Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

Çok zor yaşadıkların çok üzüldüm artık vucudun kaldıramam bu yaşadıklarını ne yazıkki doktorlara güvenmek zorunda kalıp güvenememek gerçekten maddi boyutunda daha çok maneviyatımızı darmadağın eden bir durum keşke ben tüp bebek sürecine başlamadan burasını keşfetseymişim Burdan gerçekten çok şey öğrendim az bi araştırmayla iyi sandığım doktora teslim olmazdım daha çok sorgularım araştırırdım

Allah kolaylaştırsın işinizi Allahtan umut kesilmez içimizi ferah tütün biliyorum çok zor bir süreç ama birbirinize destek verin mutlaka zamanı gelince olacaktır güzel düşünün bol.bol dua edin

L Liyam23 D Desire23 FDNDNR çok üzüldüm içime ata ata en çok bana koyan ben profesör diye güvendim özel diye dedik yeter ki ihmal olmasın niye kandırdı bizi aşılama bile olmuyormuş ki sadece benim yumurtalarimla olacak şey değil ki . Sonra adam zerre kadar ilgilenmedi ben yine ters düşmek istemedim çünkü burada başka doktor yok yarın esim tedavu olsa yine ona işimiz düşecek vs ... Eşimin spermlerindeki sıkıntıyı biliyorsun biz doktor değiliz ki bir umutla güveniyoruz şimdi eşimi tedavi ettiricem iyi bir üroloji doktoru bulup üzgünüm niye mi ? Sizi sadece işleri bitene dek bir mali kaynak olarak görüyorlar sonrası umurlarinda bile değil ve adam bana diyor ki istersen gel bu adetinle başlayalım ...odadan aglarayak çıktım hemşire peşimden geldi ve dedi asla ama asla eşini tedavi ettirmeden gelip ikinciye başlama önce esin tedavi olsun sana yazıktır günahtır vs Allah ondan razı olsun .

Eşin tedavi olsun canım o arada zaman gecer kendini toparlarsın daha güçlü olursun hep umutlu pozitif ol eşinde öyle doktor bana öyle demişti.

Kizlar tup bebekte gebelik nasil hesaplaniyor benim transferim 30 eyluldeydi ayni zamanda o gun adet tarihim nasil hesapliycam

Rahim vajina girisinden epey yukardadir elinle ulasamazsin bence o rahim kalinlasmasi degildi.

Canım çok geçmiş olsun , bu kadar yıpratma kendini . Sadece kendine zarar vermiş olursun. Biraz toparlanip , daha sağlıklı bir şekilde devam edersin . Ne istersen Allahtan işte, duanı eksik etme

Canım anlattıklarına çok üzüldüm. Senden tek ricam sakın ama sakın içine atma. Bir arkadaşınla dertleş. Veya en güzeli aslında bir psikologla bir kaç seans dene derim. Ben bu sebeplerden değil ama evlenmeden önce çok ciddi stresli sıkıntılı uzun bir dönem atlattım. İçime attım. Tüm stres vücudumuzda patlıyor inan bana. Önce strese dayalı mide ülseri teşhisi kondu. Aylarca tedavi gördüm. Yiyemedim,içemedim,uyuyamadım. Erken teşhisti neyseki. Ağır bir tedaviyle kurtuldum. Ama hala biraz bişeye üzülsem, kızsam, stres olsam midem hemen ben burdayım diyor. Çünkü kurtulsan da ülser midede iz bırakıyormuş. Üstüne yine o dönemde strese dayalı ürtiker (kurdeşen) oldum. O en korkuncuydu. Tüm vücudumda bir anda çıkan Kırmızı kabarık tuhaf izler, kendimi duvarlara sürtmek isteyecek kadar aşırı kaşıntı, kalıdıkça yayılması,en son yüzümde göz altlarıma kadar yayılmıştı. Her sabah aynaya baktığımda yüzüm kıpkırmızıydı ve göz altlarımdaki tüm kılcal damarları tek tek seçebiliyordum. Çok çok hafifledi. Ama biraz strese bakıyor patlamak için. Tüm bunları psikologla atlattım. Bu anlattığın bir an önce çıkma isteği, bayılma vs de stresten. Çarpıntı geçirmişsin. Tamamen psikolojik. Kafanı ve güzel kalbini acilen rahatlatman lazım. Kimsen yoksa seni anlayacak, mutlaka bir psikologa git. Ama kredi çektik vs demişsin. Durumun yoksa bizimle dertleş. Sakın içinde tutma, stresin vücudunda nerelere zarar verebileceğini bilemiyorsun. Çocuğunuz olur veya olmaz. Mutluluğunu çocuğa şartlama. Sen de eşin de bu hayatta teksiniz. Aileleriniz için ve birbiriniz için eminim çok önemlisiniz. Bu bir süreç. Geçecek. Bunu birlikte atlatıp eminim çok mutlu olacaksınız. Doktor değiştirim derim. İlla o şehirde olması gerekmiyor tüp bebek doktorunun. Yakın şehirlerde veya İstanbul’da vs düşğnün. Ben de İstanbul’da yaşamıyorum. Gittim, transferi oldum döndüm. Önce kendinizi toparlayın.

Ah canim ayni seyleri yasamisiz. Bizede yaptilar aynisini bosuna 2 aslima. O kadar sinirleniyorum ki umursamaz doktorlara bu yuzden her konuya yaziyorum tedaviye baslamadan farkli gorusler alin esinizde farkli doktorlara gitsin gerek ozel gerek fakulte mutlaka her iki tarafin da yorumunu almak lazim. Esimin ileri hareketlisi 0di iyi bir urolog bulduk varikosel vardi ameliyat yapti 6-8ay snra yuzde 20 kadar yukseldi ileri hareketlisi.

Kizlar tup bebekte gebelik nasil hesaplaniyor benim transferim 30 eyluldeydi ayni zamanda o gun adet tarihim nasil hesapliycam
Canım doktora gittiğinde bebeğin ölçümlerine göre sana tam zamanı söyler. Bu adet vsye göre ölçümlerle bebeğin ölçümleri çoğunlukla tutmuyor.arada 1 hafta 10 gün falan oynayabiliyormuş.

Evt cnaim adet gunumde transfer oldum netten hesapladim 4 hafta 3 gunluk icin cikyir transfere gore blastokist secince dogru mu ki
30 eylulde 4 hafta olmuyorda aklim karisti tranafer oldugunda adetli degildin tabi dimi son adet gordugun tarih neydi. Dondurulmus transfer mi

Allah razı olsun ... Ne güzel yazmışsınız çok teşekkür ederim çok çok sağolasın inşallah duzelicem zaten bu zamana dek bende biseyleri göğüsleye göğüsleye bu hale geldim kimsem yok anneme içimi dokemem annem zaten bizi yetim büyüttü babamı çok küçük yaşta kaybettik eşime içimi dokemem çünkü ben daha güçlüyüm uzulsemde ona belli etmem . Arkadaş desen kimse kimsenin derdini bilse bile sormuyor onlara da açamam olmazsa en iyisi bir tanımadığım insana psikologa gitmek ya da burda sizin gibi kalbi mükemmel insanlarla paylaşmak

Canım çok geçmiş olsun , bu kadar yıpratma kendini . Sadece kendine zarar vermiş olursun. Biraz toparlanip , daha sağlıklı bir şekilde devam edersin . Ne istersen Allahtan işte, duanı eksik etme
Çok sağolasın kuzum. İnşallah daha güzel olacak herşey ben hep umutla bakan biriyim ama üzüldüm diye böyle oldum

İnşallah kuzum inşallah eşimin değerleri yükselir iyi bir üroloji doktoru bulup herseyine dek inebilmek onlemimizi almış oluruz , sallayarak bakmaları ya tutarsa diye ilerlemeleri insanı üzüyor. Onların umursamadigi o duruma bizim kalbimiz atıyor Allah'ım merhameti bol temiz insanlarla karşılastirsin inşallah

Merhametli vicdanli insanlarla karsilasalim insallah. Umutlarimizi sömürenleri de Allaha havale ediyorum günahtir. Her şerde bir hayir vardir uzulme belki bu olumsuz tecrube seni bambaska bi noktaya surukleyecek guzel seyler olacak. Ben o sekilde motive olmaya calismistim. Demekki zamani degilmis bir sekilde zaman gecsin diye oyalanmis olduk gecen her gun gelecek guzel gunlere yaklasiyoruz diye diye dik durmaya calistim sende motive et kendini

inşallah kuzum inşallah ..her serde hayrin olduğu ve o hayra kavuşmak niyetiyle adımlarımızı güzel eylesin Rabbim . Psikolojik yıkım , maddi yıkım , fiziksel yıkım . Bebeğime kavuşunca en kıymetlim olacak eşiminde benimde . Güzel haberler alalım hepimiz yavrumuza en güzel şekilde kavusalim

Çok sağolasın kuzum. İnşallah daha güzel olacak herşey ben hep umutla bakan biriyim ama üzüldüm diye böyle oldum
Bende kötüyüm aslında benimde busefer tutmadı eminim. İlk transferimde de göğüs hassasiyetim vardı bianda kayboldu zatende adet oldum tutmadı. Buseferde aynı. Ben adet olacağımı göğsümden anlıyorum geçince şişkinlik oluyorum. Çok yıprandım çok üzgünüm ağlıyorum şuan. Sanki benim bebeğim olmucak gibi geliyor. Ne yapacağımı şaşırdım. Bak senin sorun eşinde.. Keşke banada bir şey söylese. Anca sebepsiz diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…