- Konu Sahibi MuhendisYas
-
Yaa aynıyız benimde dün oldu transferim ve 5. Gün embriyosu. bende çok heyecanlıyımmDün transferim oldu 5.gün embriyosu doktor 12.güne kan testi verdi okadar çok nasıl beklicem bilmiyorum günler geçmiyor
maşallah sana inşallah güzel haberlerini verirsen daha mutlı olcamTeşekkür ederim dün transferden sonra yarım saat dinlendim ve sonra eve geldim şimdi de yatıyorum. Kabızlık dışında herhangi bir sağlık sorunum yok şimdilik
cnm sağlıkla geçsin o günlerDün transferim oldu 5.gün embriyosu doktor 12.güne kan testi verdi okadar çok nasıl beklicem bilmiyorum günler geçmiyor
sende transfer oldunmu cnmBizim erkek infeti
bizim de erkek infertilitesi, 2 milyon sayi morfoloji bazen 0 bazen 1 .
Maşallah canım hayırlısı olsun bence çok iyi bir değer çift embriyomuKızlar 9. Gün 115.80 cikti değerim nasıl sizce
Şimdi paylaşımları okudum , 6. Günde çizgiyi görmüşsün umudum daha da azaldıKızlar 9. Gün 115.80 cikti değerim nasıl sizce
Anladım kuzum teşekkürlerHemşireler numara veriyor ordan irtibata geçiliyor ama çok ihtiyaç olmuyor detaylı anlatıyorlar ne yapman gerektiği neler olabileceği.
Sabahları ac karnına ılık su iç kuzum kabızlıgına baya faydası olacaktır ben kabızlıktan bir tek çekiniyorum hani su tüketeceğim başka çare yokTeşekkür ederim dün transferden sonra yarım saat dinlendim ve sonra eve geldim şimdi de yatıyorum. Kabızlık dışında herhangi bir sağlık sorunum yok şimdilik
Masallah masallah hemşerime darısı isteyen herkese olsun bence baya iyi 9.yüne göre erhan bey işi biliyor tamam benim doktor da oKızlar 9. Gün 115.80 cikti değerim nasıl sizce
Şimdi paylaşımları okudum , 6. Günde çizgiyi görmüşsün umudum daha da azaldı
Teşekkür EderimMaşallah canım hayırlısı olsun bence çok iyi bir değer çift embriyomu
O belli olmuyor canım 5. Günde de çift çizgi gören var ama benim negatif ti. 8 'de negatifi görüp sonuç pozitif olanda oluyor moral en önemli şey hep pozitif düşünŞimdi paylaşımları okudum , 6. Günde çizgiyi görmüşsün umudum daha da azaldı
Tüp bebekte sperm çok olduğundan rahat seçiyorlar.Sıkıntı olmuyor pekmorfoloji bazen 1 bazen 0
ileri hız 0 ama yavaş hareketli %30
sayımızda 12-15 milyon arası değişiyor
Tüp bebekte sperm çok olduğundan rahat seçiyorlar.Sıkıntı olmuyor pek
Masallah masallah hemşerime darısı isteyen herkese olsun bence baya iyi 9.yüne göre erhan bey işi biliyor tamam benim doktor da oolsun isterim
Sabahları ac karnına ılık su iç kuzum kabızlıgına baya faydası olacaktır ben kabızlıktan bir tek çekiniyorum hani su tüketeceğim başka çare yok
Bol bol su içiyorum aslında ama birazda stresten oluyo galiba canım. Doktorun önerdiği şuruptan içtim biraz iyi geldi bugünSabahları ac karnına ılık su iç kuzum kabızlıgına baya faydası olacaktır ben kabızlıktan bir tek çekiniyorum hani su tüketeceğim başka çare yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?