- Konu Sahibi MuhendisYas
-
Hangi doktor bende gop ta tedavi görüyorumBen İstanbuldayım canım yeni Yüzyıl hastanesi gop ta tedavi görüyorum siz?
Bu ilaçları sügorta karşılıyormuÖncelikle hepimiz güzel haberler alalım inşallah bende bugun son kontrolüme gittim progestoron hormonuma bakıldı ve doktorum transfere karar verdi 5.gün embrosu 1 tane transfer edilecek şuan folik asit oksapar iğne progestan iğne prednol estroferm tetradox d vitamini b12 vitamini ve 4gün sonrada proluton depot diye Bi iğneye başlacağım sanırım çok fazla ilaç kullanıyorum benim gibi Çok fazla ilaç ve iğne kullanan var mı yoksa bana mı öyle geliyor transferim 4 gün sonra inşallah
Ben de Ankara memorialdeyimBen İstanbuldayım canım yeni Yüzyıl hastanesi gop ta tedavi görüyorum siz?
Ben bu dönemde toplam 400 tl gibi bir ücret ödedim. Ama bir önceki transferden elimde kalmıştı biraz ilaç. Onlarıda kullandım.Bu transfer öncesi hazırlık ilaçkarı sanırım çom maliyetli oluyomu ilaçlar
Merhabalar, hatırladığım kadarıyla evlilik cüzdanı fotokopisi, nüfus cüzdanları fotokopisi, ikametgah kağıdı ve bir adet fotoğraf ( hem sizin hemde eşinizin) istemişlerdir. Ama bunları benden yumurta toplama öncesi istediler.
Doktoruna danış kuzumKızlar Bem de kahverengi bir akıntıbaşladı.sanırim bu ay iptal etcem transferi, daha önce estrofem kullanırken h8c böyle bir durum yaşamadım çünkü
Teşekkür ederim kuzum Allah muradına erdirsin insallahMerhabalar, hatırladığım kadarıyla evlilik cüzdanı fotokopisi, nüfus cüzdanları fotokopisi, ikametgah kağıdı ve bir adet fotoğraf ( hem sizin hemde eşinizin) istemişlerdir. Ama bunları benden yumurta toplama öncesi istediler.
İnşallah canım seninde ve tüm isteyenlerin hayırlısı ile gönlüne göre olurTeşekkür ederim kuzum Allah muradına erdirsin insallah
Aminİnşallah canım seninde ve tüm isteyenlerin hayırlısı ile gönlüne göre olur
Hayırlı olsun canım . Bende altı gün önce transfer oldum. Bu ikinci transferim bekliyorum heyecanla. İnşallah hepimizin pozitif sonuçları görürüz.Merhaba arkadaşlar cuma günü transfer oldum beklemedeyim varmı benim gibi transfer olup beklemede olan
İnşallah güzel haberler alırız hepimiz. Lekelenme oluyo bende sendede oldumu canımHayırlı olsun canım . Bende altı gün önce transfer oldum. Bu ikinci transferim bekliyorum heyecanla. İnşallah hepimizin pozitif sonuçları görürüz.
Murat gürkan arıkandayım canım ben sen hangi doktordasınHangi doktor bende gop ta tedavi görüyorum
Bu ilaçları sügorta karşılıyormu
Tüp bebek iğnelerimi sigorta karşılamadı ben özelde yaptırdım ama bu son yazılan ilaçların bazılarını sigorta karşılıyor evetBu ilaçları sügorta karşılıyormu
Evet canım kahverengi lekelenmeler ama bu progesteron haplarından kaynaklanıyor bildiğim kadarıyla.İnşallah güzel haberler alırız hepimiz. Lekelenme oluyo bende sendede oldumu canım
Bende dün transfer oldum kaçıncı gün embriyo transferi oldunuz acabaMerhaba arkadaşlar cuma günü transfer oldum beklemedeyim varmı benim gibi transfer olup beklemede olan
Canım bende murat keskin hocadayımMurat gürkan arıkandayım canım ben sen hangi doktordasın
Tüp bebek iğnelerimi sigorta karşılamadı ben özelde yaptırdım ama bu son yazılan ilaçların bazılarını sigorta karşılıyor evet
Ayyyy ne zaman yapıldı benımde 7.gün inşallah bir gün ara ile güzel haberler alırız. Benimde ikinci transferim ve çift embriyo. Bende pek belirti yok ara ara kasık ağrılarım var.Benim 3. gün embriyosu 2 tane bugün 8. gün. 2-3 gündür ayaklarıma sıcak basıyo ara ara renksiz su gibi akıntı geliyo. Sizce iyiye yormalı mıyım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?