Rabbim ne sıkıntınız varsa geçirsin inşallah canım tekrar sıkıntı vermesin inşallahAy ben daha başlamadım kuzum ya bi küveti ateş ölçeri üç beş parça kıyafeti var oğlumunbiraz sıkıntılı günler geçti bizim için pek odaklanamadım da ama şimdi mayısla birlikte bir çok siparişimi vermeye başlayacağım bende .. anne yanı filan alıcam ... bende temmuz ortasına kadar en geç yıkama ütülüme bitirmek istiyorum çünkü sonra zor olur bnce .. sonuçta bizde kıyafetlerimizi yıkayıp ütüleyip dolaba yerleştiriyoruz bir sorun olmuyor ki son aya kadar beklemeye gerek yok bnce .. son ayda keyif yaparım
İşe yaramazsa ben de değiştiririm canım aynen deneyip göreceğim her ürün her bebekte farklı etki gösteriyorBen mustela güneş kremi almıştım kızıma en iyisi o diye ama hiç korumadı deli gibi sürmeme rağmen kızardı hep, bir de bebekken konak şampuanı almıştım o da hiç işe yaramadı zeytinyağı daha iyi sonuç verdi mesela. O yüzden mustela içerik olarak güvenli olabilir ama asıl amacı gerçekleştirmiyorsa napayım zararsız oluşunu diye düşünüyorum.
Bez de prima premium care aşırı memnun olduğum için yine onu kullanacağım, ıslak mendil de sleepy yenidoğan bambulu olan onu hep kullandığım için stok var epey :) her alışverişte sepete ekliyorum gibi bi şey.
Bende aynısını düşünüyorum birde ilk ay 40 çıkana kadar nefesinide sürekli kontrol etmek gerekiyormuş o yüzden banada mantıklı geliyor.Chicco anne yanı beşik almayı düşünen var mı? Park yataklar tam aklıma yatmadı 6 ay civarı kullanılabiliyormuş annr yanı beşikler ama gece direkt yanımızda olması ve yatağa da bitişik olması aklıma yatıyor.
Ay yok kız nerde tamamlanacak ben yarın kapanmadan önce gidip bebek arabası ve pusetini alacağım hazır istanbuldayimBurda kimse yok artık alışverişler bitti sanırım benim daha eksiklerim var şifonyer, küvet takımı, ana kucağı, puset, araba, emzirme yastığı, şarjlı göğüs pompası, bebek telsizi, ,bebek bezi kovası önümüzdeki ay alacaklarım bir de ben BİM'in reflü yatağını almıştım onu beşiğin içinde sabit olarak kullanacağım Sevi bebenin bebynest e benzeyen reflü yatağı varmış onu yeni keşfettim ondan alıp onu da salonda yanımızda yatırmaya üst kata kayınvalidemgile falan bir yere giderken kullanacağım 6. Ay sonunda herşeyi tamamlayıp 7. aya yıkama yerleştirme hastane çantası hazırlama kısmına geçmeyi planlıyorum ne olur ne olmaz erken doğum olayına karşı çevremdekiler erken hazırlamamı tavsiye ettiler inşallah Rabbim hepimize vaktinde sağlıklı kolay doğum nasip eder çok amin
Ben de hala öğrenemediğim ve her sorana bilmiyoruz öğrenemedik demekten sıkıldımŞu an için sadece bebek odası aldım. Alınacak o kadar çok şey varki nerden başlasam bilemiyorum. Geçen yıl ki düşüğüm de hamile olduğumu duyan bi iki kişi hediye getirmişti. 4 tane çıtçıtlı atletim var o kadar. İnşallah 2 hafta sonra son kontrolüm var ondan sonra başlarım bende. Birde hala öğrenemedim kızmı erkek mi.
Amin canım inşaAllahRabbim ne sıkıntınız varsa geçirsin inşallah canım tekrar sıkıntı vermesin inşallahbence de dolapta çekmecede ne olacakki herşeye hazırlıklı olmak daha iyi bence son ana bırakıp eli ayağına dolanmaktansa
Güle güle kullanın canım sağlıklı günlerde inşallahKizlar gunaydin 4 kat muslin aldim .lila kizima krem rengi kardesimin oglusuna
Saolasin cnmGüle güle kullanın canım sağlıklı günlerde inşallah
Tam benim tarzım renkler vs.. Güle güle kullansın çok güzelmişKizlar gunaydin 4 kat muslin aldim .lila kizima krem rengi kardesimin oglusuna
Hayırlı olsun sağlıkla mutlulukla kullan inşallah... çok iyi ikiside bebek arabasıda tam benim istediğim renk model.Kızlar bebek arabası aldık bugğn pusetiyle birlikte nasıl sizce
Krem rengi takımı da eşim beğenmiş aldı
Çooook teşekkür ederim canım sağolasınHayırlı olsun sağlıkla mutlulukla kullan inşallah... çok iyi ikiside bebek arabasıda tam benim istediğim renk model.
Bizde bu hafta bakcaz inşallah indirimde bulurum bişiler.Çooook teşekkür ederim canım sağolasınbeğenmene sevindim ben de ilk görünce onu beğenmiştim bu renkleri seviyorum şansıma indirimliydi
Ben baby Mall den aldım indirim vardı. Civilde de var diye biliyorum. Bakın bakalım mutlaka vardırBizde bu hafta bakcaz inşallah indirimde bulurum bişiler.
Ya dimi lila ayri guzelTam benim tarzım renkler vs.. Güle güle kullansın çok güzelmiş
Cok guzelKızlar bebek arabası aldık bugğn pusetiyle birlikte nasıl sizce
Krem rengi takımı da eşim beğenmiş aldı
Kesinlikle ben de lila krem somon bu tonlarda bayılıyorumYa dimi lila ayri guzelpempedense lila .somon rengi felan seviyorum