- Konu Sahibi MuhendisYas
Aminn canım benim inşallahBenimki öyle bir lekelenme değil Kanamaydı ama o lekelenme genelde oluyor. Hep yazıyorlar. O yuzden panik olmamak, pozitif düşünmek lazım. Sımsıkı tutunur inşallah hepimizin bebişleri.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aminn canım benim inşallahBenimki öyle bir lekelenme değil Kanamaydı ama o lekelenme genelde oluyor. Hep yazıyorlar. O yuzden panik olmamak, pozitif düşünmek lazım. Sımsıkı tutunur inşallah hepimizin bebişleri.
İnşallah tutunmuştur bebişin sıkı sıkı canım. Hiç stres yapma kaçıncı günün?Aminn canım benim inşallah
8.günüm canımİnşallah tutunmuştur bebişin sıkı sıkı canım. Hiç stres yapma kaçıncı günün?
Maşallah çok az kalmış teste. Allah nasip etmiştir inşallah canım8.günüm canım
Olmazsın inşallah canım. Güzel haberlerini bekliyoruz.İnsallah canım adetimde geldi pazartesi günü yada salı adet olmazsam perşembe günü test günüm
İnşaallahOlmazsın inşallah canım. Güzel haberlerini bekliyoruz.
Teşekkür ederim az kahverengi lekelenme oldu bugün şimdi yok gibi karın ağrısıda azaldı hayır olur inşallahBenim regl gibi kanamam oldu. Önce kırmızı sonra kahverengiye döndü. Hemen doktorumu aradım Betahcg baktır dedı bana 8. Günde. Değerim iyi cıkınca düşük önleyici proluton diye bir iğne verdi ve coraspinİ bıraktırdı. Eğer çok yoğunsa doktorunuza bildirin.
Benim de öyleydi 1.kaliteydi tutmayan yumurtalar,,dondurulmus dahil 4.de tuttu çok şükür inşallah sizde en kısa zamanda güzel haberi alirsiniz3.denememiz. Yumurtanın kromozomlarına bakılacak sanırım. Eşimde bakılmıştı ama bende bakılmadı hiç. Sorun hep azospermi görüldüğü için sanırım benden çok detaylı testler istememişlerdi. Doktor genetiğe bakacağız dedi ama embriyo için değil. Çünkü toplanan yumurtalarda döllenme oranının kısmen düşük olduğunu baksak iyi olacağını belirtti. İyi kalite diye bildiğimiz embriyolar dahi tutunamadı
Arkadaşlar tüp bebek icin rapor alınıyor sözünü çok duydum acaba bu konuda rapor alıp beni bilgilendirecek biri var mı nerden alınıyor neler yapılıyor rapor için herhangi bir şart var mı merak ediyorum
Tutunma olur umarım ya kaç gün oldu acaba...Teşekkür ederim az kahverengi lekelenme oldu bugün şimdi yok gibi karın ağrısıda azaldı hayır olur inşallah
İnşallah 11. Gündü bugünTutunma olur umarım ya kaç gün oldu acaba...
Evet canım çoğu kişide bulantı yapıyor tok karnına içmeye dikkat et.Alarm mantıklı ben de düzenli kullanayım bari. Esteofemin yan etkileri var mı yiyecekler benim midemi bulandırıyor canım hiçbişey çekmiyor esteofemden olabilir mi acaba ?
Hayırlı olsun inşallah Benimde bugün oldu Rabbim hayırlısını nasip etsinBenim de bugun transferim gerceklesti arkadaslar. Suan evde uzaniyorum. Ağır işler disinda hayatina devam et ama en azindan ilk bir hafta firsat buldukca uzan dedi doktorum, önceden test yapmayacağım diyorum ama bakalim sabredebilecek miyim
cnm ılk hapla basladım ben suan ıkı gundur ıgne vuruluyorum , uc gun daha vurulacam . Çarsamba transfer olacakKizlar ben dondurulmus transfer icin adetimi bekliyorum. 4-5 gun sonra adet olacagim. Transfere kadar igne vs oluyor mu?
Tutunma kanamasıdır inşallah canım .Teşekkür ederim az kahverengi lekelenme oldu bugün şimdi yok gibi karın ağrısıda azaldı hayır olur inşallah