Ben indirip yakalayıp amazondan almıştım ama tüm pazar yerlerinde mağazaları var sorunsuz gelir diye düşünüyorumİlk defanı siteden alışveriş yapınca gelmez mi acaba diye düşündüm ondan sordum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben indirip yakalayıp amazondan almıştım ama tüm pazar yerlerinde mağazaları var sorunsuz gelir diye düşünüyorumİlk defanı siteden alışveriş yapınca gelmez mi acaba diye düşündüm ondan sordum
Bizim ikiz olunca herşeyi hallettim , yıkayıp ütüleyip yerleştirdim her şeyi, valizi de hazırladık nolur nolmaz diye. Normal gebeliklerde 35. Haftada falan başlıyorlar. Gerçi yapsan hersry hazır olur, son günler rahat geçer.Kızlar bebişin eşyaları dolabına yerleştirdiniz mi? Bayram sonrasını mı beklesem bilemedim
Bizim dolaplar daha ortada yok 15 ağustosta gelecek ama bayram dönüşü hastane çantamı hazırlayacağım.Kızlar bebişin eşyaları dolabına yerleştirdiniz mi? Bayram sonrasını mı beklesem bilemedim
Kıyafetleri yıkadım, ütüledim, hurçladım. Dolapları boyamamı bekliyorlar.Kızlar bebişin eşyaları dolabına yerleştirdiniz mi? Bayram sonrasını mı beklesem bilemedim
Bncede hastane çantası çıksın en azından canım aradanBizim dolaplar daha ortada yok 15 ağustosta gelecek ama bayram dönüşü hastane çantamı hazırlayacağım.
En azından seninde hazır benimde öyle hurçlardaKıyafetleri yıkadım, ütüledim, hurçladım. Dolapları boyamamı bekliyorlar.
Ohh hayırlı olsun canımmmKızlar sonunda beşik aldık bizde bugün. Meltem mobilyadan mondo modelini aldık. Çok kaliteliydi. Nette 1876 TL bizim burda mağazası var ordan 1500 e aldık uyku seti cibinlik yatak vs içinde.
Çok teşekkür ederim canımOhh hayırlı olsun canımmm
Güzel uykuları olsun içinde Mışıl mışıl uyusunKızlar sonunda beşik aldık bizde bugün. Meltem mobilyadan mondo modelini aldık. Çok kaliteliydi. Nette 1876 TL bizim burda mağazası var ordan 1500 e aldık uyku seti cibinlik yatak vs içinde.
Çok teşekkür ederim canımGüzel uykuları olsun içinde Mışıl mışıl uyusun
Şifonyer dolap olayı aradan çıkınca rahatlıyor insan katılıyorum canımBugün sonunda bebeğimiz için şifonyer siparişi verebildik 10 Ağustos da gelecek inşallah.Ertele ertele o kadar dert etmişim ki, sipariş verince bile rahatladım. Pentiden emzirme sütyeni ve atleti de aldım. Normalde 80 C takıyordum bir beden büyüğünü aldım. Çok rahat gözüküyor. Hastane için lohusa takımı terlik taç gibi şeyleri alırsam kendi eksiklerim de tamamlanmış olacak inşallah
Ben kızımın adını İnci koyuyorum, o yüzden inci boncuklu taçlara ve terliklere bakıyorum hep. Kırmızı taç olayını tamamen unutmuşum sen yazana kadar Orijinali kırmızıydı değil mi onunŞifonyer dolap olayı aradan çıkınca rahatlıyor insan katılıyorum canım
Bende lohusa dönemi için kırmızı toka taç tarzı bir şeyler bakmak istiyorum.. hoşuma gidiyor kırmızı kırmızı
Valla bir şeyler aldıkça ben de kendimi çok iyi hissediyorum. Güle güle kullanınBugün sonunda bebeğimiz için şifonyer siparişi verebildik 10 Ağustos da gelecek inşallah.Ertele ertele o kadar dert etmişim ki, sipariş verince bile rahatladım. Pentiden emzirme sütyeni ve atleti de aldım. Normalde 80 C takıyordum bir beden büyüğünü aldım. Çok rahat gözüküyor. Hastane için lohusa takımı terlik taç gibi şeyleri alırsam kendi eksiklerim de tamamlanmış olacak inşallah
Ben de şu sarkan çiçekli taçlardan ya da taşlı boncuklu olanlardan almak istiyorum. Bebeğe ilk kızımda yaptırdım ama erken doğum olunca kafasında çok büyük durdu olmadı içime sinmedi. Beresine isim yazdırdım muhtemelen sadece kendime alacağım.Ben kızımın adını İnci koyuyorum, o yüzden inci boncuklu taçlara ve terliklere bakıyorum hep. Kırmızı taç olayını tamamen unutmuşum sen yazana kadar Orijinali kırmızıydı değil mi onun
Evet kızımız olsaydı bizimde düşündüğümüz isimdi inci ismiyle yaşasın çok naif bir isim gerçektenBen kızımın adını İnci koyuyorum, o yüzden inci boncuklu taçlara ve terliklere bakıyorum hep. Kırmızı taç olayını tamamen unutmuşum sen yazana kadar Orijinali kırmızıydı değil mi onun
Teşekkür ederim canım. Eksikler tamamlandıkça daha rahat hissediyor insan kendini. Hepimiz güzel günlerde kullanalım inşallahValla bir şeyler aldıkça ben de kendimi çok iyi hissediyorum. Güle güle kullanın
Amin, inşallah Yıllarca kızım olursa adı Meryem olacak dedim, sonra bir anda İnci de karar kıldım. Benim de çok hoşuma gidiyor.Evet kızımız olsaydı bizimde düşündüğümüz isimdi inci ismiyle yaşasın çok naif bir isim gerçekten