• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

Benim regl gibi kanamam oldu. Önce kırmızı sonra kahverengiye döndü. Hemen doktorumu aradım Betahcg baktır dedı bana 8. Günde. Değerim iyi cıkınca düşük önleyici proluton diye bir iğne verdi ve coraspinİ bıraktırdı. Eğer çok yoğunsa doktorunuza bildirin.
Teşekkür ederim az kahverengi lekelenme oldu bugün şimdi yok gibi karın ağrısıda azaldı hayır olur inşallah 🤲

Kizlar transferden sonra nelere dikkat ettiniz neler yeyip ictini. Özellikle dikkat etmem gerkeken birsey var mı, transfer olanlardan tavsiyeler alabilirim 😊

3.denememiz. Yumurtanın kromozomlarına bakılacak sanırım. Eşimde bakılmıştı ama bende bakılmadı hiç. Sorun hep azospermi görüldüğü için sanırım benden çok detaylı testler istememişlerdi. Doktor genetiğe bakacağız dedi ama embriyo için değil. Çünkü toplanan yumurtalarda döllenme oranının kısmen düşük olduğunu baksak iyi olacağını belirtti. İyi kalite diye bildiğimiz embriyolar dahi tutunamadı 😏
Benim de öyleydi 1.kaliteydi tutmayan yumurtalar,,dondurulmus dahil 4.de tuttu çok şükür inşallah sizde en kısa zamanda güzel haberi alirsiniz

Arkadaşlar tüp bebek icin rapor alınıyor sözünü çok duydum acaba bu konuda rapor alıp beni bilgilendirecek biri var mı nerden alınıyor neler yapılıyor rapor için herhangi bir şart var mı merak ediyorum

Merhaba.raporu tüp bebek yapan devlet hastanelerinden yada universite hastanelerinden cikarbilirsiniz.Bulundugunuz yere yakin hastanlerin web sitesinde gerekli sartlar ve istenen evraklar yazıyor.

Benim de bugun transferim gerceklesti arkadaslar. Suan evde uzaniyorum. Ağır işler disinda hayatina devam et ama en azindan ilk bir hafta firsat buldukca uzan dedi doktorum, önceden test yapmayacağım diyorum ama bakalim sabredebilecek miyim 😁🤤
Hayırlı olsun inşallah Benimde bugün oldu Rabbim hayırlısını nasip etsin

Kizlar ben dondurulmus transfer icin adetimi bekliyorum. 4-5 gun sonra adet olacagim. Transfere kadar igne vs oluyor mu?

Kızlar Günaydın bugun transferimin 4.günü ve bende hiç belirti yok bazı yerlerde bisürü belirti yazmışlar ama benim şuan hiç belirtim yok normal hayatıma yavaştan geri bile döndüm tutmadı heralde benim çok üzgünüm ☹️

Back