- 25 Mayıs 2020
- 4.351
- 2.799
- 83
- 28
- Konu Sahibi MuhendisYas
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Test yapmadan hızlı karar vermeKızlar Günaydın bugun transferimin 4.günü ve bende hiç belirti yok bazı yerlerde bisürü belirti yazmışlar ama benim şuan hiç belirtim yok normal hayatıma yavaştan geri bile döndüm tutmadı heralde benim çok üzgünüm ☹
Bugun kan bir daha ver degerın yükselirse hamilesinMerhaba kızlar ben 15 gün önce çatlatma iğnesi oldum
Dün akşamda kan verdim sonuç 7.40 çıktı sizce gebelik oluşur mu nasıl değer
Buda sabahki testim
Yarın vereceğim canım daha iyi yükselirBugun kan bir daha ver degerın yükselirse hamilesin
İnş yükselir cnm dualarım seninle Rabbım emeklerini boş çevirmesin ınsYarın vereceğim canım daha iyi yükselir
İnşallh canım benimBnmde pazartesi transfer olck inş Bi aksılık çıkmazsa ıkınıc denemem olck ıns bu sefer bnmle kalır
Sağol canım cümlemizinİnş yükselir cnm dualarım seninle Rabbım emeklerini boş çevirmesin ıns
Canım benimde bugün 6. Günüm kasıklarıma ve belime ara ara giren ağrılar dışında hiçbir belirtim yok kötü düşünmek yok inşallah bebişlerimiz bizimledirKızlar Günaydın bugun transferimin 4.günü ve bende hiç belirti yok bazı yerlerde bisürü belirti yazmışlar ama benim şuan hiç belirtim yok normal hayatıma yavaştan geri bile döndüm tutmadı heralde benim çok üzgünüm ☹
Adetle birlikte hapa başladım adetin 13.günü iğneye başladık ve fitilKizlar ben dondurulmus transfer icin adetimi bekliyorum. 4-5 gun sonra adet olacagim. Transfere kadar igne vs oluyor mu?
İnşallah canım iyi düşünelim iyi olsun biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi Allahın takdirine kalmış inşallah güzel haberlerimizi burada paylaşırızCanım benimde bugün 6. Günüm kasıklarıma ve belime ara ara giren ağrılar dışında hiçbir belirtim yok kötü düşünmek yok inşallah bebişlerimiz bizimledir
Ne güzel darısı başımıza...moralini yüksek tut benceKızlar benim de 3 eylülde transferim oldu. Dün beta hcg 22 çıktı nasıl sizce doktorum artışı izleyeceğiz dedi sevinmek için erken mi sizce
Amin.Rabbim hepimizin kucağını doldursun inşallah hayırlısıylaNe güzel darısı başımıza...moralini yüksek tut bence
Benim transferim oldu 11 Eylül de heyecanlı bekleyişimiz başladı
Anne aday adayı Transfer Tarihi Transfer oldu/ertelendi SonuçMuhendisYas @sz ask @Mucize02 @selanikgelini @Violett90 M Mersinliozlem @begonya37 @Mucizem33 @Plaiades Galaxyeliz61 @BenCigdem @Jonquil02 @laiyka @fionawoody N Naz29 @Uykuluprenses58 L Liyam23 @hayat2828 @uranus35 22 eylül @Nisanesintisi01
Aynıyız hadi bakalım...İnşallah rabbim dualarımız kabul ederBenim transferim oldu 11 Eylül de heyecanlı bekleyişimiz başladı
Merhaba normalde tıp açısından sorulması yasak dedi doktorumuz ama çok deneme anne yaşı sürekli devam eden olduysa son aşama da soruluyor dedi dizin ki de böyle süreçleri geçtiniz mi acaba sorduKızlar merhaba bişey danışmak istiyorum diğer grupta da sordum sizin de fikrinize ihtiyacım var. Transfere az kaldı. Doktor çift embriyo mu tek embriyomu olacak bana bıraktı. Siz olsanız tek mi çift mi isterdiniz?
Benim de ismim olmasa da adet olmak üzere üçüncü günü gel dedi iğnelere başlayacağım nasip kısmet rabbime kalmış gerisi hepimizin Allah yardımcısı olsun
Anne aday adayı Transfer Tarihi Transfer oldu/ertelendi SonuçMuhendisYas @sz ask @Mucize02 @selanikgelini @Violett90 M Mersinliozlem @begonya37 @Mucizem33 @Plaiades Galaxyeliz61 @BenCigdem @Jonquil02 @laiyka @fionawoody N Naz29 @Uykuluprenses58 L Liyam23 @hayat2828 @uranus35 22 eylül @Nisanesintisi01