- 9 Kasım 2018
- 316
- 401
- 33
- 43
- Konu Sahibi MuhendisYas
Slm kızlar bende varım , Allah nasip ederse yarın transferim var , inşallah ekime herkes hamileyiiiiimmmm diye yazar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
29 agustos karnimda da noktasal kasilmalar agrilar falan oluyo. Insallah iyiye isarettir. Belirtisiz pozitif alan o kadar cok ki. Bu 4. Denemem. Onceki de pozitifti kimyasal oldu. Akinti olmustu onda da insallah olmustur yoksa kafayi yemek uzereyim bu konuyla ilgili. 3. Denemeden sonra cok bunalim oldum. Ben yarin erken test yapacagim. Pozitifse sali gunu de kan veririm.. degilse persembe veririm siz dusunuyor musunuz erkenden bakmayi?Ayyyy ne zaman yapıldı benımde 7.gün inşallah bir gün ara ile güzel haberler alırız. Benimde ikinci transferim ve çift embriyo. Bende pek belirti yok ara ara kasık ağrılarım var.
Canim senin agustosta mi yapildi ilk denemen?Ayyyy ne zaman yapıldı benımde 7.gün inşallah bir gün ara ile güzel haberler alırız. Benimde ikinci transferim ve çift embriyo. Bende pek belirti yok ara ara kasık ağrılarım var.
Canım hiç üzülme, stres yapma lütfen, bebişleri üzme :) Allah'ın nasip ettiği bir zaman var. O zamanın gelmesi lazım. Ben hep hayırlı evlat ver diye dua ediyorum. İlkinde olmayınca önce cok üzüldüm sonra dua mı hatırladım. Demekki hayırlı olduğu bir zaman var, üzme kendini de bebişleride. Eminim iyi haberi alacaksın. Bende çarşamba idrar testi düşünüyorum. İlk denememde transferim arefe olmuştu, sonra hiç ara vermeden devam ettik.29 agustos karnimda da noktasal kasilmalar agrilar falan oluyo. Insallah iyiye isarettir. Belirtisiz pozitif alan o kadar cok ki. Bu 4. Denemem. Onceki de pozitifti kimyasal oldu. Akinti olmustu onda da insallah olmustur yoksa kafayi yemek uzereyim bu konuyla ilgili. 3. Denemeden sonra cok bunalim oldum. Ben yarin erken test yapacagim. Pozitifse sali gunu de kan veririm.. degilse persembe veririm siz dusunuyor musunuz erkenden bakmayi?
Cok tesekkur ederim Ama elimde degil bu surecte tek hissettigim sey korku gercekten bunun otesine gecemedim her seyin hayirlisi tabi ki ama guclu olmak bu konuda cok zor.. Ilk defa hic beklemeden devam edildigini gordum insallah hemen olur senin deCanım hiç üzülme, stres yapma lütfen, bebişleri üzme :) Allah'ın nasip ettiği bir zaman var. O zamanın gelmesi lazım. Ben hep hayırlı evlat ver diye dua ediyorum. İlkinde olmayınca önce cok üzüldüm sonra dua mı hatırladım. Demekki hayırlı olduğu bir zaman var, üzme kendini de bebişleride. Eminim iyi haberi alacaksın. Bende çarşamba idrar testi düşünüyorum. İlk denememde transferim arefe olmuştu, sonra hiç ara vermeden devam ettik.
Ben dün taze transfer oldum canımKızlarrr herkes dondurulmuş trasfer mi benim dün toplama oldu haftaya da transfer olacak inşallah.. doktorum rahim dinlendirmeye gerek görmedi benim gibi taze trasfer olan ya da olacak var mı
Canım nasılsın peki kaç yumurta toplanmıştı seninBenim de dün transferim oldu kizlar
Ben dün taze transfer oldum canım
Ben gece 12 de ovitrelle çatlatma iğnesi oldum ertesi gün öğlen yine cetrotide iğne oldum bir gün sonra da toplandıKızlar toplama öncesi çatlatma ignesi oldugunuz gün yumurta geliştirici ignelerinizi kullandınız mı?
Yarın doktor kontrolüm var muhtemelen toplama öncesi son kontrol. Ilk tüp bebek denemem cok heyecanlıyım cetrotide baskılayıcı iğne değil mi peki ovitrelle sonrası yumurtaların çatlaması istenmiyor mu?Ben gece 12 de ovitrelle çatlatma iğnesi oldum ertesi gün öğlen yine cetrotide iğne oldum bir gün sonra da toplandı
Onu bende sordum doktoruma ama öyle olması gerekiyor saat ayarlaması için dedi belki senin öyle olmaz benim de ilk denemem dün yumurta toplama gerçekleşti embriyo gelişimini bekliyoruz o kadar heyecanlı ki anlıyorum seniYarın doktor kontrolüm var muhtemelen toplama öncesi son kontrol. Ilk tüp bebek denemem cok heyecanlıyım cetrotide baskılayıcı iğne değil mi peki ovitrelle sonrası yumurtaların çatlaması istenmiyor mu?
Inşallah ikinciyi denememize gerek kalmaz bebeklerimizi kucağimiza alırız transfer bu ay mi olacak senin?Onu bende sordum doktoruma ama öyle olması gerekiyor saat ayarlaması için dedi belki senin öyle olmaz benim de ilk denemem dün yumurta toplama gerçekleşti embriyo gelişimini bekliyoruz o kadar heyecanlı ki anlıyorum seni
Hayir ben yapmadim 1 gun oncesi gonal f ve cetrotide yapmistim ama catlatma ignesi gunu ve sonrasi baska hicbir igne kullanmadim.Kızlar toplama öncesi çatlatma ignesi oldugunuz gün yumurta geliştirici ignelerinizi kullandınız mı?
İyiyim canım 15 yumurta toplanmıştı 2 tanesi transfer oldu 4. Gün embriyosuCanım nasılsın peki kaç yumurta toplanmıştı senin
Ben oldum canım gece 12 de çatlatma iğnesi olup diğer gün öğle iki de cetrodite iğne yaptimKızlar toplama öncesi çatlatma ignesi oldugunuz gün yumurta geliştirici ignelerinizi kullandınız mı?
Aynı gibiyiz benimde 12 toplandı bekliyoruz şimdilik inşallah ikimiz için de olumlu sonuçlar olur çok heyecanlıİyiyim canım 15 yumurta toplanmıştı 2 tanesi transfer oldu 4. Gün embriyosu
İnşallah canım beraber bekleyelim bakalimAynı gibiyiz benimde 12 toplandı bekliyoruz şimdilik inşallah ikimiz için de olumlu sonuçlar olur çok heyecanlı