Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

Valla canım öyle oldu koca bir negatif görünce çok üzüldüm kısmet 8.günüm belki bir umut dedim ama hayal kırıklığı oldu

Bozma moralini lütfen, 17si demiş doktorun kanda görmek icin, idrar için o zaman erken değil mi zaten? Yok mu idrarda negatif olup kanda pozitif çıkan kimse? En kesin sonuç için gününde gidersin. Dua edelim
Bak daha 5 gün varmış testine elaikra arkadaşım , ben idrarda pozitifi görüp kanda negatif gören biri olarak , idrar testine asla güvenmiyorum , ben sevinçle gidip pozitif diye yıkılıp , yolda yürüyememiştim , inşaallah sen üzüntüyle gidip mutlulukla eve dönenlerden ol arkadaşım 5 gün var önünde bol dua et , çokça salavat ve esmaül hüsnadan zikirler çek , rabbim hayırlısıyla kucağını doldursun inşaallah dualarım seninle

Acele ettim farkındayım dayanamadım inşallah vardır Allah'ım isteyen herkese nasip etsin inşallah en kısa zamanda emeklerimizin karşılığını alırız hepimiz

Amin arkadaşım , ❤biz son güne kadar çabalayalım da rabbim vermezse o yine bizim hayrımızadır
Haklısın isyan etmek yakışmaz bizlere nasibimizde varsa olacak inşallah bide ilk deneme çok istiyorum olsun çevre baskısından bunaldım kimseye demedim tüp bebek tedavisi oldugumu aileler bilmiyor bilse devamlı ararlar dava çok üzülürüm diye düşündüm

En iyisini en güzelini düşünmüşün, olumsuz olunca onlara diyecek söz bulamıyorsun herkesin tutmusta sanki bir seninki tutmamış gibi oluyorsun özürlü kabahatli gibi hissediyorsun,ben hep öyle hissettim çünkü öyle hissettirildim , kayınvalidem bana sonuç sormak için arar , negatif derim bir sürü açıklama , sonra bana diğer torunlarını över onlardan bahseder , bizi önce Allah sonra bizden başka kimse anlamaz , rabbim ne çektiğimiz görüp biliyor , herşey onun iradesinde O (cc) ol diyecek olacak biz tevekkülü elden bırakmamaya çalışalım

Tek hamlede iğneyi hızlı şekilde sokmak gerekiyor. Ignenin ucu cok ince zaten canın yanmaz. Gonal f flakon içinden çözeltiyi tek seferde çek canım iğnenin ucu körelmesin yoksa acıtır zor girer

Evet canım haklısın Allah yardımcımız olsun inşallah en kısa zamanda yüzümüz elbet gülecek

Kaçıncı gün şuan varmı belirti falan canım üzülme hakkımızda hayırlsı olsun
4 eylül transfer günümdü bugün 8. Günüm valla hiç bir belirtim yok benim. Akşamları çok halsiz oluyorum bir iki saat sonra geçiyor başkada bi bişeyim yok kasıklarda ağrı da yok .. sen de var mı belirtiler canım

Benim regl gibi kanamam oldu. Önce kırmızı sonra kahverengiye döndü. Hemen doktorumu aradım Betahcg baktır dedı bana 8. Günde. Değerim iyi cıkınca düşük önleyici proluton diye bir iğne verdi ve coraspinİ bıraktırdı. Eğer çok yoğunsa doktorunuza bildirin.

Aynı gün olmuşuz seninle transfer canım bende ara ara kasık agrısı sık idrara çıkmak halsizlik 2 gündür mide bulantısı oluyo sabah sadece ama psikolojik olabilir ya ben ilaçta kullanmıyorum transfer sonra sadece omega kullandım natürel siklus yaptı benim doktorum

Bende de oluyo leke ama arada sarımtırak bazen beyaz

hemşire bana 8 saat arayla tam saatinde iç dedi ben öyle içiyorum 8.16.24 diye alarm kurdum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…