• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

Ben de estrofem kullanıyorum günde 3 tane. İlaca başladığım günden beri ağlıyorum resmen aşırı duygusal biri oldum ilaçtan mı yoksa tedavi sürecinde sona yaklaştım ondan mıdır bilemedim. 🤷🏼‍♀️

ben gunde bır tane alıyorum ama yanlısmı alıyorum

Sağol canım, aslında kötü birşey demedi ama daha önceki aylarda çok daha iyiydi . Sanırım o da şaşırdı bu duruma. Stres mi yaptın acaba diyorum 🤔
Stres olabılır stresin yapmayacağı şey yok arkadaşın da dediği gibi öyle bir yumurta olur ki doktor tamam der sen canını sıkma çiğ badem ceviz fındık ye bir de kara çekirdekli üzüm bunu yediğim aylarda yumurta kalitem artıyor benden naçizane tavsiye evet ilaç alıyorsun ama ama. O çiğ badem var y mucize gibi bir şey benim favorimdir kendisi rahat 6 7 yiyorum ben Duygu0180 Duygu0180 da söylemiş zaten kuzum

Merhaba , benimde pazartesi yumurta toplama olacak. Ama 18 üstü 3 tane oluşmuştu dün kontrole gittiğimde. 19, 21 ve 25 dedi diğerleri küçüktü. Canım sıkıldı, doktor bile dedi düzenli kullanmadın mi iğneleri dedi. Halbuki tam saatinde yaptım. Her ay daha iyiydi , bu ay tup bebek yapılacak diye kastım kendimi galiba.
Sanki biraz olumsuz gibi konuştu doktor . Dün ve bugün kullandim ,oglen tekrar gonal f ve cetrotide kullanıcam, akşama da catlama iğnesi kullanacağım. Biraz daha etkisi olur mu diğer küçüklerin büyümesine acaba 🤔
Olur canım inşallah. Bende son kalan dozları bugun 12 de yaptım.. gece catlatma ıgnesı olacagım. Pazartesı toplanacak. Bende ohss oldum galıba. Doktor transferı ertrleyebıliriz dedı. Canım ona sıkıldı. Ama bakacaz pazartesı bır toplayalım duruma göre dedı

Benimde hiç stresim yok. İlk denemem ama ikinci üçüncü denemelere odaklandım. Hersey yolunda görünüyor ama tutacagina pek inanmıyorum. buda bı savunma şekli sanırım. Birde her adetle olmamasina alışınca insan tüp bebekle bile olacağına inanmiyor. Tedavi olan bı arkadaşim derdi "Sanki hastayımda tedavi oluyorum iyileşince bitecek hersey" Halbuki sonunda hamile kalmakta var. Hayırlısı olsun inşallah 🙏🥰
ya arkadasım tutacagına ınanmamak ne demek sen ınanmazsan evrene pozıtıf enerjı yaymaz burnunun dıregı sızlarcasına kadar ıstemezsen ne beklıyorsun sıhırlı degnekmı ..ınanacaksın ınanmak basarmanın %50 sıdır...

bende gunde uc kere alıyorum progestan ıgneyede dun basladım
bana hıc öyle sey söylemedı dr hatta bugun wp den asıstanına yazdım sızınle yazıstıkdan sonra gunde 1 devam dedı .dur bı daha sorayım
Niye herkeste farklı acaba🤔 Tabi benimki adetin 15 ine kadar böyle. Sonra crinone jele baslicam. Adetin 20.gunude transfer.

Niye herkeste farklı acaba🤔 Tabi benimki adetin 15 ine kadar böyle. Sonra crinone jele baslicam. Adetin 20.gunude transfer.
ben adetten kesılleı 1.5 yıl oldu farklıyız sarı akıntı vardı kokusuz estrofem yaparmıs öyle yazmıs asıstanı gunde 1 doz dedıgıne gore yas farkı ıle alakalı sanırım aman ne bıleıym bende anlamaıdm olmadı dr u degıstırıcem paramızla rezıl oldugumuz yetmıyor bırde moral gıdıyor .hıc söyle kafama göre dr bulamadım ya

ya arkadasım tutacagına ınanmamak ne demek sen ınanmazsan evrene pozıtıf enerjı yaymaz burnunun dıregı sızlarcasına kadar ıstemezsen ne beklıyorsun sıhırlı degnekmı ..ınanacaksın ınanmak basarmanın %50 sıdır...
Yok rahatım, mutluyum hiç bişey hissetmiyorum. Ama çok umitlenmekte iyi değil yıkım fazla oluyor. Sonucta tutmama ihtimalide oldukça yüksek. Olacagi varsa iyi dusunsende dusunmesende tutuyor.Kısmet

ben adetten kesılleı 1.5 yıl oldu farklıyız sarı akıntı vardı kokusuz estrofem yaparmıs öyle yazmıs asıstanı gunde 1 doz dedıgıne gore yas farkı ıle alakalı sanırım aman ne bıleıym bende anlamaıdm olmadı dr u degıstırıcem paramızla rezıl oldugumuz yetmıyor bırde moral gıdıyor .hıc söyle kafama göre dr bulamadım ya
Evet doğru doktoru bulmak önemli . Hayırlısı olsun hepimiz için🥰🙏

Yok rahatım, mutluyum hiç bişey hissetmiyorum. Ama çok umitlenmekte iyi değil yıkım fazla oluyor. Sonucta tutmama ihtimalide oldukça yüksek. Olacagi varsa iyi dusunsende dusunmesende tutuyor.Kısmet
hıc dusunme bosver gıtsın cogununda böyle olmus zaten bebegı bıde adamada yazık senın dusunce stresın ona gecıyor

nıye Jel kullanıyosunkı tahrişmi var anlamadım estrofem bende yag bezesı pul gıbı derıde dokulme yaptı ya
Progesteron jel tutunmayı sağlamak için.Asilamadada kullanmıştım. Hicte sevmiyorum o jeli kireç gibi birikiyor içerde🙄

Back