Sağlıkla gelsin.Benim de erkekHenüz pekte alışverişe başladığım söylenemez.. bayramdan sonra yasaklar kalkarsa geze geze rahatça almak istiyorum ya
Ya astımın varsa kötüymüş. Ben şahsen seviyorum deterjan kokmasını çamaşırların ama bebek için kokulu şeyleri önermiyorlar. Ben de önden alıp kendi kıyafetlerimizde deneyeyim diyorum ona göre karar veririm.Koklamadan deterjan almam bundan sonra. Astımım var bi de dün dışarda kurutmama rağmen beni mahvetti deterjan kokusu. Pakettin geri kalanını olduğu gibi vericem bi ihtiyaç sahibine. Bu nerde satılıyor acaba bi bakayım.
Yaa ama çok güzelmişler. Güle güle giysin kuzucuklarBu son alışverişle artık bebelerimin kıyafet işini tamamladım. Sonrasını doğumdan sonra ihtiyaca göre alicam inşallah. Ebebek indiriminden sipariş verdim bugün hastane çıkışını da halletmiş oldum. Peki onu da gidip tavşanlı beğenmiş olmam?
Bugun doktora gittim yine bakti kiz, zor gösterdi dediBenim de ikidir oynamıyor başta acaba bir sıkıntı mı var niye oynamıyor diyordum ama normalmiş sanırım. Benim ilk gebeliğimde kızım bir an durmazdı doğru düzgün ölçüm yaptırmazdı. Şimdi dr uğraşıyor uğraşıyor oynatamıyor
Oh ohhh ohh maşallah hepsi çok güzeller sağlıkla kullansın masal prensesiMasal bebeğin çeyizi
Maşallah çok güzeller epey aldın sen ben daha pek alamadımBu son alışverişle artık bebelerimin kıyafet işini tamamladım. Sonrasını doğumdan sonra ihtiyaca göre alicam inşallah. Ebebek indiriminden sipariş verdim bugün hastane çıkışını da halletmiş oldum. Peki onu da gidip tavşanlı beğenmiş olmam?
Kesinlikle dene canım bizimkiler bi de Allah korusun erken gelirse o minicik ciğerlerini nasıl etkiler düşünmek bile istemiyorumYa astımın varsa kötüymüş. Ben şahsen seviyorum deterjan kokmasını çamaşırların ama bebek için kokulu şeyleri önermiyorlar. Ben de önden alıp kendi kıyafetlerimizde deneyeyim diyorum ona göre karar veririm.
Ikisi de çok güzel ama alttakine bayıldımYaa ama çok güzelmişler. Güle güle giysin kuzucuklarama tavşan tatlı bir hayvanımız severiz kendisini ben de tulum aldım oğluşlarıma e bebekten. Biri tavşanlı Eki Görüntüle 2825895 Eki Görüntüle 2825896
Hastane çıkışını çok iyi almışsın güle güle giysin kuzucukMaşallah çok güzeller epey aldın sen ben daha pek alamadımgeçen baby mall den 250 TL lik hastane çıkışı 100 TL ye düşmüştü onu aldım daha eksiklerim var yaa zıbınları almam lazım
Ay sorma kız valla uyguna geldi fiyatına bile bakmadım ilk gözüm ona kaydı Bi baktım o indirimdeymiş bak buHastane çıkışını çok iyi almışsın güle güle giysin kuzucukbenim kafami kıyafet meselesi çok meşgul ediyordu bitirdim rahatladım çok şükür. Sadece ıvır zıvır tarak tırnak makası pişik kremi bez ıslak mendil kaldı. Bi de beşik puset falan alınacak. Puset de birini sürekli bahsettiğim geçen sene doğuran arkadaşım verecek diğerini görümcem verecek.
Nevresim almicam evde hiç kullanılmamış bir sürü tek kişilik nevresim var. Iki tanesini ortadan ikiye kesip bebek nevresimi yapıcam
Ay çok iş var inşallah doğurmadan bitiririz
Bunu senin için çektimOğlu olan yok mu yaa :/ beraber iş makineli tişört dinozorlu tulum falan bakardık.
AhahahSağlıkla gelsin.Hala gezme ümidinin olması harika gerçekten Benim bütün ümitlerim tükendi. İnternetten alıyorum.
Çok güzel kız renkleri de çok güzel aşırı sadeAy sorma kız valla uyguna geldi fiyatına bile bakmadım ilk gözüm ona kaydı Bi baktım o indirimdeymiş bak bu
Ay bacım sen pusetleri öyle al valla veren varsa ne güzel al kullan iki tane birden insan zorlanır daha bunun bebek arabası varnevresimi de öyle yap zaten küçük gerekiyor senin elinden dikiş geliyor böl ortadan mis gibi. Emzirme yastığı yaptın mı o çnuda dikebilirsin böldüğün nevresimden çıkar yastık
Yaa bu ne tatlı bir düşünceBunu senin için çektimbende çok güzel
Allahtan ümit kesilmez, doğru. Biz böyle mi geçirecektik ya hamileliği. Ben şimdi avm'ler fuarlar falan geziyodum kesin. Ama şimdi ebebekten kargom geldi bugün, hmm bu inceymiş falan diyorum.Ahahahbenim ümidim var bence bayramdan sonra normalleşir geçen yıl gibi .. sağlık olsunda bir şekilde hallederiz biz
Doğru söylüyorsun. En kısa zamanda alayım deneyeyim en iyisi.Kesinlikle dene canım bizimkiler bi de Allah korusun erken gelirse o minicik ciğerlerini nasıl etkiler düşünmek bile istemiyorum
Dün sen erken dedin ama ben yine yıkadım battaniyeleri bi de birkaç parca zıbın. Bugün 4 battaniye 4 zıbın 2 de önlük utuledim belim koptu. Son haftalara bıraksam hepsini bi günde yapcam desem sabahına kesin doğururum. Biz çok çabuk agirlasicaz bence sen de 20.haftadan sonra haftada bir yıka ütüle temiz dursun nolur nolmazDoğru söylüyorsun. En kısa zamanda alayım deneyeyim en iyisi.
Ben de dün gittim bu sefer kıpır kıpırdı. Benim de kızım oluyorBugun doktora gittim yine bakti kiz, zor gösterdi dedi217 gram olmus bebegim
He kız sade baya donuna bayıldım arkası fırfırlı diyeÇok güzel kız renkleri de çok güzel aşırı sadeemzirme yastığım var canım o işi de hallettim