• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

Bu 3.cü tüp bebek canım , arada 1 de dondurulmuşlari denemişligim var , ilk tüp bebekte kimyasal oluştu , onun dışında ne doğal ne tedavi ile pozitif göremedim, bu kez dok. Degiştirdim yeni bir yer farklı tedavi hayırlısını diliyorum artık , yaş 38 , rabbim daha fazla aratmasın
Bu sefer güzel olsun inşallah. Rabbim en kısa zamanda hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin tüm bekleyenlere. Eylül ayı mutluluk getirsin, suraya hepimiz gebelik haberlerimizi yazalım paylaşalım ❤❤❤

Bu sefer güzel olsun inşallah. Rabbim en kısa zamanda hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin tüm bekleyenlere. Eylül ayı mutluluk getirsin, suraya hepimiz gebelik haberlerimizi yazalım paylaşalım ❤❤❤
Aminnn 🙏 inşaallah , diğer topiklere baktım da bugün , ne güzel arkadaşlar transfer tarihinden doğuma kadar yazışmış , hepsi mutlu (çok az daha imtihana devam edenler) inşaallah bizlerde öyle oluruz , acısı demek istemiyorum inşaallah hep tatlısıyla güzel telaşelerimizle birbirimize destek oluruz , 💞💞💞💞💞💞

Aminnn 🙏 inşaallah , diğer topiklere baktım da bugün , ne güzel arkadaşlar transfer tarihinden doğuma kadar yazışmış , hepsi mutlu (çok az daha imtihana devam edenler) inşaallah bizlerde öyle oluruz , acısı demek istemiyorum inşaallah hep tatlısıyla güzel telaşelerimizle birbirimize destek oluruz , 💞💞💞💞💞💞
Evet dimi ne kadar güzel. Görmeden bağ kuruyoruz. Birimizin gebelik haberi ile nasıl mutlu oluyoruz. Inşallah o kervana bu sefer bizde katilicaz ❤❤ bebeklerimizi hem karnimizda hem kucagimizdq büyütürken paylasicaz deneyimlerimizi

topiği açan arkadaşımızdan haberi olan varmı , bir
Evet dimi ne kadar güzel. Görmeden bağ kuruyoruz. Birimizin gebelik haberi ile nasıl mutlu oluyoruz. Inşallah o kervana bu sefer bizde katilicaz ❤❤ bebeklerimizi hem karnimizda hem kucagimizdq büyütürken paylasicaz deneyimlerimizi
❤❤❤ Rabbim o günleri en kısa zamanda göstersin 🙏🙏🙏🙏

Hisbulduk bi sorum olucak inşallah yardım bulabilirim ben ilk tüp bebek denemesinde negatif sonuç aldım ve bu nedenle daha iyi bir kliniğe başlamaya karar verdik ancak emriyolarimizi taşımamız gerekli çok heyecanliyim inşallah herşey yolunda gider
İnşaallah canım, rabbim pişman etmesin , herşeyi ile içinize sindirsin , daha önce böyle tedavi alan arkadaşlar deneyimlerini seninle paylaşacaklardır, dua edelim dualarımızı birbirimizden eksik etmeyelim , inşaallah sağ selamet kavuşalım bebişlerimize 🙏

Ben bu sabaha karşı rüyamda mavi giyinmiş bir erkek bebiş gördüm 🥰 tersine mi çakar bilemem ama çok güzeldi 😊😇 Normalde ben de eşim de kız bebek istiyoruz ama hayırlısı bakalım.
Hayır olsun insallah bakalım kız erkek sağlıklı olsun da bende çok seviyorum kız bebekleri ama Allah her şeyin hayırlısını versin öncelikle güzel haberler bekliyorum senden de kuzum 🥰🙏 Rabbim seni de sevindirsin insallah siz yapın da sıra bana gelsin bakalım çok şey öğreniyorum burda doktora gidip afallamak istemiyorum riskleri falan sağolsun herkes yardımcı 🥰

Merhaba kızlar ☺️ 8 Eylül de çift embriyo transferim oldu çok şükür inşallah sımsıkı tutunurlar bebişlerim😊 dünden beri kasıklarımda ve belimde ara ara ağrılarım oluyor doktorum progestan ı 4 e yükseltti sabah 2 ampul akşam 2 ampul çok korkuyorum 😔

Tüp bebek raporu sadece eğitim araştırma veya üniversite hastahanelerinden çıkartabiliyor, rapordaki amaç ilaçlar çok pahalı olduğu için devlet katkısından yararlanmak için ayrıca ozellerde de raporlu olanın ücreti ile raporsuz olanın ücreti aynı olmuyor, en azından benim ted. Gördüğüm hastahanede böyleydi, devlette tüp bebek tedavisi olan hastahaneye gittiginde belirtiyorsun , ben özelde tedavi olucam buraya sadece tüp bebek raporu almak için geldim dediğinde onlar senden gerekli evrakları istiyorlar çok az miktarda bir ödeme yapıp raporunuz çıkmış oluyor , umarım yardımcı olabilmişimdir , aklınıza takılan birşey olursa sorabilirsiniz 🤗

Merhaba kızlar ☺ 8 Eylül de çift embriyo transferim oldu çok şükür inşallah sımsıkı tutunurlar bebişlerim😊 dünden beri kasıklarımda ve belimde ara ara ağrılarım oluyor doktorum progestan ı 4 e yükseltti sabah 2 ampul akşam 2 ampul çok korkuyorum 😔
Maaşallah Tebareke Allah, rabbim nazarlardan korusun 😇 annelerine sımsıkı tutunsun hiç birakmasinlar❤ ayy maşallah ne güzel bir gün , rabbim sayımızı artırsın , daha çok pozitifler yaşatsın kucaklarimiz dolu dolu olsun 🙏🙏🙏🙏🙏

Hayır olsun insallah bakalım kız erkek sağlıklı olsun da bende çok seviyorum kız bebekleri ama Allah her şeyin hayırlısını versin öncelikle güzel haberler bekliyorum senden de kuzum 🥰🙏 Rabbim seni de sevindirsin insallah siz yapın da sıra bana gelsin bakalım çok şey öğreniyorum burda doktora gidip afallamak istemiyorum riskleri falan sağolsun herkes yardımcı 🥰
Hepimizin hakkında hayırlısı olur inşallah 🤲🙏

Maaşallah Tebareke Allah, rabbim nazarlardan korusun 😇 annelerine sımsıkı tutunsun hiç birakmasinlar❤ ayy maşallah ne güzel bir gün , rabbim sayımızı artırsın , daha çok pozitifler yaşatsın kucaklarimiz dolu dolu olsun 🙏🙏🙏🙏🙏
Amin canm inşallah 🥰 daha bugün 5. Gün evde test yapmamak için kendimi zor tutuyorum daha çok erken yanıltırsa moralim çok bozulur diye ☺️

Back