• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

Bnde adana da yaptırdım baskente Tayfun beye cok guzl ılgılneyrlar hastene olarak tavsiye ederim hemsırlerı felan cok ilgililer
Evet arkadaşlar Erhan beye yaptırmış o da çok iyi diyorlar ilgili diyorlar çok sevindim Rabbim sağlıcakla kucağınıza aldırsın insallah ben de basket düşünüyorum

Canım neyseki durumu değiştirmişsin .. Bir tüpte iki embriyo varsa sadece birini transfer etmek istiyorsak tüp çözdürüldüğünde diğer embriyo bozuluyor mu yani ya da boşa mı gidiyor ? Tekrar dondurulamıyor mu ? 🙁
Tekrar donduruluyormus ya da cop oluyormus bizimki cok detay vermedi. Tekrar dondurursa bile onu ikinci kez cozdurmek kalitesini bozabilirmis. Kac tane embriyo olursa olsun her hasta icin 3 tup ayriliyormus ve onlarin icine dolduruyorlarmis

Seni çok iyi anlıyorum canım ama hiç kafana takma sakın bak ben şuan transferimin 6.günündeyim beklemedeyim çok şükür şuana kadar herhangi bir aksilik yaşamadım inşallah sende yaşamayacaksın tek yapman gereken güvenebileceğin Bi doktor bulmak ve kendini ona emanet etmek herşey gönlünce olsun inşallah
InsaAllah tutar da bana da umut olursun❤️

Back