• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

Merhaba kızlar ben 15 gün önce çatlatma iğnesi oldum
Dün akşamda kan verdim sonuç 7.40 çıktı sizce gebelik oluşur mu nasıl değer
Buda sabahki testim

Eklentiler

• 550C4977-A48E-450F-B116-83B52BFA743D.jpeg
    550C4977-A48E-450F-B116-83B52BFA743D.jpeg
    141,2 KB · Görüntüleme: 39
Kızlar Günaydın bugun transferimin 4.günü ve bende hiç belirti yok bazı yerlerde bisürü belirti yazmışlar ama benim şuan hiç belirtim yok normal hayatıma yavaştan geri bile döndüm tutmadı heralde benim çok üzgünüm ☹
Canım benimde bugün 6. Günüm kasıklarıma ve belime ara ara giren ağrılar dışında hiçbir belirtim yok kötü düşünmek yok inşallah bebişlerimiz bizimledir

Kizlar transfer hazirligindayim bugun estorfemin 6.gunu sabah peceteye silince pembe lekelenme geldi şimdi yok normal mi bu sizlerde oldu mu

Canım benimde bugün 6. Günüm kasıklarıma ve belime ara ara giren ağrılar dışında hiçbir belirtim yok kötü düşünmek yok inşallah bebişlerimiz bizimledir
İnşallah canım iyi düşünelim iyi olsun biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi Allahın takdirine kalmış inşallah güzel haberlerimizi burada paylaşırız

Kızlar benim de 3 eylülde transferim oldu. Dün beta hcg 22 çıktı nasıl sizce doktorum artışı izleyeceğiz dedi sevinmek için erken mi sizce

Kızlar merhaba bişey danışmak istiyorum diğer grupta da sordum sizin de fikrinize ihtiyacım var. Transfere az kaldı. Doktor çift embriyo mu tek embriyomu olacak bana bıraktı. Siz olsanız tek mi çift mi isterdiniz?
Merhaba normalde tıp açısından sorulması yasak dedi doktorumuz ama çok deneme anne yaşı sürekli devam eden olduysa son aşama da soruluyor dedi dizin ki de böyle süreçleri geçtiniz mi acaba sordu

Benim de ismim olmasa da adet olmak üzere üçüncü günü gel dedi iğnelere başlayacağım nasip kısmet rabbime kalmış gerisi hepimizin Allah yardımcısı olsun

Yarın yumurta toplama olacak benim, karnım resmen patlamak üzere. Yaptığımız bu iğneler afedersiniz kabız yaparmı, ben şiştim sanki 😔

Back