• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

Gebelik belirtileri adete çok benzer Diyolar. Benim adet öncesi hiç böyle belirtilerim olmaz sadece göğüslerim hassaslaşır o kdr bacak ağrısı hiç yaşamadım mesela
Yazan çoğu kişide bacak ağrısı olmuş. İlginc

Kızlar dun embrıyolarım çözuldu yarın transfer olcam eger bı aksılık olmzsa. Bugun sabah hastneden aradılar 4 tneydı suan hepsı orta derce ılerlıyor yarın da bakacaz ona gore senı ararız gelırsın dedıler . Orta derce deyınce bı tuhaf oldum kotu bısemı bu bılemedım

Canım ben seni başka bir konuda görmüştüm rahim hafif T şeklinde demişsin müdahale edildi mi çünkü bende aynı durumdayım hafif T dendi 15 gün sonra tüp bebek başlicam sorun olur mu diye korkuyorum
Canım benim rahimde t şeklindeydi ve tüp bebek tedavine ameliyat olmadan geçtim doktorum ameliyatı çok önermedi rahmin doğal yapısı ile oynamanın daha tehlikeli olabileceğini ve birkere ameliyat olursam ikinciyide olmam gerektiğini söyledi Buda daha çok riskli dedi içini ferah tut t rahim gebeliğe engel değil sadece erken doğum ve düşük riskin var ki bu herkeste var sadece senin biraz daha dikkatli olman gerekecek zaten doktorun da bunu bilerek sana gerekli tedavi iğne ve takviyeler verecek ameliyat olmadan rahmini itransferden önce istediği gibi hazır hale getirecek. Biraz uzun yazdım evet ama ben bu konuda en az 3 ay araştırma yaptım ve İstanbulda gitmediğim profesör kalmadı ama hepsi dediğim gibi söyledi canım sende içini ferah tut beni bu konuda bilgilendiren olmadı herkes korkuttu hep ameliyat ol diye ama sen doktorlarını dinle sadece

Kızlar dun embrıyolarım çözuldu yarın transfer olcam eger bı aksılık olmzsa. Bugun sabah hastneden aradılar 4 tneydı suan hepsı orta derce ılerlıyor yarın da bakacaz ona gore senı ararız gelırsın dedıler . Orta derce deyınce bı tuhaf oldum kotu bısemı bu bılemedım
Zaten embriyologlarin bilgi vermesi kadar insanı yoran, endiselendiren bişey yok. Orta kalite demek istemişler sanırım. Orta kalitede 5.gunde anlaşılır aslinda🤷 Yarın belli olur.

Aa ile bb bc arasında sadece yüzde 3 başarı farki varmis. Kalite dedikleri görüntüde kalite. Genetiği bozuk olmasın yeterki. Birde rahimin durumu tabi
Joanne 11 arkadaşımız bu konuda bilgi vermişti , oyuzden çok takılma stres yapma kendine , buarada benim embriyolarda orta kalite , rabbim can versin inşaallah hepimizin yavrularına 🙏

Joanne 11 arkadaşımız bu konuda bilgi vermişti , oyuzden çok takılma stres yapma kendine , buarada benim embriyolarda orta kalite , rabbim can versin inşaallah hepimizin yavrularına 🙏
Bu sitede okumuştum bayanın 5aa ve 3ab embriyolarini genetige yollamışlar. Sadece 3ab olan sağlam çıkmış. 3ab ile hamile kalmis😊 Tek başına kaliteli olması yeterli degil. Hoş genetiği sağlam olanda tutmayabiliyor. Doktorum "her zaman bı sebep bulamayabiliyoruz" demişti. Kismet🤷

Canım ben seni başka bir konuda görmüştüm rahim hafif T şeklinde demişsin müdahale edildi mi çünkü bende aynı durumdayım hafif T dendi 15 gün sonra tüp bebek başlicam sorun olur mu diye korkuyorum
Müdahale edilmedi canım doktorum sorun olmayacağını söyledi transerin 5. Gündeyim

Kızlar 8. Gün kan tahlili yapsam çıkar mı sizce? Benim doktorum ısrarla 12. Günü bekle diyor ama beklemek çok zor 😔

Kızlar ben de bir şey merak ediyorum özellikle transfer olanlar doktorlarımız yere eğilmeyin tarzında bir şeyler belirtiler mi Bir de çikolata konusu çikolata yemeğin denildimi yabancı makalelerden Okuduğuma göre eğilmek pek iyi değil diyorlar çikolata için aynı şeyi söylüyorlar

Kızlar ben de bir şey merak ediyorum özellikle transfer olanlar doktorlarımız yere eğilmeyin tarzında bir şeyler belirtiler mi Bir de çikolata konusu çikolata yemeğin denildimi yabancı makalelerden Okuduğuma göre eğilmek pek iyi değil diyorlar çikolata için aynı şeyi söylüyorlar
Merhaba sevgili pinarcuk pinarcuk . Doktor bana günlük hayatına dönebilirsin hatta çalışabilirsin ama yorulmamak şartı ile demişti. Ama yememem gereken yiyecekler arasında çikolata vardı. Sebebini sormadım ama birkaç kişiden daha duydum çikolata meselesini.

Merhaba sevgili pinarcuk pinarcuk . Doktor bana günlük hayatına dönebilirsin hatta çalışabilirsin ama yorulmamak şartı ile demişti. Ama yememem gereken yiyecekler arasında çikolata vardı. Sebebini sormadım ama birkaç kişiden daha duydum çikolata meselesini.
Bende sadece maydanoz nane ve çiğ etler salam sosis sucuk kahve kola asıylıler vs d ııye bılıyrm ama merak ettım cok tşk ederım örnegın uzamadan camasır astınız bulaaık yıkadıbızmı yada yerden bısey aldınızmı paranoyak olucaz yakında 🤪

Back