- 18 Şubat 2009
- 1.148
- 1.551
- 39
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok güzeller ve de uygun. Güle güle giysin kuzucukKizlar ebebekten aldilarim geldi hepsine 68 kusur tl verdim bayagi iyi alisveris oldu :)
Anladım canım doğrudur tabi Yansıma yapabilir dikkat etmek lazım inşaşlah olmazlarda rahat geçiririzBen de örtmüştüm ama bebek sarılık geçiriyorsa hafif yüzü sarımsı oluyor ya o hali farketmeyebiliyorlarmış insanlar yansıma olabiliyormuş örtüden
Ay çok güzeller güle güle giyinsin fiyatı da çok uygunmuşKizlar ebebekten aldilarim geldi hepsine 68 kusur tl verdim bayagi iyi alisveris oldu :)
Çok güzeller ve de uygun. Güle güle giysin kuzucuk
Tskler kizlarAy çok güzeller güle güle giyinsin fiyatı da çok uygunmuş
Çok güzeller, güzel günlerde giysin kuzu. Tavşanlıdan ben de aldım ama henüz gelmedi kargom, heyecanla bekliyorumKizlar ebebekten aldilarim geldi hepsine 68 kusur tl verdim bayagi iyi alisveris oldu :)
TsklerÇok güzeller, güzel günlerde giysin kuzu. Tavşanlıdan ben de aldım ama henüz gelmedi kargom, heyecanla bekliyorum
Ay bunlr çok güzellBu kış yemedim içmedim örgü ördüm resmen ilk fotograftakini arkadaşımın kızına yapmıştım sonra cok beğenip vermekten vazgeçtim hamile bile değildim o zaman oğlum bile olsa kullanırım diyordum zaman ne çabuk geçiyor. Altına diktigim kumaştan kalmayınca diğer battaniyeyi de farklı renk yaptım teyzoşlar nasıl olmuş
O pembe kumaştan kaç metre aldıysam artık kardeşime kendime pijama takimi diktim, kuzenime gecelik diktim. Bebek battaniyesine gelince kumaş bittiAy bunlr çok güzell
Oh maşallah yalnız gerçekten çok güzel bayıldımmmmO pembe kumaştan kaç metre aldıysam artık kardeşime kendime pijama takimi diktim, kuzenime gecelik diktim. Bebek battaniyesine gelince kumaş bitti
Çok güzel olmuş canım ellerine sağlıkBu kış yemedim içmedim örgü ördüm resmen ilk fotograftakini arkadaşımın kızına yapmıştım sonra cok beğenip vermekten vazgeçtim hamile bile değildim o zaman oğlum bile olsa kullanırım diyordum zaman ne çabuk geçiyor. Altına diktigim kumaştan kalmayınca diğer battaniyeyi de farklı renk yaptım teyzoşlar nasıl olmuş
İlk örgüye bayıldım resmen ekran fotosu aldım bende yapayım bari ne kadar sürer acaba yapmaya başlasam 1 ayda bitermi ? Elimde çok yavaş değişdir aslında ama çok uzun zaman oldu örgü falan yapmıyorumBu kış yemedim içmedim örgü ördüm resmen ilk fotograftakini arkadaşımın kızına yapmıştım sonra cok beğenip vermekten vazgeçtim hamile bile değildim o zaman oğlum bile olsa kullanırım diyordum zaman ne çabuk geçiyor. Altına diktigim kumaştan kalmayınca diğer battaniyeyi de farklı renk yaptım teyzoşlar nasıl olmuş
İpin. Milin numarasını verebilirmisin acaba bende başlayim hemen birde ne kadar ip gider acaba yıllar oldu elime almıyorumBu kış yemedim içmedim örgü ördüm resmen ilk fotograftakini arkadaşımın kızına yapmıştım sonra cok beğenip vermekten vazgeçtim hamile bile değildim o zaman oğlum bile olsa kullanırım diyordum zaman ne çabuk geçiyor. Altına diktigim kumaştan kalmayınca diğer battaniyeyi de farklı renk yaptım teyzoşlar nasıl olmuş
Ben bunu kartopu cozy wool kullanarak örmüştüm ama paketleri falan attım hep rengi kaç numaraydı bilmiyorum. 3.5 numara tığla yaptım 4 tane tam 1 tane yarim yün gitti.İpin. Milin numarasını verebilirmisin acaba bende başlayim hemen birde ne kadar ip gider acaba yıllar oldu elime almıyorum
Tesekkur ederim Tığ numarası önemliydiBen bunu kartopu cozy wool kullanarak örmüştüm ama paketleri falan attım hep rengi kaç numaraydı bilmiyorum. 3.5 numara tığla yaptım 4 tane tam 1 tane yarim yün gitti.
Ben genelde ipin üstünde yazandan 1 numara kalın tığ kullanıyorum daha yumuşak oluyor öyle. Bütün iplerde aynı şeyi yapıyorumTesekkur ederim Tığ numarası önemliydi
Ne zaman tırnak kesme dense aklıma bu video geliyor:Uyurken anca keseriz elini bi oynatsa ben de korkarım etini kescem diye
Eldiveni çok uzun süre giydirmemek duyu gelişimi için önemli. Çünkü ilk yıllarında elleri ve ağızları yoluyla dünyayı keşfediyorlar.Eldiven çok düşüyor dediler hastaneden gelince çorap takıyormuş millet. Bi de çok sağlıklı değil diyorlar kendini çizmesin diye maksimum 2 hafta takin demişti biri bana
Zaten içgüdüsel olarak ben hiç hoşlanmadım eldivenden kendi ellerimi koysam bi bezin içine sinir olurum aynı hoşlanmayışım kundak için de geçerli.Eldiveni çok uzun süre giydirmemek duyu gelişimi için önemli. Çünkü ilk yıllarında elleri ve ağızları yoluyla dünyayı keşfediyorlar.