- 18 Kasım 2020
- 6.455
- 8.009
- 34
Çok teşekkür ederim teyzesiCok guzel takimada bayildim ya ne süslu. Gule gule kullansin insallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederim teyzesiCok guzel takimada bayildim ya ne süslu. Gule gule kullansin insallah
Yurtdışındayım ben o markalar yok burda chicco var burda ona bakcam ama daha kaliteli olanlarda var. Arkadaş önce mağzaları gez dedi bak bakalım sürüşü falan nasıl dedi beğendiğin bişey olursa internetten araştır indirimdeyken al dedi bekliyorum işte burda yasaklar yeni kalktı çok kalabalık heryer biraz milletin durulmasını bekliyorum.Ben baby Mall den aldım indirim vardı. Civilde de var diye biliyorum. Bakın bakalım mutlaka vardır
Hadi bakalım sağlıkla gelsin.bide ben öğrenebilseydim göstermiyor. 10 gün sonra bi daha bakcaz bakalım yine göstermezse özel bir kliniğe gidicem sadece cinsiyet öğrenmek için kurcalasınlar 1 saatDoktordan geliyorum kızım olacakmış bizim bıdık nihayet gösterdi bana erkek gibi geliyordu ama kızım olcak karşılıklı oturup kahvemizi yudumladığımız günler gelecek diye düşündüm bi hoşuma gitti
Anladım canım bence de öyle yap önce mağazadan sürüşüne falan bak mutlaka sonra indirimde al internetten ne güzel yasaklar kalkmıl orada hangi ülkedesin. Türkiye iyice mahvoldu kapanma geldi. Kapanmadan öbçnce alayım dedim ben de urfaya gidicem çünkü orada bulamamYurtdışındayım ben o markalar yok burda chicco var burda ona bakcam ama daha kaliteli olanlarda var. Arkadaş önce mağzaları gez dedi bak bakalım sürüşü falan nasıl dedi beğendiğin bişey olursa internetten araştır indirimdeyken al dedi bekliyorum işte burda yasaklar yeni kalktı çok kalabalık heryer biraz milletin durulmasını bekliyorum.
Bayıldım ikisine de arabada ben de bu renkleri seviyorum daha almadık bakalım güzel günlerde sağlıkla kullanın inşallahKızlar bebek arabası aldık bugğn pusetiyle birlikte nasıl sizce
Krem rengi takımı da eşim beğenmiş aldı
Benim de hayalim bu şekilde ne güzel ben annemle hep kahve keyfi yapardım tek sırdaşım annem benim şimdi uzaktayız Rabbim kavuşturur inşallah hayırla şimdi kızımla aynı şekilde olmayı hayal ediyorum inşallah sağlıkla mutlulukla yaşarız hepimiz o günleri evlatlarımızaDoktordan geliyorum kızım olacakmış bizim bıdık nihayet gösterdi bana erkek gibi geliyordu ama kızım olcak karşılıklı oturup kahvemizi yudumladığımız günler gelecek diye düşündüm bi hoşuma gitti
Hollanda’dayım evet kalktı. Sıcaklar başlayınca koronada düşüş olur diye bekliyorlar.Urfada da bulursunda istanbuldaki gibi olmaz bide doğu batıya göre daha pahalı. Bende aslen adanalıyım Adanada pahalı . İnanaki burası ordan daha ucuz o yüzden annemlere sakın bişey almayın herşeyi ben burdan hallederim dedim . Türkiyede kıyafet kumaş kaliteside hiç yok artık maalesef.Anladım canım bence de öyle yap önce mağazadan sürüşüne falan bak mutlaka sonra indirimde al internetten ne güzel yasaklar kalkmıl orada hangi ülkedesin. Türkiye iyice mahvoldu kapanma geldi. Kapanmadan öbçnce alayım dedim ben de urfaya gidicem çünkü orada bulamam
Çok güzeller güle güle kullanınKızlar bebek arabası aldık bugğn pusetiyle birlikte nasıl sizce
Krem rengi takımı da eşim beğenmiş aldı
Hepsi çok tatlı güle güle kullanınE-bebekten aldıklarım geldi çok kaliteli tavsiye ederim fiyatları da uygun bence çoğunu indirimden aldım
Ay hemşeriymişiz sizinle.Hollanda’dayım evet kalktı. Sıcaklar başlayınca koronada düşüş olur diye bekliyorlar.Urfada da bulursunda istanbuldaki gibi olmaz bide doğu batıya göre daha pahalı. Bende aslen adanalıyım Adanada pahalı . İnanaki burası ordan daha ucuz o yüzden annemlere sakın bişey almayın herşeyi ben burdan hallederim dedim . Türkiyede kıyafet kumaş kaliteside hiç yok artık maalesef.
Ne güzel Adanamı sizde ?Ay hemşeriymişiz sizinle.
Hayırlı olsun sizin bebişin 1 yaş koleksiyona kadar hazır mı neE-bebekten aldıklarım geldi çok kaliteli tavsiye ederim fiyatları da uygun bence çoğunu indirimden aldım
Evet Adanalıyım ben de ama Mersin’de yaşıyorumNe güzel Adanamı sizde ?
Ben de mersinliyim ama istanbulda yaşıyorumEvet Adanalıyım ben de ama Mersin’de yaşıyorum
Biri çıkar şimdi istanbulluyum ama edirnede yaşıyorum diye bi örüntüdür giderizBen de mersinliyim ama istanbulda yaşıyorum
Heheh neden olmasınBiri çıkar şimdi istanbulluyum ama edirnede yaşıyorum diye bi örüntüdür gideriz
Hadi inşallah öğrenirsiniz siz deHadi bakalım sağlıkla gelsin.bide ben öğrenebilseydim göstermiyor. 10 gün sonra bi daha bakcaz bakalım yine göstermezse özel bir kliniğe gidicem sadece cinsiyet öğrenmek için kurcalasınlar 1 saat