- 9 Kasım 2018
- 316
- 401
- 33
- 43
- Konu Sahibi MuhendisYas
- #1.201
Yazarım canım haberdar ederim , dualarını eksik etme ❤Senin gibi heyecanla bekliyorum sonucunu. Bana da yaz olur mu?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yazarım canım haberdar ederim , dualarını eksik etme ❤Senin gibi heyecanla bekliyorum sonucunu. Bana da yaz olur mu?
Çözüldükten sonra bozulma ihtimali varmıs o yuzden oyle dıyorlar düşük Bi ihtimalde olsa varmıs bnde oyle aramısalrdıbende yarın olacam ev uzaklıgımı sorup yarın aradıgımızda ne kadar zmnda burda olursunuz dedı . Yarın bellı olacakmıs gıtme saatım
Canım ben sonuç 1.20Çok ilginç benim sonucumda da 4.4yazıyor 10.günüm 12.gün tekrar yaptıracağım.
Tüm güzel dileklerim,dualarım seninle canımYazarım canım haberdar ederim , dualarını eksik etme ❤
Daha bugün 5. Gün canım beklemek o kadar zor geliyo ki bana anlatamam. Hep kafamın içinde hiç başka şey düşünemiyorum. Allah hayırlısıyla güzel sonuç almayı nasip etsin inşallah hepimizeBekle bence canım,erken yapıp yalancı sonuç aldığı için moralini bozan veya sevinip,sonra üzülen çok. 4 gün kalmış sadece. Ben de 12. günü bekliyorum.
Ya gerçekten mi , doktorun ne dedi canım . Ben son bir test yarın yapıcam bakalım sonuç ne olucakÇok ilginç benim sonucumda da 4.4yazıyor 10.günüm 12.gün tekrar yaptıracağım.
Çok sağol canımTüm güzel dileklerim,dualarım seninle canım ❤
Tek umudum bir tanıdığımızında aynı bu şekilde yükselmişti geç tutunma denmişti şuan 25 26 haftalık hamileÇok ilginç benim sonucumda da 4.4yazıyor 10.günüm 12.gün tekrar yaptıracağım.
Çok zor gerçekten. Ben de cuma günü gidicem. Bana da zaman bazen geçmiyor ama sabrediyorum :)Daha bugün 5. Gün canım beklemek o kadar zor geliyo ki bana anlatamam. Hep kafamın içinde hiç başka şey düşünemiyorum. Allah hayırlısıyla güzel sonuç almayı nasip etsin inşallah hepimize
doktorumun bilgisi yok canım.Merkez le dışarıdan çalışan bir doktor benimki.Kendisi zaten test gününü 12.gün olarak söylemişti.Transfer sonrası merkez 10.gün dedi tabi merak olunca bugun yaptık.12.gün tekrar yapıp sonuca göre doktoruma bilgi veririm.Hayırlısı diyelim.Ya gerçekten mi , doktorun ne dedi canım . Ben son bir test yarın yapıcam bakalım sonuç ne olucak
Bendede aynı durum oldu benim doktorumda dışarıdan ama merkez beni direk doktoruma yönlendirdi doktorum 12. Güne kadar bekleyelim dedidoktorumun bilgisi yok canım.Merkez le dışarıdan çalışan bir doktor benimki.Kendisi zaten test gününü 12.gün olarak söylemişti.Transfer sonrası merkez 10.gün dedi tabi merak olunca bugun yaptık.12.gün tekrar yapıp sonuca göre doktoruma bilgi veririm.Hayırlısı diyelim.
Canım İnşallah bebişin tutunmuştur. Dualarım seninle.9. Gün yani dün yaptım 4.4 dedi ilaçları kesmeyip bekletti 12. Güne
Evet tam bir aydır dökülüyor.Tup bebek tedavisi olup dökülen çok okudum. Heralde ilaçları bırakınca aniden hormon düşüyor oda saç döküyor.Benim de 1 aydır çok dökülüyor ama hiç ilaçlardan olabileceğini düşünmemiştim. Belki olabilir
Kuzum hiç üzülme, daha nasibi değilmiş. Benimde ilk seferde tutmamıştı cok üzülmüştüm. Ama nasip değişmiş dedim ve yılmadan devam ettim.Kızlar benim bugun 10.günüm kan tahlilinde sonuç 1.20 çıktı yani negatif
12. güne kadar beklemek mantıklı canım.Zaten 12.gün daha net bir test günü biz dayanamıyoruz.Ben ilaçlara aynen devam edeceğim.Bakalım bir ne çıkacak bekleyip öğreneceğiz.Bendede aynı durum oldu benim doktorumda dışarıdan ama merkez beni direk doktoruma yönlendirdi doktorum 12. Güne kadar bekleyelim dedi
Canımm bence endişelenilecek bişey yoktur içini ferah tut , her gün farklı bir belirti olur biri gider biri gelir sen tadını çıkar hamileliğininKızlar merhaba. Ben 4+2 deyim. Gün içinde midem bulanırdı ayaklarıma sıcak basar sonra buz gibi olurdu ama 3 gündür olmuyor. Endişelendim. Size de oldu mu? Kötü bir durumdan mı kesildi bu sizce cuma keseye gidicem
Yarın benim belli olucak nasipse yazıcam direk buraya bakalım bekleyip görücez Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin12. güne kadar beklemek mantıklı canım.Zaten 12.gün daha net bir test günü biz dayanamıyoruz.Ben ilaçlara aynen devam edeceğim.Bakalım bir ne çıkacak bekleyip öğreneceğiz.
Seni çok iyi anlıyorum canım ama hiç kafana takma sakın bak ben şuan transferimin 6.günündeyim beklemedeyim çok şükür şuana kadar herhangi bir aksilik yaşamadım inşallah sende yaşamayacaksın tek yapman gereken güvenebileceğin Bi doktor bulmak ve kendini ona emanet etmek herşey gönlünce olsun inşallahÇok sağol yaa Allah razı olsun kafam allak bullak olmuştu her kafadan bi ses çıkıyo üzüntüden düşünmekten uyuyamyodum geceleri.