O kadar minik minnoşlar ki ütüleme kolayca hallolur inanıyorumKıyafetler paketindeyken "ben bunlarla başa çıkamam." dedim.
Hepsini paketinden çıkarıp beyazlar/kremler, renkliler diye ayırdım, 2 sepet oldu. "Amaaaan yarım günlük işleri var." dedim.
Aylara göre ayırdıktan sonra içini çevirip sırt, yan, iç etiketlerini kesme, fazlalık kalan overlok veya dikiş iplerini tek tek kontrol edip kesme vs. iş yine çok yordu, "ben bunlarla napıcam?" dedim.
Sırasıyla 1 olumsuz, 1 olumlu düşünce ile gittiğim için yıkadıktan sonra ütüleme kısmında "Ay ne büyütmüşüm gözümde" derim inşallah. Umudum var hala.
Ben de avent alayım o zaman ya set alırım ya da en küçük boyAventi çoğu çocuk kabul ediyormuş birde emziği daha rahat hava akışını sağlıyormuş diğerlerime göre diyorlar. Bende o yuzden avent tercih ettim birde en küçük boyda olan biberon dan aldım yenidoğan dönemi için ihtiyaç olur diyeset almadım ben..
Bir şey değil :) Tulumların bacak kısımlarında da oluyor bazen, kontrol etmeyi unutmayın.O kadar minik minnoşlar ki ütüleme kolayca hallolur inanıyorumetiketleri kesmek aklımdaydı sonradan unutmuşum. Şimdi mesajı okuyunca hatırladım gidip keseyim, teşekkür ederim
Benim de gözümde büyüyordu. Kıyafetlerin etiketlerini kesip, renklerine göre ayırıp, ters çevirip sırasıyla yıkadım. Kurudukça ütü yaptım. Ütü masasını alçak konuma getirdim, koltuğa oturup tv karşısında yavaş yavaş ütüledim. Minicik şeyler, hem duygulandım hem " sen doğacaksın da bunları mı giyeceksin" diye diye bitirdim. Hatta hastaneye bebek için götüreceğim takımları ayrı küçük bir hurca koyup hazırladım bileKıyafetler paketindeyken "ben bunlarla başa çıkamam." dedim.
Hepsini paketinden çıkarıp beyazlar/kremler, renkliler diye ayırdım, 2 sepet oldu. "Amaaaan yarım günlük işleri var." dedim.
Aylara göre ayırdıktan sonra içini çevirip sırt, yan, iç etiketlerini kesme, fazlalık kalan overlok veya dikiş iplerini tek tek kontrol edip kesme vs. iş yine çok yordu, "ben bunlarla napıcam?" dedim.
Sırasıyla 1 olumsuz, 1 olumlu düşünce ile gittiğim için yıkadıktan sonra ütüleme kısmında "Ay ne büyütmüşüm gözümde" derim inşallah. Umudum var hala.
Etiketi ben de unutmusum, senin gibi kesmeye gidecegim simdiO kadar minik minnoşlar ki ütüleme kolayca hallolur inanıyorumetiketleri kesmek aklımdaydı sonradan unutmuşum. Şimdi mesajı okuyunca hatırladım gidip keseyim, teşekkür ederim
Alçak konuma getirip oturarak ütülemeyi niye dusunemedim ben ya butun gece bacak agrisi çektim ,ödemim var zatenBenim de gözümde büyüyordu. Kıyafetlerin etiketlerini kesip, renklerine göre ayırıp, ters çevirip sırasıyla yıkadım. Kurudukça ütü yaptım. Ütü masasını alçak konuma getirdim, koltuğa oturup tv karşısında yavaş yavaş ütüledim. Minicik şeyler, hem duygulandım hem " sen doğacaksın da bunları mı giyeceksin" diye diye bitirdim. Hatta hastaneye bebek için götüreceğim takımları ayrı küçük bir hurca koyup hazırladım bileŞimdi nevresim, battaniye tarzı şeyler kaldı. Onları da önümüzdeki hafta içi yapacağım inşallah.
Şimdi bir onceki mesajına cevap yazıyordum ben de. Normalde hep ayakta ütü yaparım, ama bu minik parçalar oturarak çok kolay ütüleniyor. Keşke daha önce yazsaymışımAlçak konuma getirip oturarak ütülemeyi niye dusunemedim ben ya butun gece bacak agrisi çektim ,ödemim var zaten
Gûzel günlerde giysin kuzuKendi kızımıza da bir şey almadan edemedik bunu da eşim kızımız için aldı
Daha bitirmedim pes edip birakmistim parca parca utuleyeyim diye, onlari böyle utulerim artikŞimdi bir onceki mesajına cevap yazıyordum ben de. Normalde hep ayakta ütü yaparım, ama bu minik parçalar oturarak çok kolay ütüleniyor. Keşke daha önce yazsaymışım
Iyi bari, geri kalan ütü de rahat edersinDaha bitirmedim pes edip birakmistim parca parca utuleyeyim diye, onlari böyle utulerim artikya herkeste mi oluyor bu acaba benim kafam çok bulanik çok dolu
Benim de sagim solum bebekIyi bari, geri kalan ütü de rahat edersinZaman zaman benim de oluyor. Bütün odağım bebek oldu, şahsen ona bağlıyorum
Ben çıngıraklar , dişlikler , müzikli peluş oyuncaklar, üst üste dizilen ahşap oyuncaklar, hışırtılı bez kitaplar ve hareketli pop up kitaplar aldım daha önceden de evde sayı kartları, flaş kartlar ve koordinasyon oyuncağı vardı bunlar aldıklarım ama ilk etapta bebekler için çıngıraklar, dişlikler, müzikli oyuncaklar, hışırtılı bez kitaplar, zeka kartları kullanılır daha sonra gelişimine göre diğer oyuncaklara ve kitaplara geçilir bir de aynı anda tüm oyuncakları vermek yerine bir oyuncağı iyice keşfedip oynadıktan sonra yeni bir oyuncak daha verilebilir nacizane önerim kendim okul öncesi öğretmeniyimGûzel günlerde giysin kuzu
Kizim için egitici, gelistirici, dikkat çekici oyuncaklar kitaplar, kartlar vs almak istiyorum ne önerirsin. Ilerleyen yaslari biliyorum da yeni dogdugunda ne yapilip alinabilir bilmiyorum.
Okul öncesi ögretmeni oldugunu bildigim için özellikle sana sordum canimBen çıngıraklar , dişlikler , müzikli peluş oyuncaklar, üst üste dizilen ahşap oyuncaklar, hışırtılı bez kitaplar ve hareketli pop up kitaplar aldım daha önceden de evde sayı kartları, flaş kartlar ve koordinasyon oyuncağı vardı bunlar aldıklarım ama ilk etapta bebekler için çıngıraklar, dişlikler, müzikli oyuncaklar, hışırtılı bez kitaplar, zeka kartları kullanılır daha sonra gelişimine göre diğer oyuncaklara ve kitaplara geçilir bir de aynı anda tüm oyuncakları vermek yerine bir oyuncağı iyice keşfedip oynadıktan sonra yeni bir oyuncak daha verilebilir nacizane önerim kendim okul öncesi öğretmeniyim
Evet öğretmenim hepsi burada sitesinden aldım çoğu şeyi çıngırak seti de bunu aldım çok güzel 8 tane bazıları dişlik hepsinin ayrı ayrı poşeti vardı kendi kutusunda muhafaza etmek de güzel bebek bılaşık deterjanı ile yıkadım kuruttum hepsini kutusunda tozlanmadan kirlenmeden duruyorOkul öncesi ögretmeni oldugunu bildigim için özellikle sana sordum canimben de atanamayan ögretmenlerdenim, hitap ettigim kitle lise oldugundan 3 senedir de okuldan ögrencilerden uzak kaldigimdan körelmisim baya internetten bakayim bu parçalara, hepsi buradada vardir , görselli atman iyi oldu çok tesekkur ederim
Evet öğretmenim hepsi burada sitesinden aldım çoğu şeyi çıngırak seti de bunu aldım çok güzel 8 tane bazıları dişlik hepsinin ayrı ayrı poşeti vardı kendi kutusunda muhafaza etmek de güzel bebek bılaşık deterjanı ile yıkadım kuruttum hepsini kutusunda tozlanmadan kirlenmeden duruyor
Çok güzel görünüyor inşallah bebişin bununla mışıl mışıl uyurEki Görüntüle 2879146 bir de bunu ekledim
Amin canim insallahÇok güzel görünüyor inşallah bebişin bununla mışıl mışıl uyur
Bebişi göğsümüzde taşımak çok tatlış bence de ya, kuş kadar bişeyBebek kıyafetleri değil de, aldığım sling gelince çok duygulandım, gözlerim doldu, neden bilmiyorum.Daha evlilik ve çocuk hayalim olmadığı dönemlerde bile "bebeğim olursa kesin sling kullanmak isterim" diyordum, ondan belki.
Biberon bakarken Philips Avent'in biberonuyla ilgili; diğer ayların başlıklarında artık stok sorunu olduğunu ve başlık bulunmadığını okudum. Aklınızda olsun. Bu arada ben kaşık biberon aldım.
Trendyol'dan Neko Esnek Wrap Sling aldım. Aynı renk taşıma kılıfı, üçgen bebek şapkası ve takma kılavuzu ile geldi. Youtube videolarını da izledim, bana hiç karışık gelmedi bağlaması. Halkalı olanları sevemedim.Bebişi göğsümüzde taşımak çok tatlış bence de ya, kuş kadar bişey
Sling hangi marka aldınız ben onu daha almadım ama aklımdaydı.
Bi tane avent biberon aldım nolur nolmaz diye ama o konuyu duruma göre alayım demiştim. Umarım sorun olmaz