- Konu Sahibi MuhendisYas
-
Çok sevindim hayırlı olsun inşallahBen kabız oldum oda o kadar su içmeme ve sulu şeyler yememe rağmen ve birde yüksekten atladım bian bosluguma geldi çok stres yapmamak en temel şeymiş bunu öğrendim rabbim ol derse oluyor
Değerin kaç çıktı ki canımBenim prosgesteon seviyem transfere uygun olmadı o yüzden tarlusal başlayıp adetim bekleniyor ona göre yeniden estrafem. 2. Kez kullanıp adeti bekliyorum :-(
Ben kabız oldum oda o kadar su içmeme ve sulu şeyler yememe rağmen ve birde yüksekten atladım bian bosluguma geldi çok stres yapmamak en temel şeymiş bunu öğrendim rabbim ol derse oluyor
Kesinlikle çok şükür ki sonuc güzel oldu demek o ki Allah bize böyle nasip etti bilemeyizkızlar erkek infertilitesinden dolayı tüp yapan varmı aranızda
tabi ki soyleyecegimSağol canım benimrabbim tüm isteyenlerin kucağını doldursun gidersen beni söyle
hayırlı olur İnşaAllah. bir hafta sonra güzel haberini alalım. ne güzel kızın da varmış bakar sana MaşaAllah. bende aynı duruma gelince oğlum bakar diye umud e diyorum bakalımMerhaba hanımlar saat 15gibi transfer oldum embriyolarım doktorumun dediğine göre harikaymış çift 5. Gün embriyo su
1 saat yattım hastanede yarım saat lavaboya hiç çıkmadım zor dayandım..evdeyim kızımı çiğ köfte almaya yolladım ..yatıyorum tv karşısında ..kızım çok şanslı olduğumu söylüyor ona dua etmeliymişim...öyle işte..23 ü test günü ama 7. Gün yaparım ben dayanamam o güne kadar..içimde güzel hisler var umarım bu sefer doğru şeyleri hayal ediyorumdur...2gün hiçbişey yapmayacağım kararlıyım..
Ya inşallah ,bakar tabiki bir bardak su bile getirse faydalı ,benim kız 12yaşında teyzesi ellerinden öper...seninki kaç yaşında..hayırlı olur İnşaAllah. bir hafta sonra güzel haberini alalım. ne güzel kızın da varmış bakar sana MaşaAllah. bende aynı duruma gelince oğlum bakar diye umud e diyorum bakalım
MaşaAllah Allah-u teala bağışlasın canım. ne güzel. Rabbim güzel günlerini göstersin evlatlarımızın. beni oğlum 10 yaşında . ortaokula geçti. ama kız evlat kadar olmasada bakar kuzum gerektiğinde. 12 haftadır ayrıydık. bu gece yanımda olacak İnşaAllah. çok özledim kuzumuYa inşallah ,bakar tabiki bir bardak su bile getirse faydalı ,benim kız 12yaşında teyzesi ellerinden öper...seninki kaç yaşında..
Bu ay olacağim canım. Ohss oldum ben 2 ay ara verdik.maşallah sana inşallah güzel haberlerini verirsen daha mutlı olcam
cnm sağlıkla geçsin o günler
sende transfer oldunmu cnm
Allah hayırlısını versn inşallahBu ay olacağim canım. Ohss oldum ben 2 ay ara verdik.
Merhaba ben 4 Eylül de transfer oldum bugun 7.günüm varmı benım le aynı olan acaba
Merhaba varmı belirtin falan canımBende 4 Eylül transferiyim
Merhaba varmı belirtin falan canım
Bende 4 eylül de transfer oldum canım bugün erken gebelik yaptım sonuç negatif çıktıMerhaba ben 4 Eylül de transfer oldum bugun 7.günüm varmı benım le aynı olan acaba
Ben de hiç bir belirti yok arada gaz sancısı gibi bir ağrı giriyor o kadar :)Merhaba varmı belirtin falan canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?