Ben de hastane cikis setleri disinda 2 tane daha eldiven aldim baska almadim. O da düşer kaybolur falan diyeEldiveni çok uzun süre giydirmemek duyu gelişimi için önemli. Çünkü ilk yıllarında elleri ve ağızları yoluyla dünyayı keşfediyorlar.
Hepsi çok güzel fiyatta çok iyi bence sağlıkla kullanın inşallahKizlar ebebekten aldilarim geldi hepsine 68 kusur tl verdim bayagi iyi alisveris oldu :)
Ćok güzeller özellikle pembeye bayıldım sağlıkla kullanın inşallahBu kış yemedim içmedim örgü ördüm resmenilk fotograftakini arkadaşımın kızına yapmıştım sonra cok beğenip vermekten vazgeçtim hamile bile değildim o zaman oğlum bile olsa kullanırım diyordum zaman ne çabuk geçiyor. Altına diktigim kumaştan kalmayınca diğer battaniyeyi de farklı renk yaptım teyzoşlar nasıl olmuş
Kız ikiside şahane olmuş özellikle pembeli ye bayıldım retro vibtage havası varBu kış yemedim içmedim örgü ördüm resmenilk fotograftakini arkadaşımın kızına yapmıştım sonra cok beğenip vermekten vazgeçtim hamile bile değildim o zaman oğlum bile olsa kullanırım diyordum zaman ne çabuk geçiyor. Altına diktigim kumaştan kalmayınca diğer battaniyeyi de farklı renk yaptım teyzoşlar nasıl olmuş
Çünkü geçen sene yapmıştım bence gerçek vintageKız ikiside şahane olmuş özellikle pembeli ye bayıldım retro vibtage havası var
Güzel günlerde kullanin canim çok güzellerMasal bebeğin çeyizi
Mavi olan çok güzelmis güzel günlerde kullaninBu kış yemedim içmedim örgü ördüm resmenilk fotograftakini arkadaşımın kızına yapmıştım sonra cok beğenip vermekten vazgeçtim hamile bile değildim o zaman oğlum bile olsa kullanırım diyordum zaman ne çabuk geçiyor. Altına diktigim kumaştan kalmayınca diğer battaniyeyi de farklı renk yaptım teyzoşlar nasıl olmuş
Iki renkli isini çok sevdim ben çok tatlis duruyorMavi olan çok güzelmis güzel günlerde kullaninsari (mi krem mi cozemedim) olana benzer çift renkten kardesim iki tane yapmisti birini bana verdi çok hoş
Evet çok hos duruyor bendeki pembe-beyaz, alt kumasi da pembeIki renkli isini çok sevdim ben çok tatlis duruyor
Teşekkür ederiz teyzesiGüzel günlerde kullanin canim çok güzeller
Dediğin gibi mersin sıcağında ilk 3 ay uzun kollu giydirilmez isilik olur bebek haklisin. Ben senin yerinde olsam 3 4 tane hastane çıkışı alıp gerisini kısa kollu body alırdım. Ekim sonu gibi hava soğuyunca da bir-bir buçuk ay kadar da biraz büyük giyinse bir sey olmaz.Ay cinsiyet öğrenene kadar hiçbir şey almadım. Şimdi de ne alacağımı bilmiyorum. Eylül de doğan bebeğe ne giydirilir. Kısa kol mu uzun mu. Mersin şimdiden 30 derece ki Eylül ekim kasım da öyle. 0-3 aylıkları yazlık 3-6 ları kışlık mı alsam. İlk kızım kasım sonuydu net belliydi alacaklarım. Kafam almak bullak sanki bir çıtçıtlı bir çorap iş görür gibi sıcakta. Erken doğum olsa ağustosta doğsa diye düşünüyorum ve kafam karmakarışık
3-4 hastane çıkışı çok olur tek ya benimki ben tekli kısa kol tulum. 5-10 tane ayaksız alt alsam içine kısa kol body yeter gibiDediğin gibi mersin sıcağında ilk 3 ay uzun kollu giydirilmez isilik olur bebek haklisin. Ben senin yerinde olsam 3 4 tane hastane çıkışı alıp gerisini kısa kollu body alırdım. Ekim sonu gibi hava soğuyunca da bir-bir buçuk ay kadar da biraz büyük giyinse bir sey olmaz.
Yetmediğini doğum sonrası da alırsın hem3-4 hastane çıkışı çok olur tek ya benimki ben tekli kısa kol tulum. 5-10 tane ayaksız alt alsam içine kısa kol body yeter gibi
Aynen öyleYetmediğini doğum sonrası da alırsın hem
Güle güle giysin kuzucuklarBizim de ebebek siparişlerimiz geldi teyzeler.Fitted çarşaf çok yumuşakmış tavsiye ederim. İndirmde 9.90a aldım. Eki Görüntüle 2829511
AminGüle güle giysin kuzucuklaro çorapların tatlılığı ne öyle ya
Yeni dogan üşumez mi direk yarim kol giyermiki. Ince uzun kol tulum giyerler herhalde dedim bendeAy cinsiyet öğrenene kadar hiçbir şey almadım. Şimdi de ne alacağımı bilmiyorum. Eylül de doğan bebeğe ne giydirilir. Kısa kol mu uzun mu. Mersin şimdiden 30 derece ki Eylül ekim kasım da öyle. 0-3 aylıkları yazlık 3-6 ları kışlık mı alsam. İlk kızım kasım sonuydu net belliydi alacaklarım. Kafam almak bullak sanki bir çıtçıtlı bir çorap iş görür gibi sıcakta. Erken doğum olsa ağustosta doğsa diye düşünüyorum ve kafam karmakarışık
Mersin çok sıcak ya yazık bebelere de kısa kollu body altına tayt ya da pijama bence kadım gibi uzun tulumlara geçilir diye düşünüyorum ama klima açarsak uzun giydiririmYeni dogan üşumez mi direk yarim kol giyermiki. Ince uzun kol tulum giyerler herhalde dedim bende