarıı
Teşekkür ederimBayıldımm çok güzeller iyi günlerde kullanmak nasip olsun inşallah
Oğlum hiç emmediği için hiç böyle göğüs yarası sıkıntım olmadı.Gümüş kapak çok iyi diyorlardı arkadaşımda hicbir işe yaramamış bi de çok pahalı. Bu silikon olan daha garanti gibi geldi bana hicbir yere temas etmiyor ya. Fiyatı da gümüşlere göre çok uygun inşallah işimize yarar
Evet gerçekten gümüş kapaklar çok pahalı bence bunlarda gayet iş görür ya benim göğüslerim küçük sadece acaba bana uyar mı bilemiyorumGümüş kapak çok iyi diyorlardı arkadaşımda hicbir işe yaramamış bi de çok pahalı. Bu silikon olan daha garanti gibi geldi bana hicbir yere temas etmiyor ya. Fiyatı da gümüşlere göre çok uygun inşallah işimize yarar
İnşallah emer annesiOğlum hiç emmediği için hiç böyle göğüs yarası sıkıntım olmadı.Onun için çok tecrübesizim bu konuda. İnşallah bu minik emer Gerçi sağlıklı olsunda .
İnşallah canımİnşallah emer annesi
Çok güzel bir fikir canımBebek alışverişinin her aşaması çok keyifli. Bu yüzden neden bu keyfi birlikte yaşamayalım? Burada aldıklarımızı, almayı düşündüklerimizi paylaşıp fikir alabilir; eşyalara beraber âşık olabiliriz
Efenin_Annesi @Nevasar Asli06m MarV-el
Eylül anneleri paylaşım alanında çok üye var hepsini aklımda tutamıyorum, sizler de aklınıza geldikçe etiketleyiverin
Inşallah emsinler ben de en çok memeye yapışık olmalarından korkuyorum çevremdeki herkesin bebeği öyle sanıyorum benimki de öyle olacakOğlum hiç emmediği için hiç böyle göğüs yarası sıkıntım olmadı.Onun için çok tecrübesizim bu konuda. İnşallah bu minik emer Gerçi sağlıklı olsunda .
Ayyy bu elbiseye bayıldım tavşalı olana