Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

Süper o zaman. İns öyledir. Kimbilir hızlıca siviyimi bastılar ne yaptılar.

Kızlar merhaba yeni katıldım aranıza bugün transfer oldum. Ama acayip bir derdim var dün gece başlayıp hala şiddetle devam eden bir gaz problemim var midem fokur fokur söylemesi ayıp ve sesle hareket ediyor. Daha bugün kondu embriyo sarsıntılar rahmi etkiler mi tutunmasını engeller mi? Zorlamamya çalışıyorum ama bütün gün böyleydi kafayı yicem benzer problem yaşayan var mı ?

Hayi
Hayirli olsun canim. Hosgeldin insallah guzel haberlerinide yazarsin. Endiselenme ayni problemleri hep yasadik. Kabiz olmamaya dikkat et onun onlemini al simdiden gerek incir kayisi gerekse zeytinyagi tuketmende fayda var cunku bu siskinligin pesinden kabizlik geliyor.

Her günümüze başka bi takıntı canım. Ben de haftaya gidicem tekrar kontrole ama taktım beta ne durumda diye
Ay onu sorma gecen dusuk yaptigimdaki degerlere baktim e nabizdan odur budur aklimda benimde. Ozaman 2000 olmus deger 2 hafta snra tekrar bakmislar sadece 4000 kusur olmus ve bir hafta snra kalbi durmustu. Muhtemelen ozamandan anlamis doktor biseylerin ters gittigini 2 haftada sadece 2 ye katlamis deger. Gercekten surekli kiyaslama yapmak istemiyorum ama ihtimalleri eleyemiyorum ne yaparsam aklimin bir kosesinde yer aliyolar bunu nasil asacam hic bir fikrim yok. Tam anlamiyla sevinmek istiyorum ama korku engek oluyor buna

Öyle canım. Benim de benek görünene dek doktorum sürekli kimyasal kimyasal dediği için bebeği görüp kalp atışını duyunca sevinemedim, donup kaldım. Öyle şartlanmıştım ki kese dahi görmeyeceğime, kesenin boş kalacağına. Şimdi iyi gitse bile hep bi olumsuzluk bekliyorum nedense. Kafamı toparlasam da olmuyor. Yarın kan versem mi diye dönüp duruyor kafamda En son geçen salı vermiştim

Teşekkü
teşekkür ederim. Benim canımı sıkan karın içi basıncın olmaması diyorlar ya ondan... bu ikinci transferim korkuyorum ne yalan söyleyim

canım kalbin ne kadar güzel! Koruyucu ailelik, kalbi ailelik ne şahane şeyler sana anlatamam. benim ailemde var. 8 başarısız tüp bebek denemesi sonrası ailemize evlat edinme yoluyla bir minik katıldı. 1 aylık bile değildi geldiğinde. minicikti. 2 yaşını geçti bile şimdi. hayatımızın anlamı resmen. duramıyoruz görmeden. ve genetik olarak ailemizden olsaydı da yine ancak bu kadar severdik. iyi ki geldi hayatımıza diyoruz. biyolojik ailelik, kalbi ailelik bunlar hiç farketmez. kalbin sevgi dolu olsun yeter. şahane bir karar, tebrik ederim

Günaydın Kızlar, ben dayanamadım sabah test yaptım ve kocaman bir pozitif şimdi kan vereceğim, inşallah Allah tamamına erdirir ve tüm bekleyen anniş adaylarının yüzünü güldürür
Aynı gün transfer olmuştuk canım bende dün kan testi verdim 8. Gün 241 çıktı çok şükür hayırlı olsun sanada çok sevindim B bcingoz

Hiç okunmayı denedinmi arkadaşım sübyan da olabilirsin. Ne biliyim pes etme birazda bunları dene. Hatta hacamat yaptır oda iyi. Ben transfer öncesi çok yaptırdım. Başımdan bile. Okadar rahatlatıyor ki. Şifa nın nerden geleceği hiç belli olmaz.

Kızlar doktorun ki.benim geride embriyom bile yok hemen adetinle gel.baslayalim demesi ne kadar normal.? Bence anormal bir durum üzerimizden daha psikolojik ve fizyolojik etkilerini bile atamamisiz kâh kimyasal yaşamışız kah hiç olmamış varsayalım bence anormal bir durum ... Önce eslerimizde sorun varsa bunu nasıl az da olsa düzeltebiliriz diye birşeyler yapmamız lazım sonra bismillah deyip başlamamız lazım . Rabbim inşallah bundan sonrakinde bana da o sevinci doyasıya yaşamayı nasip eder çünkü hem benim hemde eşimin kursağında kaldı ...

2. Günü ya da en geç 3. Günü gitmelisin. Zaten muhtemelen onlar tekrar sana kan tahlili yapacaklardır. Benin öyle olmuştu yabi bütün hormonlarima tekrar baktılar eşimden sperm örneği aldılar. Bende 1.5 sene olmuştum rahim filmi cektireli ama benden istemedi. Güzel çekilmiş bir film dedi. Sizdeki infertilite sebebine göre de değerlendirebilir durumları yaşa göre falan belki

Arkadaşlar İlaç rapor süresi 1 ay ya onu nasıl tedaviye denk getiriyorsunuz.Doktor o ay tedaviye baslamazsa ne olacak. Yada adet tarihi uymazsa.

Canım sıkıntı yapma ben midenin sesinden uyuyamıyordum bazen aç karnına kayısı ye zeytinyağına ekmek batırıp ye. Çok şükür ben bunları yapıp hiç kabız olmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…