- 20 Şubat 2019
- 1.372
- 4.401
- 83
- Konu Sahibi MuhendisYas
-
- #1.181
Ben 10.gün yaptım negatif çıktıKızlar 8. Gün kan tahlili yapsam çıkar mı sizce? Benim doktorum ısrarla 12. Günü bekle diyor ama beklemek çok zor
Canım inşallah bidahaki sefere olumlu sonuç alırsın hiç birimizin belli değil dua edelim bol bol.Ben 10.gün yaptım negatif çıktı
Çok ilginç benim sonucumda da 4.4yazıyor 10.günüm 12.gün tekrar yaptıracağım.9. Gün yani dün yaptım 4.4 dedi ilaçları kesmeyip bekletti 12. Güne
Akıntınız gecti miSarıya yakın rengi. Ne zaman tuvalete girsem mutlaka yoğun akıntı geliyor
Ben varım canım morfoloji ve sayı düşük. Ama sonuç ne olur bilemiyorum transferin 5. Günü bugünarkadaşlar aranızda eşinin sperm sayısı ve morfolojisi düşük olup tüp bebegi olumlu yönde gidenler var mı?
bir cevap bir umut bekliyorum.
Benim de 1 aydır çok dökülüyor ama hiç ilaçlardan olabileceğini düşünmemiştim. Belki olabilirArkadaşlar bu horman ilaçlarını kullandıktan sonra özellikle opu sonrası saçlarım çok dökülüyorHalada durmadı böyle bişey yaşayan var mı?
Aminn inşallah biz bahçeci de yaptırdık inşallah sonuç iyi olureşimin morfolojisi 1 sayı en son toplamda 1 milyon 3 tüp sperm dondurduk .
tüp bebek yaptıracagız büyük ihtimal .
siz nerde yaptırdınız.
inş çok çok güzel haberler alırsıınız
bende yarın olacam ev uzaklıgımı sorup yarın aradıgımızda ne kadar zmnda burda olursunuz dedı . Yarın bellı olacakmıs gıtme saatımMerhaba transfer olan arkadaşlar benim de yarın transferim var fakat saati için hala aramadilar sizi kaçta aradılar acaba
Bana da aynısını dedi ameliyat olman şart değil ama olursan daha iyi olur dedi ama işte kim ister ki ameliyat olmayı
[
haklısınız ama bende olmasam sankı ıcımde bı tedırgınlık hıssedıyordum .Çunku ılk baska oyle dusundum tup bebek yaptrdım tutmadı bu sefer olım en azndan olmadı demem .Zaten yarım saat surmedı amlİyat agrısı felanda hıc olmadı cok sukur
Benim gittiğim merkezde de alınıyor. Embriyo başına değil, dondurma işlemi başına 2200 tl ödedim bu ay.Kusura bakmayın uyku tutmadı.Merhaba hanımlar bütün herkese Allahım hayırlı evlatlar nasip etsin.Benimde transferin bu çarşamba olacak ben de benzer olay yaşadım 23 tane yumurtam toplandı geçen ay 15tane olgun yumurta oluştu onun içinden 3tanesi 5ci güne ulaştı yaşım 36 2 tane embriyo transfer olucam allah nasip ederse 1 tane yumurta dondurmak için bizden de 2 bin tele aldılar bu durumu yaşayan varmı aranızda?
Senin gibi heyecanla bekliyorum sonucunu. Bana da yaz olur mu?Soruyu galiba bana sordun canımtest günümde yarın , adet günümde yarın , bakalım neler olacak , çok heyecanlıyım
Canım banA spor yaptığım için bu dönem ara ver. Hafif yürüyüşler yapabilirsin, ağır spor yasak. Onun haricinde merdiven çıkmak dahil tüm hareketleri çok hızlanmadan yapabilirsin. Sadece ani hareketlerden kaçın dedi. Hatta hareket etmek kan dolaşımını artırır, bu da rahime daha hızlı kan taşır, tutunma için önemli dedi. Müstakil bir evde oturuyorum. Yatak odası 3. Katta. Yavaş yavaş indim çıktım. 8. Gündeyim normal hareketler yapıyorum. Çünkü tutunmayla ilgili ağır spor ve ani hareket yasak diyorlar sadece.Kızlar ben de bir şey merak ediyorum özellikle transfer olanlar doktorlarımız yere eğilmeyin tarzında bir şeyler belirtiler mi Bir de çikolata konusu çikolata yemeğin denildimi yabancı makalelerden Okuduğuma göre eğilmek pek iyi değil diyorlar çikolata için aynı şeyi söylüyorlar
Bekle bence canım,erken yapıp yalancı sonuç aldığı için moralini bozan veya sevinip,sonra üzülen çok. 4 gün kalmış sadece. Ben de 12. günü bekliyorum.Kızlar 8. Gün kan tahlili yapsam çıkar mı sizce? Benim doktorum ısrarla 12. Günü bekle diyor ama beklemek çok zor
Bacak ağrısı progesteron hormon ilaçlarının yan etkisi kızlar. Prospektüsünde en sık görülen hafif yan etkilerinde yazıyor.Yazan çoğu kişide bacak ağrısı olmuş. İlginc
Tekrar donduruluyor. Benim 3. günde dondurulan 5 embriyomun hepsi çözdürüldü. 5. Güne götürüldü. 3 tanesi 5. güne ulaştı. 5. gün sabahı bir tanesini donduruyoruz,çift transfer edilecek dediler. Transfere gittiğimde doktorumla konuştuk. Çift önermiyorum, ikisinin de kalitesi iyi, ikisi. Birden tutunabilir sana ikiz gebelik çnermem dedi. Dondurabiliriz bunu da dedi. Transfer öncesi diğeri de donduruldu. Demem o ki, çözdürülen ve hayatta olan tüm embriyolar yeniden dondurulanilir.Canım neyseki durumu değiştirmişsin .. Bir tüpte iki embriyo varsa sadece birini transfer etmek istiyorsak tüp çözdürüldüğünde diğer embriyo bozuluyor mu yani ya da boşa mı gidiyor ? Tekrar dondurulamıyor mu ?
Bnde adana da yaptırdım baskente Tayfun beye cok guzl ılgılneyrlar hastene olarak tavsiye ederim hemsırlerı felan cok ilgililerKuzum hayırlı olsun Adanalı mısınız Ben Adanadayım eğer burdayanız nereye yaptırdınız önerir misiniz memnun olurum aklımda 2 yer var karar veremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?