• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

Öncelikle hepimiz güzel haberler alalım inşallah bende bugun son kontrolüme gittim progestoron hormonuma bakıldı ve doktorum transfere karar verdi 5.gün embrosu 1 tane transfer edilecek şuan folik asit oksapar iğne progestan iğne prednol estroferm tetradox d vitamini b12 vitamini ve 4gün sonrada proluton depot diye Bi iğneye başlacağım sanırım çok fazla ilaç kullanıyorum benim gibi Çok fazla ilaç ve iğne kullanan var mı yoksa bana mı öyle geliyor transferim 4 gün sonra inşallah
Bu ilaçları sügorta karşılıyormu

Merhabalar, hatırladığım kadarıyla evlilik cüzdanı fotokopisi, nüfus cüzdanları fotokopisi, ikametgah kağıdı ve bir adet fotoğraf ( hem sizin hemde eşinizin) istemişlerdir. Ama bunları benden yumurta toplama öncesi istediler.
Kızlar Bem de kahverengi bir akıntıbaşladı.sanırim bu ay iptal etcem transferi, daha önce estrofem kullanırken h8c böyle bir durum yaşamadım çünkü
Doktoruna danış kuzum

Merhabalar, hatırladığım kadarıyla evlilik cüzdanı fotokopisi, nüfus cüzdanları fotokopisi, ikametgah kağıdı ve bir adet fotoğraf ( hem sizin hemde eşinizin) istemişlerdir. Ama bunları benden yumurta toplama öncesi istediler.
Teşekkür ederim kuzum Allah muradına erdirsin insallah

Benim 3. gün embriyosu 2 tane bugün 8. gün. 2-3 gündür ayaklarıma sıcak basıyo ara ara renksiz su gibi akıntı geliyo. Sizce iyiye yormalı mıyım..

Arkadaşlar eşleriniz mutlaka sipermigrom testi olmstur eşim variikosel ameliyatı oldu 8 ay önce fakat gerileme oldu testte sıvılaşma 120 dk diyor ve bu durumda siperm yumurtaya ulaşması zorlaşıyor ve şeklini yapısını bozuyormuş ayrıca testte prostatik hücre görülmüş sıvılaşmanın geç olması prostattan kaynaklı ameliyattan önceki testlerde böyle bir şey yoktu sıvılaşma normaldi bilginiz var mı yardımcı olur musunuz 😢hiç bilmediğim seyler basıma geliyor ve yasıyorum 😢😢Allah hepimizin yardımcısı olsun testi atıyorum

Eklentiler

• 6102C0E0-8F99-4F72-A587-5C88D8732A29.jpeg
    6102C0E0-8F99-4F72-A587-5C88D8732A29.jpeg
    90,2 KB · Görüntüleme: 28
Benim 3. gün embriyosu 2 tane bugün 8. gün. 2-3 gündür ayaklarıma sıcak basıyo ara ara renksiz su gibi akıntı geliyo. Sizce iyiye yormalı mıyım..
Ayyyy ne zaman yapıldı benımde 7.gün inşallah bir gün ara ile güzel haberler alırız. Benimde ikinci transferim ve çift embriyo. Bende pek belirti yok ara ara kasık ağrılarım var.

Back