Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

Yumurtalar için genetik test ilk defa duyuyorum. Nasıl birşey o? Acaba bahsettgnz sizin genetiğinze mi bakılcak karyotik analzi denıyor kandan bakılıyor sizin dediğinz yumurtadan mı bakılcak

Ah sorma aynen artık kafayı yiyeceğiz çamaşır asmadım. Ufak tefek bulaşık yıkadım. Yemeklerini yaptım. Yükseğe uzanmadım. Eğilip kalkma şu şekilde tarif edeyim, mesela buzdolabının alt çekmecelerine dizlerimi kırıp o şekilde ihtiyacımi karşıladım. Sadece elimi uzatmadım yani. Bilmiyorum ne kadar faydası oldu ya da olmadi.her ihtimale karşı ah kese yapmasaydım diyeceğim bir şey yapmadım. Sürekli yatmadım kan dolaşımı gerekliymiş ya bu dönemde. Bakalım cumartesi test günüm merakla bekliyorum aslında braz da korkuyla bekliyorum

Canım neyseki durumu değiştirmişsin .. Bir tüpte iki embriyo varsa sadece birini transfer etmek istiyorsak tüp çözdürüldüğünde diğer embriyo bozuluyor mu yani ya da boşa mı gidiyor ? Tekrar dondurulamıyor mu ?

Yaa cuma günü test yaptırayım o zaman çok heyecanlı ve sabırsızım
Bence yatırabilirsin canım, ama tabiki de karar senin. Dr.lar 5. Gün embriyosu için 10 yada 12. Gün test yapın diyorlar garanti olsun diye. Bu forum da 7. 8. Gün yaptıranlar ve olumlu sonuçlar alanlar var inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız

Çok sağol yaa Allah razı olsun kafam allak bullak olmuştu her kafadan bi ses çıkıyo üzüntüden düşünmekten uyuyamyodum geceleri.

benmde rahım dardı T selkı gıbı demıstı doktor uc ay once amlıyat oldm . Doktor cocuk olmaya engel degıl ama genede oladabılır dedı . Sadece erken doguma ve düşük yapmaya neden oluyormus.
Bana da aynısını dedi ameliyat olman şart değil ama olursan daha iyi olur dedi ama işte kim ister ki ameliyat olmayı

En iyisi sadece dümdüz yürüyelim

Benim bugun transferin 11.günü 10.günü negatif sonuç aldım kanda hala adet olmadım ilaçsız natürel dogal siklus olmuştum acaba nezaman olacam bugun günüm ama yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…