Canım anlattıklarına çok üzüldüm. Senden tek ricam sakın ama sakın içine atma. Bir arkadaşınla dertleş. Veya en güzeli aslında bir psikologla bir kaç seans dene derim. Ben bu sebeplerden değil ama evlenmeden önce çok ciddi stresli sıkıntılı uzun bir dönem atlattım. İçime attım. Tüm stres vücudumuzda patlıyor inan bana. Önce strese dayalı mide ülseri teşhisi kondu. Aylarca tedavi gördüm. Yiyemedim,içemedim,uyuyamadım. Erken teşhisti neyseki. Ağır bir tedaviyle kurtuldum. Ama hala biraz bişeye üzülsem, kızsam, stres olsam midem hemen ben burdayım diyor. Çünkü kurtulsan da ülser midede iz bırakıyormuş. Üstüne yine o dönemde strese dayalı ürtiker (kurdeşen) oldum. O en korkuncuydu. Tüm vücudumda bir anda çıkan Kırmızı kabarık tuhaf izler, kendimi duvarlara sürtmek isteyecek kadar aşırı kaşıntı, kalıdıkça yayılması,en son yüzümde göz altlarıma kadar yayılmıştı. Her sabah aynaya baktığımda yüzüm kıpkırmızıydı ve göz altlarımdaki tüm kılcal damarları tek tek seçebiliyordum. Çok çok hafifledi. Ama biraz strese bakıyor patlamak için. Tüm bunları psikologla atlattım. Bu anlattığın bir an önce çıkma isteği, bayılma vs de stresten. Çarpıntı geçirmişsin. Tamamen psikolojik. Kafanı ve güzel kalbini acilen rahatlatman lazım. Kimsen yoksa seni anlayacak, mutlaka bir psikologa git. Ama kredi çektik vs demişsin. Durumun yoksa bizimle dertleş. Sakın içinde tutma, stresin vücudunda nerelere zarar verebileceğini bilemiyorsun. Çocuğunuz olur veya olmaz. Mutluluğunu çocuğa şartlama. Sen de eşin de bu hayatta teksiniz. Aileleriniz için ve birbiriniz için eminim çok önemlisiniz. Bu bir süreç. Geçecek. Bunu birlikte atlatıp eminim çok mutlu olacaksınız. Doktor değiştirim derim. İlla o şehirde olması gerekmiyor tüp bebek doktorunun. Yakın şehirlerde veya İstanbul’da vs düşğnün. Ben de İstanbul’da yaşamıyorum. Gittim, transferi oldum döndüm. Önce kendinizi toparlayın.