• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

Merhaba kızlar benim transferinin 5. Günü ayaklarım yanıyor sizinde oluyor mu merak ettim cildiracam artık test günü gelmek bilmiyor 🙈

Bekle bence canım,erken yapıp yalancı sonuç aldığı için moralini bozan veya sevinip,sonra üzülen çok. 4 gün kalmış sadece. Ben de 12. günü bekliyorum.
Daha bugün 5. Gün canım beklemek o kadar zor geliyo ki bana anlatamam. Hep kafamın içinde hiç başka şey düşünemiyorum. Allah hayırlısıyla güzel sonuç almayı nasip etsin inşallah hepimize😊

Kızlar merhaba. Ben 4+2 deyim. Gün içinde midem bulanırdı ayaklarıma sıcak basar sonra buz gibi olurdu ama 3 gündür olmuyor. Endişelendim. Size de oldu mu? Kötü bir durumdan mı kesildi bu sizce 😞 cuma keseye gidicem

Ya gerçekten mi , doktorun ne dedi canım . Ben son bir test yarın yapıcam bakalım sonuç ne olucak
doktorumun bilgisi yok canım.Merkez le dışarıdan çalışan bir doktor benimki.Kendisi zaten test gününü 12.gün olarak söylemişti.Transfer sonrası merkez 10.gün dedi tabi merak olunca bugun yaptık.12.gün tekrar yapıp sonuca göre doktoruma bilgi veririm.Hayırlısı diyelim.

doktorumun bilgisi yok canım.Merkez le dışarıdan çalışan bir doktor benimki.Kendisi zaten test gününü 12.gün olarak söylemişti.Transfer sonrası merkez 10.gün dedi tabi merak olunca bugun yaptık.12.gün tekrar yapıp sonuca göre doktoruma bilgi veririm.Hayırlısı diyelim.
Bendede aynı durum oldu benim doktorumda dışarıdan ama merkez beni direk doktoruma yönlendirdi doktorum 12. Güne kadar bekleyelim dedi

Bendede aynı durum oldu benim doktorumda dışarıdan ama merkez beni direk doktoruma yönlendirdi doktorum 12. Güne kadar bekleyelim dedi
12. güne kadar beklemek mantıklı canım.Zaten 12.gün daha net bir test günü biz dayanamıyoruz.Ben ilaçlara aynen devam edeceğim.Bakalım bir ne çıkacak bekleyip öğreneceğiz.

Kızlar merhaba. Ben 4+2 deyim. Gün içinde midem bulanırdı ayaklarıma sıcak basar sonra buz gibi olurdu ama 3 gündür olmuyor. Endişelendim. Size de oldu mu? Kötü bir durumdan mı kesildi bu sizce 😞 cuma keseye gidicem
Canımm bence endişelenilecek bişey yoktur içini ferah tut , her gün farklı bir belirti olur biri gider biri gelir sen tadını çıkar hamileliğinin 😍

12. güne kadar beklemek mantıklı canım.Zaten 12.gün daha net bir test günü biz dayanamıyoruz.Ben ilaçlara aynen devam edeceğim.Bakalım bir ne çıkacak bekleyip öğreneceğiz.
Yarın benim belli olucak nasipse yazıcam direk buraya bakalım bekleyip görücez 🤲💜 Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin

Çok sağol yaa Allah razı olsun kafam allak bullak olmuştu her kafadan bi ses çıkıyo üzüntüden düşünmekten uyuyamyodum geceleri.
Seni çok iyi anlıyorum canım ama hiç kafana takma sakın bak ben şuan transferimin 6.günündeyim beklemedeyim çok şükür şuana kadar herhangi bir aksilik yaşamadım inşallah sende yaşamayacaksın tek yapman gereken güvenebileceğin Bi doktor bulmak ve kendini ona emanet etmek herşey gönlünce olsun inşallah

Back