- 30 Mart 2019
- 4.552
- 2.458
- 83
- Konu Sahibi MuhendisYas
- #6.481
Yok canim rahatsiz eden bi agrim olmadi.Canım sende ayak agrisi oluyor mu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok canim rahatsiz eden bi agrim olmadi.Canım sende ayak agrisi oluyor mu
Tabi sor yine en onemlisi doktorunun onerisi. Bende uzuuuun sure kullandigim icin bakmistim fazla kullanimda zarari var mi diye yokmus. Atiliyomus zaten fazlasiBence de canim ben yarin doktoruma da sorayim ona gore alayim dzha once kullanmistim gebelik düşününce olmayinca birakmistim![]()
Benim lekelenmem olmustu oncekinde igne vermisti. Demek degisiyor durumlar. En iyiai kendi doktorunla gorusmen zaten canimYok cnm kanamanın normal oldgınu dedı doktor yarın tup bebek doktorum ile gorusecgm
Bence yapma çünkü kimyasal gebelik insanı umutlandiriyor. Erkenden test yapsaydım cift cizgi çıkıp sevinecektim. 12.gunu bekledim. Degerde 8 e inmiş ümit edilecek bı sayı değil zaten. 10. Gün kan testi versem 8 den daha yüksek bthcg görecektim. İyiki yapmamisim.Çok tebrik ederim. Darısı başımaBen 4 ekimde transfer oldum, doktorum 11 gün sonra test yap dedi ama 8. Gün 9. Gün yapanları çok okuyorum, içim içime sığmıyor benim de yarın 9. Günüm, test yapsam mı acaba (negatif sonuçtan da çok korkuyorum, kafamda sürekli bu konu var
![]()
Devam ediyorsa iyi bence. Benim 9 uncu güne kadar adet ağrım vardı. Sonra belirtilerim birden yok oldu. Transfer öncesi halime döndüm.İnsan anliyor bence. Zaten kimyasal gebelikte bthc salgılanması durunca hamilelik belirtileride yok oluyormuş.Okumustum.Tabi herkeste aynısı olacak diyede bişey yok. Ben 9. günden sonra biseylerin ters gittiğini hissetmiştim.Pozitif gören arkadaşlar; bu adet ağrısı gibi karın ağrısı hala devam ediyor . Daha kese ve kalp atışına da gitmedim ben. Siz ne durumdasınız?
Ara ara kasık ağrısı oluyor onun dışında bir belirtim yok benim kızımda hamileligimde de böyle idi rahat bir gebelik yaşamıştım bakalım yarın inşallah gösterir kendini de dinleriz kalp atisiniBenim kalp atışı için yarın kontrolüm heyecandan olucem sanırımbir belirtiniz varmı
Ya gerçekten üzüldüm. Senden umitliydim canımDeğerim 19.1 e düştü ve kahverengi siyah adrt öncesi lekelenmem başladı. Malesef olmadı![]()
Aynen benimde sadece arada kasık ağrım oluyor . İnşallah hayırlı haberler alırızAra ara kasık ağrısı oluyor onun dışında bir belirtim yok benim kızımda hamileligimde de böyle idi rahat bir gebelik yaşamıştım bakalım yarın inşallah gösterir kendini de dinleriz kalp atisini
Evet ya günlerdir uykulu bir haldeyim bende belirti vs sandım baş dönmesi uyku vs kanamam var ama kendimi kötüye alıştıramıyorum artık vajinal almaya başlayacam kanama zamanı iğne olarak takviyede verdi progestanı doktor inşallah değerler artar ve yolunda ilerler doktor çok ümitli konuşmuştu ne versek tutar ikiz hatta üç versek üçü tutar dedi şimdi bir tanesi tutsa bile benim için mükemmel olacak dua edelim birbirimizeAgızdan alırsan sersem gıbı yapıyor agır alıyor uyku hali oluyor vajınadan alırsan boyle seyler olmuyor bnce vajınadan al
Kalp atışlarını gördükten sonra da devam ediyor canım. Vücut adet tarihlerinde bu kasılmalara devam ediyormuş. Merak etme.Pozitif gören arkadaşlar; bu adet ağrısı gibi karın ağrısı hala devam ediyor . Daha kese ve kalp atışına da gitmedim ben. Siz ne durumdasınız?
İnşallah canım inşallahUmarım yrn hayırlı sonuçlar alırıztransferden 5 gün sonra çok az kahverengi lekelenmem olmuştu tutunma diye düşünmüştüm
Rabbım gonlunden geceni kabul etsın cnm doktor dediyse vardır bıldgı yoksa oyle kesın konusmaz bnceEvet ya günlerdir uykulu bir haldeyim bende belirti vs sandım baş dönmesi uyku vs kanamam var ama kendimi kötüye alıştıramıyorum artık vajinal almaya başlayacam kanama zamanı iğne olarak takviyede verdi progestanı doktor inşallah değerler artar ve yolunda ilerler doktor çok ümitli konuşmuştu ne versek tutar ikiz hatta üç versek üçü tutar dedi şimdi bir tanesi tutsa bile benim için mükemmel olacak dua edelim birbirimize![]()
Aynen cnm o yuzden beklyrum suan bugun goruscgm ıns guzel seyler derBenim lekelenmem olmustu oncekinde igne vermisti. Demek degisiyor durumlar. En iyiai kendi doktorunla gorusmen zaten canim![]()
Teşekkürler tatlım umarım ilerde bir sorun oluşturmazDışarıdaysa sorun yok canım. Bebek büyüyünce bi miktar sıkıştırıyormuş myomu. O zaman ağrı yapıyormuş. Doktoruna güveniyorsan aldırma. Ben doktorumdan başka bi şehirde yaşadığımdan ve o zamanlar gittiğim doktora pek güvenemedipimden ne olur ne olmaz diye aldırdım. Yoksa Zeki Bey de doğumda alınabilir demişti.
Bende aynı şeyi Farkettim gün geçtikçe vajinal tableti koyarken daralma varArkadaşlar bende tüp bebekte negatif sonucu aldım. Ilaclari bırakalı 3 gün oldu dün biraz kahverengilik geldi ama devamı gelmiyor. Birde ben progestan fitil yaparken son günlerde zorlaniyordum. Afedersiniz orası kapanmış gibiydi sanki parmagim zor giriyordu. Dün yine aynımi diye denedim. Daha kötü olmuş. Rahîm kalınlaşması dedikleri bu mu. Böyle hisseden oldu mu
Evet evet adette geçer mı acabaBende aynı şeyi Farkettim gün geçtikçe vajinal tableti koyarken daralma var
Doktorların ihmali malesef çok ama üzülmeyin bukadar bende 5yıldır uğraşıyorum. Eşiniz tedavi ettirilir tekrar devam edersiniz. Birbirinize moral olun. Zaten bu stres bizi başka hastalık çıkaracak Allah korusun çok yıprandık. Buradaki heskes mücadele içinde. Sabır elden bişey gelmiyor. Derdi veren Allah dermanını vermiş arıyıp bulacaz. Geçmiş olsunKızlar biliyorsunuz bazılarınız, ilk tedavimdi ve 1sene 3 aylık evliyiz ilk aşılama oldum meğer eşimin değeri ile aşılama bile olmuyormuş dr.bizi kandırdı ... Umut verdi .sonra tüp bebeğe başladık yine dr.a güvenerek meğer önce eşimin tedavisi olması lazimmis , bende 19 Eylül de transfer yapıldı çift embriyo konuldu ve geride embriyom yoktu . Toplam 16 yumurtam dan 13 ü kaliteli idi ve sadece 3 tane yumurtam eşimin spermleri ile dollendi . Eşimde ileri hareket 0 ve morfoloji 0 . Bu üçüde transfer günü cözûldu biri hiç yaşamamış , 2 si transfer edildi ve ilk bhcg 16, ikinci 33 ,üçüncü 28 ve dört 9 u gördüm . Çok üzüldüm çok yıprandım ve eşime en çok ona üzüldüm ... Dün ekmek almaya gittim ve markette fenaslastim hemen çıkmak istedim buarada 30 senedir ne bayıldım ne bir hastalığım hicbirsey yaşamadım. Hemen eve gitmek istedim kalbim çok hızlı atmaya başladı ve bir anda terlemeye basladim . Yolda eve giderken bayılmışım yüzüm gözüm dudaklarım burnum patlamış ve yarılmış görseniz acirsiniz.. yoldaki amcalar ve vatandaşlar beni kaldırıp su dokmusler yüzüme kanlarim çok akmış burnumun iki tarafından kan dudaklarım.cenem dizlerim bile . Bana su verdiler 15 20 dk ya gözümü anca acabildim . Hayatımda ben hiç böyle olmadım başım vs bile dönmedi direkt bayıldım hicbisey o bayılma anını vs hatırlamıyorum bile . Kendimi çok yıprattm 1 sene boyunca izinlerimi bile kullanmadım hepsini şirketten zorla kendi izinlerimj yazdırarak buna ayırdım ,kredi çektim herşeyi dibine dek yaşadım inanın . En çok zoruma giden dr.a niye böyle oldu diye sorunca eşinin spermleri yüzünden demesi oldu ... Eşimin spermleri o ki böyle niye beni direkt tüp bebeğe yönlendirdi niye hiç demedi git tedavisini yaptır öyle başlayalım . Demem şu ki inanmayın güvenmeyin ben aşılamada da güvendim tüp bebekte de meğer bu değerle asilama bile olmuyormuş . Şimdi tek amacım eşimi tedavi ettirmek ben çok yıprandım inanın belki bir hastalığa düştüm kimse bilmiyor . Korkumdan gidip hastaneye annem esim zorladı hep tansiyonum vs düştü dedim ama normal degl yasadigim