• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

Selamlar hanımlar☺️ Benimde 19unda kontrolüm var. Kontrol sonrasında güne karar verilecek 🙂

Arkadaşlar bu horman ilaçlarını kullandıktan sonra özellikle opu sonrası saçlarım çok dökülüyor :( Halada durmadı böyle bişey yaşayan var mı?

arkadaşlar aranızda eşinin sperm sayısı ve morfolojisi düşük olup tüp bebegi olumlu yönde gidenler var mı?
bir cevap bir umut bekliyorum.

eşimin morfolojisi 1 sayı en son toplamda 1 milyon 3 tüp sperm dondurduk .
tüp bebek yaptıracagız büyük ihtimal .
siz nerde yaptırdınız.
inş çok çok güzel haberler alırsıınız

Bana da aynısını dedi ameliyat olman şart değil ama olursan daha iyi olur dedi ama işte kim ister ki ameliyat olmayı
[
haklısınız ama bende olmasam sankı ıcımde bı tedırgınlık hıssedıyordum .Çunku ılk baska oyle dusundum tup bebek yaptrdım tutmadı bu sefer olım en azndan olmadı demem .Zaten yarım saat surmedı amlİyat agrısı felanda hıc olmadı cok sukur

Kusura bakmayın uyku tutmadı.Merhaba hanımlar bütün herkese Allahım hayırlı evlatlar nasip etsin.Benimde transferin bu çarşamba olacak ben de benzer olay yaşadım 23 tane yumurtam toplandı geçen ay 15tane olgun yumurta oluştu onun içinden 3tanesi 5ci güne ulaştı yaşım 36 2 tane embriyo transfer olucam allah nasip ederse 1 tane yumurta dondurmak için bizden de 2 bin tele aldılar bu durumu yaşayan varmı aranızda?
Benim gittiğim merkezde de alınıyor. Embriyo başına değil, dondurma işlemi başına 2200 tl ödedim bu ay.

Kızlar ben de bir şey merak ediyorum özellikle transfer olanlar doktorlarımız yere eğilmeyin tarzında bir şeyler belirtiler mi Bir de çikolata konusu çikolata yemeğin denildimi yabancı makalelerden Okuduğuma göre eğilmek pek iyi değil diyorlar çikolata için aynı şeyi söylüyorlar
Canım banA spor yaptığım için bu dönem ara ver. Hafif yürüyüşler yapabilirsin, ağır spor yasak. Onun haricinde merdiven çıkmak dahil tüm hareketleri çok hızlanmadan yapabilirsin. Sadece ani hareketlerden kaçın dedi. Hatta hareket etmek kan dolaşımını artırır, bu da rahime daha hızlı kan taşır, tutunma için önemli dedi. Müstakil bir evde oturuyorum. Yatak odası 3. Katta. Yavaş yavaş indim çıktım. 8. Gündeyim normal hareketler yapıyorum. Çünkü tutunmayla ilgili ağır spor ve ani hareket yasak diyorlar sadece.

Canım neyseki durumu değiştirmişsin .. Bir tüpte iki embriyo varsa sadece birini transfer etmek istiyorsak tüp çözdürüldüğünde diğer embriyo bozuluyor mu yani ya da boşa mı gidiyor ? Tekrar dondurulamıyor mu ? 🙁
Tekrar donduruluyor. Benim 3. günde dondurulan 5 embriyomun hepsi çözdürüldü. 5. Güne götürüldü. 3 tanesi 5. güne ulaştı. 5. gün sabahı bir tanesini donduruyoruz,çift transfer edilecek dediler. Transfere gittiğimde doktorumla konuştuk. Çift önermiyorum, ikisinin de kalitesi iyi, ikisi. Birden tutunabilir sana ikiz gebelik çnermem dedi. Dondurabiliriz bunu da dedi. Transfer öncesi diğeri de donduruldu. Demem o ki, çözdürülen ve hayatta olan tüm embriyolar yeniden dondurulanilir.

Kuzum hayırlı olsun Adanalı mısınız Ben Adanadayım eğer burdayanız nereye yaptırdınız önerir misiniz memnun olurum aklımda 2 yer var karar veremedim
Bnde adana da yaptırdım baskente Tayfun beye cok guzl ılgılneyrlar hastene olarak tavsiye ederim hemsırlerı felan cok ilgililer

Back