- 2 Şubat 2020
- 12.655
- 28.887
Kepçe dozer bizde de var oğlan olmasına gerek yokOğlu olan yok mu yaa :/ beraber iş makineli tişört dinozorlu tulum falan bakardık.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kepçe dozer bizde de var oğlan olmasına gerek yokOğlu olan yok mu yaa :/ beraber iş makineli tişört dinozorlu tulum falan bakardık.
İşte biraz da böyle şeyler görelim bir sürü kumaş aldım bugün, pike poplin elyaf vs oyun halısı gibi bir şey ve puset örtüsü, müslinli pike dikmeyi planlıyorum inşallah.Kepçe dozer bizde de var oğlan olmasına gerek yok
Her şey yapılır valla o tarz şeyleri yapmak da çok kolay hemİşte biraz da böyle şeyler görelim bir sürü kumaş aldım bugün, pike poplin elyaf vs oyun halısı gibi bir şey ve puset örtüsü, müslinli pike dikmeyi planlıyorum inşallah.
Evet hem kolay hem ortaya çıkan şey çok kullanışlı oluyor.Her şey yapılır valla o tarz şeyleri yapmak da çok kolay hem
Rabbim kullanmayı nasip etsin canim sen kıyafetleri tamamlamışsın şu ayicikli hastane çıkışında gözüm kaldı geçen de demistim paraya kiyip alcam ben deMasal bebeğin çeyizi
İnşallah en iyisi en güzeli size de nasip olsun canım Rabbim gönlündekini versin inşallah teşekkür ederim aminRabbim kullanmayı nasip etsin canim sen kıyafetleri tamamlamışsın şu ayicikli hastane çıkışında gözüm kaldı geçen de demistim paraya kiyip alcam ben de
Ayy maşallah benim gelin ceyizimden cok Allah güle güle güzel günlerde sağlıkla giydirmeyi nasip etsin inşallah çok güzeller baya hızlısınMasal bebeğin çeyizi
Teşekkür ederiz yıllar sonra ilk olunca böyle sabırsız oluyor insanAyy maşallah benim gelin ceyizimden cok Allah güle güle güzel günlerde sağlıkla giydirmeyi nasip etsin inşallah çok güzeller baya hızlısın
Ben varım Hem de iki oğlan bekliyorumOğlu olan yok mu yaa :/ beraber iş makineli tişört dinozorlu tulum falan bakardık.
Oyuncakları bile var maşallah çok güzeller.Masal bebeğin çeyizi
Yaşasın yalnız değilim. Sağlıkla gelsinlerBen varım Hem de iki oğlan bekliyorum
Ben de varım kızlar:) İlki 3 yaşında ikinci de erkek:) Hatta şimdi büyük oğlumun Yenidoğanlarını ayırıyorum nasıl çabuk büyümüş böyle Bi güzel düzenleyeyim size de görsel atarım fikir olurBen varım Hem de iki oğlan bekliyorum
Ah kuzum benim her şeyi çok güzel, Rabbim ağız tadıyla sağlıkla giydirmeyi nasip etsin inşallahMasal bebeğin çeyizi
Cok iyi yapmışsın tadını çıkar ne istiyorsan istedigin zamanda alTeşekkür ederiz yıllar sonra ilk olunca böyle sabırsız oluyor insan
Ben henüz almadım ama en iyisi beyaz sabun diyorlar hatta zeytinyağlısı mümkünse. Ama kokulu mu oluyorlar bilmiyorum. Bi arkadaşım bunu önermişti parfümsüz diyor üstünde de bak istersen.Kızlar parfümsüz bebek deterjanı öneriniz var mı? Duru granül matik aldım paraben bilmem ne yok diye ama basmışlar parfümü. Dün çamaşırları dışarda kuruttugum kalde deterjan kokusundan başım ağrıdı.
Koklamadan deterjan almam bundan sonra. Astımım var bi de dün dışarda kurutmama rağmen beni mahvetti deterjan kokusu. Pakettin geri kalanını olduğu gibi vericem bi ihtiyaç sahibine. Bu nerde satılıyor acaba bi bakayım.Ben henüz almadım ama en iyisi beyaz sabun diyorlar hatta zeytinyağlısı mümkünse. Ama kokulu mu oluyorlar bilmiyorum. Bi arkadaşım bunu önermişti parfümsüz diyor üstünde de bak istersen.
Eki Görüntüle 2825815
Benim de erkek Henüz pekte alışverişe başladığım söylenemez.. bayramdan sonra yasaklar kalkarsa geze geze rahatça almak istiyorum yaOğlu olan yok mu yaa :/ beraber iş makineli tişört dinozorlu tulum falan bakardık.