- 27 Eylül 2020
- 1.637
- 3.057
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben bunu aldim canim. Ama e bebek baby mom star çantası var oda hoşuma gitmişti. Yakından gordum oda güzel belki ondan da ilerde alırım.cok lazım olursaBebek bakım çantası aldınız mı annişler?
Ben hangisini almam gerektiği konusunda kararsız kaldım
Canım ben hazır aldim çarşıdanKızlar iyi aksamlar isimli puset örtüsü diktiren var mi aranizda hangi siteden nasil diktirdiniz
Bebek bakım çantası aldınız mı annişler?
Ben hangisini almam gerektiği konusunda kararsız kaldım
Ben dün isimli hastane çıkışı yaptırdım instagramdan. Hello baby diye bir sayfadan. Puset örtüsü de yapıyorlar bir bak istersen. Benim yaptırdığım hastane çıkışının örneğini atıyorumKızlar iyi aksamlar isimli puset örtüsü diktiren var mi aranizda hangi siteden nasil diktirdiniz
Cok guzelmis hemen bakiyorum canim sagolBen dün isimli hastane çıkışı yaptırdım instagramdan. Hello baby diye bir sayfadan. Puset örtüsü de yapıyorlar bir bak istersen. Benim yaptırdığım hastane çıkışının örneğini atıyorum
Ben Trendyoldan bu mağazan aldım https://ty.gl/ix0duyyKızlar iyi aksamlar isimli puset örtüsü diktiren var mi aranizda hangi siteden nasil diktirdiniz
Linke tıklanilmiyor kuzum hata veriyor
Miu collection mağazasından bunu aldımBen soyle bir sey istiyorum ama kumasi falan nasil gelir bilemedim o yuzden duzgun bir site olsun istiyorum
Benim de öyle olmuştuİyiki göz armışım buraya puset örtüsü dşye bişey duymamıştım ama şimdi hemen sipariş verdim
Güle güle kullanın çok beğendim nerden aldınız?Kızlar şöyle bir set aldım bebeğe oda yapmadım ablasının odasında eşyaları lazım olur diye sepet vs aldım size de fikir olur belki
Çok teşekkür ederim Oceanhome diye bir siteden aldımGüle güle kullanın çok beğendim nerden aldınız?
Ben de başka bir desenini aldım ocean homedan. Bi tanesini alt açma eşyaları için kullanmayı düşünüyorum. Hatta biri de kirli sepeti olur gibi geldiKızlar şöyle bir set aldım bebeğe oda yapmadım ablasının odasında eşyaları lazım olur diye sepet vs aldım size de fikir olur belki
Ben isimsiz diktirdim Alvin tasarımdı sanırım ama tam hatırlayamadım siteyi tekrar bakayım isimli olarak nevresim takımı ve pike diktirdim çok çok memnun kaldım instgramdan Gülen gözler atölyesi diye hatta bak yaptırdığımı atıyorum sayfa adı da yazıyor oraya bi sor istersen çünkü puset örtüleri de yapıyo. Kumaş vs çok kaliteliydi fotoğraftakinden daha güzel gerçeğiKızlar iyi aksamlar isimli puset örtüsü diktiren var mi aranizda hangi siteden nasil diktirdiniz
Aynen ben de öyle düşündüm. Geldi mi seninkilerBen de başka bir desenini aldım ocean homedan. Bi tanesini alt açma eşyaları için kullanmayı düşünüyorum. Hatta biri de kirli sepeti olur gibi geldi
Evet baya olmuştu alalı. Yıkanmaz yazıyordu ben de bebek deterjanıyla güzelce silip duruladım elde, bişey olmadı.Aynen ben de öyle düşündüm. Geldi mi seninkiler
İlk defanı siteden alışveriş yapınca gelmez mi acaba diye düşündüm ondan sordumEvet baya olmuştu alalı. Yıkanmaz yazıyordu ben de bebek deterjanıyla güzelce silip duruladım elde, bişey olmadı.