• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

Arkadaşlar eylülde dondurulmuş transferi olacak olan var mı, estrofem kullanıyorsanız bisey soracağım.iben suan hazirlik asamasindayim trqnsfer icin.fakat estrofem kullanırken y7murtlama olmuyor diye biliyordum ama benim Şu an y7murtlama akintim var,böyle bsy yaşayan oldu mu
Benim de dondurulmuş transferim olacak bu ay estroferm kullanıyorum ama bugün kontrolde 3 yumurta gördü Dr olabiliyor yani

allah hepinize kısmet etsin
ilk defa olacaklar icin hic stres yapmayin cok basit bir işlem ve hep oan ya varis okuyun😊 ben ilk denemede ağıstosda hamile kaldim insallah sizlerde güzel sonuclar alacaksınız🍀

Bende çarşambadan beri catlatma iğnesi yapıyorum, carsam ba günü kontrole gideceğim. En iyi ihtimal cuma gunu yumurta toplama olur dediler. Ilk kez deniyoruz biz de tup bebeği, değişik bir his bu 🙃

Mrb kızlar, dondurulmuş transferi icin bugün 2. Kontrolüm vardı. Haftaya cumartesi transfer gunu belirlendi.adetimin 16. Gününe denk geliyor.erken değil mi ?

Bugun 8,2 mm idi.1 hafta sonra da transfer olcak.hayirlisi Allah dan.
Maşallah gayet iyi durumda transfer için 8 buçuk öneriyolar zaten hayırlısı olsun inşallah çabaların boşa çıkmasın bebişin sım sıkı tutunsun sana benimde şuan 6 buçuk çarşamba tekrar kontrolüm var bakalım kısmet ozaman brlli olucak hangi ilaçlar kullanıyosun bu dönemde

Maşallah gayet iyi durumda transfer için 8 buçuk öneriyolar zaten hayırlısı olsun inşallah çabaların boşa çıkmasın bebişin sım sıkı tutunsun sana benimde şuan 6 buçuk çarşamba tekrar kontrolüm var bakalım kısmet ozaman brlli olucak hangi ilaçlar kullanıyosun bu dönemde
Estrofem kullanıyordum.ama bugün ve sonraki iki gün çatlama önleyici ve çatlama iğnesi olcam.ilginc ilk kez böyle bir protokol oluyor.5 gün kala da progestan fitil başlıcam.
Amin canim cümlemize inşallah.

Estrofem kullanıyordum.ama bugün ve sonraki iki gün çatlama önleyici ve çatlama iğnesi olcam.ilginc ilk kez böyle bir protokol oluyor.5 gün kala da progestan fitil başlıcam.
Amin canim cümlemize inşallah.
Kaçıncı deneyimin senin benim ilk olucak

Back