- 30 Nisan 2019
- 248
- 185
- 53
- 33
- Konu Sahibi MuhendisYas
-
- #7.381
Saglıklı olsun da gerisi gelir cnm ama insanda merak edyr yaErkek dedi banada. Onceki iki dusugumdede keseyi gordugunde tahminini soylemisti. Dogrudur degildir bilemem neticede bilimsel bir kanitlanmisligi yok tamamen tecrubeye dayali bir teoriymis onlarinki. Zaten bence 15 haftadan baya once doktorlar anliyor cinsiyeti ama yanilma payindan dolayi soylemiyolar. Falanca doktor kiz dedi erkek cikti muhabbeti olmasin diye.
Amınc nm herkesin evladını ınsAmin canım rabbim sağlıklı ömür versin
Ben senin ogrenmıssıdr dıye tahmın edyrum cnm kac haftalıksınAaa çok şaşkınım cinsiyetleri öğrenen arkadaşlar hayırlı olsun...benimkiler ikiz ayın 24 de perinatolog ile randevum var o bi Şey görebilir mi acaba çok sevinirdim ya...
Ben msj görmedim 13 haftalık olduk diyelim salı günü sorcam doktoruma ne görebilirseniz söyleyin lütfen çatlıyoruz meraktan..Ben senin ogrenmıssıdr dıye tahmın edyrum cnm kac haftalıksın
Çok geçmiş olsun canım insallah hafif atlatırsınCovid oldum canım çıkamıyorum yapmam artık
Inşallah canım Allah razı olsunÇok geçmiş olsun canım insallah hafif atlatırsın
Çarsamba gunu yaptirdim canim. 11+6 ciktim o gun usg de. Bugunde sonuclari gosterdim dusuk risk cikti cok sukur ek teste gerek yok dedi. 11-13 arasi yapiyolarKizlar ikili tarama yaptıran var mı. Kacinci haftada yaptırdınız
Geçmiş olsun rabbim şifa versin ..nasılsınız şuanCovid oldum canım çıkamıyorum yapmam artık
Gecmis olsun insallah hemen atlatirsin. Bende covidden korkuyorumCovid oldum canım çıkamıyorum yapmam artık
Bende 12+3 de pazartesu yaptirmayi düşünüyorum cnm. 13. Hafta oluyor inşallah sorun olmazÇarsamba gunu yaptirdim canim. 11+6 ciktim o gun usg de. Bugunde sonuclari gosterdim dusuk risk cikti cok sukur ek teste gerek yok dedi. 11-13 arasi yapiyolar
Ben acilde sormustum onu. 12+3 olunca 13. Hafta mi demeliyiz diye hayir 12 olarak kabul ediyrz dedi. Netteki videolardada tam tersi aklim karisti iyice. Bence sorun olmaz tarama sonuc kagidinda da 11+5 hafta yaziyodu benim gebelik yasima. 1 gunde onlar geri atmis. Net oturtamadik haftayi zaten 2-3 gun ileri geri oynuyorBende 12+3 de pazartesu yaptirmayi düşünüyorum cnm. 13. Hafta oluyor inşallah sorun olmaz
Teşekkür ederim giderek ağırlaşıyor gibiGeçmiş olsun rabbim şifa versin ..nasılsınız şuan
Amin inşallah çok dikkat edinGecmis olsun insallah hemen atlatirsin. Bende covidden korkuyorum
bilmiyordum cnm nette dediğin gibi 12+0 /12+6 13. Hafta kabul ediliyor. Inşallah sorun çıkmaz sağlıkla alırız kucağımiza.Ben acilde sormustum onu. 12+3 olunca 13. Hafta mi demeliyiz diye hayir 12 olarak kabul ediyrz dedi. Netteki videolardada tam tersi aklim karisti iyice. Bence sorun olmaz tarama sonuc kagidinda da 11+5 hafta yaziyodu benim gebelik yasima. 1 gunde onlar geri atmis. Net oturtamadik haftayi zaten 2-3 gun ileri geri oynuyor
İnsallah Canim. Suan bende 12+1 deyim ama doktorum konusurken 12.haftadasin diyor. Bu is epey karisik sanirim bitirilen, doldurulan haftayi kabul ediyolar başlanilani degil. Gün hesabina gectim bendebilmiyordum cnm nette dediğin gibi 12+0 /12+6 13. Hafta kabul ediliyor. Inşallah sorun çıkmaz sağlıkla alırız kucağımiza.
Bende cemil hocanın hastasıyımCemil Kaya Ankara’dayim. Ikizlere hamileyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?