Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

Anladım kuzum eşten kaynaklı benim infetilite durumu insallah benden de istemez ben anestezisiz çekildim smear testi de 1,5 yıl oldu temiz çıkmıştı ama ona da kendi karar verecek öyleyse kuzum

Evet senin surecte cok sikintili ilerledi. Benim aklima da sokma simdi. Beta ilerleyen zamanda yuzde 60 ve uzeri katlamiyomus daha az katlamaya basliyomus. Hic kafayi bulandirmamak lazim belkide. Olumsuzlukladan korka korka uzerimize cekmeyelim onlari. Hersey olacagina varir

Arkadaşlar İlaç rapor süresi 1 ay ya onu nasıl tedaviye denk getiriyorsunuz.Doktor o ay tedaviye baslamazsa ne olacak. Yada adet tarihi uymazsa.
Oyle bisey mi var. Benim ilk raporu cikarttiktan snra tedavim iptal edildi iki ay ara verdik yine ayni raporla devam ettim

Ah nasıl haklısın! Gitmedim bugün, gitmeyeceğim. Eşim de yanımda değil, gittikçe zor oluyor. Kendi kendime kuruyorum bazen. Neyse kendime puzzle dan sonra yeni bir uğraş buldum. Şunu yapacağım tablo olarak, baya zaman alıyor.

An
24 kuzum ama ileri hareket çok çok dusuk bizde yavaş hareketli de 0
Sperm sayısı normal yolla hamile kalman için yeterli canım, sperm sayısı çok az olduğunda morfoloji bakılamıyor genelde. Benim sana nacizane tavsiyem, morfolojinin yanı sıra SPERM DNA HASAR testi yaptırmanız spermin dna sı bozuk ise yumurtaya ulaşsa bile dölleyemiyor. DNA HASARI yüksek ise antioksidan tedavisi ile düşüyor. Morfolojinin tüp bebek de çok onemli olduğunu düşünmüyorum çünkü mikroenjeksiyon ile en düzgün spermler seçiliyor.

Canım sıkıntı yapma ben midenin sesinden uyuyamıyordum bazen aç karnına kayısı ye zeytinyağına ekmek batırıp ye. Çok şükür ben bunları yapıp hiç kabız olmadım
Sağol canım ama kabız olmayı doktorlar ıkınmaktan dolayı diyorlar galiba olmayın diye

Oyle bisey mi var. Benim ilk raporu cikarttiktan snra tedavim iptal edildi iki ay ara verdik yine ayni raporla devam ettim
İlaclarda yine indirim oldumu yani. Acaba reçete tarihimi uzun tuttular. İlaç raporu bir ay bir ay dolduktan sonra devlet karşılamıyor diye biliyorum.Bu arada ikinci aşılamayı yaptırmak zorundaymisim sordumda Tüp bebek tutmamış aşılama istiyorlar garip gerçekten.Bu adetle direk aşılmaya basliycam

Beni de cumartesi icin kese görmeye çağırdılar bulantilarim basladi bugun cok erken degil mi sen nasilsin canim
Beni de haftaya çarşamba çağırdı ben de hiçbir belirti yok sadece çok az koku hassasiyeti var o da yok denecek kadar az.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…