• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

Ayyyy ne zaman yapıldı benımde 7.gün inşallah bir gün ara ile güzel haberler alırız. Benimde ikinci transferim ve çift embriyo. Bende pek belirti yok ara ara kasık ağrılarım var.
29 agustos 🤗 karnimda da noktasal kasilmalar agrilar falan oluyo. Insallah iyiye isarettir. Belirtisiz pozitif alan o kadar cok ki. Bu 4. Denemem. Onceki de pozitifti kimyasal oldu. Akinti olmustu onda da insallah olmustur yoksa kafayi yemek uzereyim bu konuyla ilgili. 3. Denemeden sonra cok bunalim oldum. Ben yarin erken test yapacagim. Pozitifse sali gunu de kan veririm.. degilse persembe veririm :( siz dusunuyor musunuz erkenden bakmayi?

Kızlarrr çarsamba günü yumurta toplamaya gidicem bir aksilik çıkmazsa bu ay da transfer olacak. Hem umutluyum hem değilim 8 tane yumurtam varmış hiçbirinin döllenmeme ihtimali de var korkuyorum 😔

29 agustos 🤗 karnimda da noktasal kasilmalar agrilar falan oluyo. Insallah iyiye isarettir. Belirtisiz pozitif alan o kadar cok ki. Bu 4. Denemem. Onceki de pozitifti kimyasal oldu. Akinti olmustu onda da insallah olmustur yoksa kafayi yemek uzereyim bu konuyla ilgili. 3. Denemeden sonra cok bunalim oldum. Ben yarin erken test yapacagim. Pozitifse sali gunu de kan veririm.. degilse persembe veririm :KK43: siz dusunuyor musunuz erkenden bakmayi?
Canım hiç üzülme, stres yapma lütfen, bebişleri üzme :) Allah'ın nasip ettiği bir zaman var. O zamanın gelmesi lazım. Ben hep hayırlı evlat ver diye dua ediyorum. İlkinde olmayınca önce cok üzüldüm sonra dua mı hatırladım. Demekki hayırlı olduğu bir zaman var, üzme kendini de bebişleride. Eminim iyi haberi alacaksın. Bende çarşamba idrar testi düşünüyorum. İlk denememde transferim arefe olmuştu, sonra hiç ara vermeden devam ettik.

Kızlarrr herkes dondurulmuş trasfer mi benim dün toplama oldu haftaya da transfer olacak inşallah.. doktorum rahim dinlendirmeye gerek görmedi benim gibi taze trasfer olan ya da olacak var mı😔

Canım hiç üzülme, stres yapma lütfen, bebişleri üzme :) Allah'ın nasip ettiği bir zaman var. O zamanın gelmesi lazım. Ben hep hayırlı evlat ver diye dua ediyorum. İlkinde olmayınca önce cok üzüldüm sonra dua mı hatırladım. Demekki hayırlı olduğu bir zaman var, üzme kendini de bebişleride. Eminim iyi haberi alacaksın. Bende çarşamba idrar testi düşünüyorum. İlk denememde transferim arefe olmuştu, sonra hiç ara vermeden devam ettik.
Cok tesekkur ederim🙏🏻♥️ Ama elimde degil bu surecte tek hissettigim sey korku gercekten bunun otesine gecemedim :( her seyin hayirlisi tabi ki ama guclu olmak bu konuda cok zor.. Ilk defa hic beklemeden devam edildigini gordum insallah hemen olur senin de ♥️

Benim de dün transferim oldu kizlar
Kızlarrr herkes dondurulmuş trasfer mi benim dün toplama oldu haftaya da transfer olacak inşallah.. doktorum rahim dinlendirmeye gerek görmedi benim gibi taze trasfer olan ya da olacak var mı😔
Ben dün taze transfer oldum canım

Kızlar toplama öncesi çatlatma ignesi oldugunuz gün yumurta geliştirici ignelerinizi kullandınız mı?

Ben gece 12 de ovitrelle çatlatma iğnesi oldum ertesi gün öğlen yine cetrotide iğne oldum bir gün sonra da toplandı
Yarın doktor kontrolüm var muhtemelen toplama öncesi son kontrol. Ilk tüp bebek denemem cok heyecanlıyım 😊 cetrotide baskılayıcı iğne değil mi peki ovitrelle sonrası yumurtaların çatlaması istenmiyor mu?

Yarın doktor kontrolüm var muhtemelen toplama öncesi son kontrol. Ilk tüp bebek denemem cok heyecanlıyım 😊 cetrotide baskılayıcı iğne değil mi peki ovitrelle sonrası yumurtaların çatlaması istenmiyor mu?
Onu bende sordum doktoruma ama öyle olması gerekiyor saat ayarlaması için dedi belki senin öyle olmaz😊 benim de ilk denemem dün yumurta toplama gerçekleşti embriyo gelişimini bekliyoruz o kadar heyecanlı ki anlıyorum seni😊

Onu bende sordum doktoruma ama öyle olması gerekiyor saat ayarlaması için dedi belki senin öyle olmaz😊 benim de ilk denemem dün yumurta toplama gerçekleşti embriyo gelişimini bekliyoruz o kadar heyecanlı ki anlıyorum seni😊
Inşallah ikinciyi denememize gerek kalmaz bebeklerimizi kucağimiza alırız🤗 transfer bu ay mi olacak senin?

Merhabalar. Benim transferim ekim başı gibi olacak ama ben de sizinle beklemek istiyorum 😊 şimdi reglim bitti. Sonraki regl ile transfer hazırlığına başlayacağız 🥰

Back