• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

Amin canm inşallah 🥰 daha bugün 5. Gün evde test yapmamak için kendimi zor tutuyorum daha çok erken yanıltırsa moralim çok bozulur diye ☺
Yapma canım hele 5.ci gün çok erken , negatif çıkacak boşu boşuna stres yapican kendine 😱 ne gerek var , şuan hamilesin 🐣🐣tadını keyfini çıkart , ama 3/4 gün sonra yap , 12.ci güne kadarda beklemek olmaz canım , insan yarılır 12 gün beklemek🙃🙃 tövbe Allah'ım 😂😂❤❤❤

Hanımlar bende bugün ilk gonalf iğnemi yaptım. Çok zor yaptım ilk başta girmiyor gibi oldu siz nasıl yaptınız. Birde ucunu komple sokuyorsunuz demi. Yaptım ama yanmaya başladı biraz yanlış mı yaptım acabaa

Kızlar bişey sormak istiyorum bu estrofemi bana günde üç kez iç dedi doktor. Ben saatlerine pek dikkat edemiyorum ya hep farklı saatlerde içiyorum. Sorun olur mu acaba? Siz Kaç saat Arayla içiyosunuz estrofem kullananlar,?

Hanımlar bende bugün ilk gonalf iğnemi yaptım. Çok zor yaptım ilk başta girmiyor gibi oldu siz nasıl yaptınız. Birde ucunu komple sokuyorsunuz demi. Yaptım ama yanmaya başladı biraz yanlış mı yaptım acabaa
Canım zamanla alışacaksın ben de asla kendime iğne yapamam diyodm. Bu arada iğnenin tamamı içeri girmesi lazımmış ilacın iyi emilmesi için. Ben sormuştum hemşireye.

Canım zamanla alışacaksın ben de asla kendime iğne yapamam diyodm. Bu arada iğnenin tamamı içeri girmesi lazımmış ilacın iyi emilmesi için. Ben sormuştum hemşireye.
Ilk başta iğne girmiyor gibi oldu yavaş yaptığım için sanırım sonra boşluk buldu gibi bir anda girdi. Hızlı sokmak lazımmış ıgneyi. Yarın daha kolay yaparım sanırım. Bide çok kastım kendimi onun da etkisi olabilir 🙄

Ignenin tam girmesi lazım canım .yakar hatta benim biraz kabarıyordu olabiliyor korkma

Kızlar bişey sormak istiyorum bu estrofemi bana günde üç kez iç dedi doktor. Ben saatlerine pek dikkat edemiyorum ya hep farklı saatlerde içiyorum. Sorun olur mu acaba? Siz Kaç saat Arayla içiyosunuz estrofem kullananlar,?
Alarm kur canım düzenli içmek önemli ben saat 8:00 - 12:00-18:00-22:00 de içiyorum hatta bulantı yaparsa 1 tanesini vajinadan kullanabilirsin demişti doktor

Alarm kur canım düzenli içmek önemli ben saat 8:00 - 12:00-18:00-22:00 de içiyorum hatta bulantı yaparsa 1 tanesini vajinadan kullanabilirsin demişti doktor
Alarm mantıklı ben de düzenli kullanayım bari. Esteofemin yan etkileri var mı yiyecekler benim midemi bulandırıyor canım hiçbişey çekmiyor esteofemden olabilir mi acaba ?

Ilk başta iğne girmiyor gibi oldu yavaş yaptığım için sanırım sonra boşluk buldu gibi bir anda girdi. Hızlı sokmak lazımmış ıgneyi. Yarın daha kolay yaparım sanırım. Bide çok kastım kendimi onun da etkisi olabilir 🙄
Böyle elinle makas alır gibi yap göbeğinden o kısma hafif eğimle açılı bi şekilde kolay giriyor

Benim bugun 8.günüm erken gebelik testi yaptım negatif çıktı 4 Eylül de transfer oldum 17 eylülde kan tahlili yap demişti doktorum 😑

Evet canim ilk tedavimden 5 yaşında kızım var
Allah bağışlasın 😇 ben daha önceki tüp Bebek tedavilerinde , normal gebelik testi ile idrarda bakip pozitifi görüp , 2 3 gün sonra kan tahlilinde negatif görüyordum ,ama erken gebelik testi falan değil , normal test kitlerinden , o yüzden idrar testinden çekinirim hep 😟

Benim bugun 8.günüm erken gebelik testi yaptım negatif çıktı 4 Eylül de transfer oldum 17 eylülde kan tahlili yap demişti doktorum 😑

Bozma moralini lütfen, 17si demiş doktorun kanda görmek icin, idrar için o zaman erken değil mi zaten? Yok mu idrarda negatif olup kanda pozitif çıkan kimse? En kesin sonuç için gününde gidersin. Dua edelim

Back